Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

luciandrea, frumoase pozele, ffff bine va potriviti...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Moama ce liniste azi... toata lumea digera petrecerile de aseara ?

A_driana, a mai zis bebe ceva?

monis 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

gata, am papat un borsuletz de legume si niste cartofiori fierti. in 15 minute am plecat putin prin targ si apoi ma duc acasa sa de pranz, ca al meu are in plan gratar la noapte

simina, krelia - poate sunteti voi pe faza cu deschidere de capitol nou, ca eu nu stiu cand mai intru, oricum in week-end mai rarut pe aci.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_driana spune:

monis, n-a mai zis bebe nimic de atunci...
se mai zice ca ti rau doar pana misca bebe, ar trebui sa ma bucur? .....o sa observ cum ma simt de acum incolo, daca ma simt bine, o fi adevarat si bebe a miscat...
si totusi...asa repede???
oi fi io ceva specie mai rara?

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .

12+

strumfulet + poza strumfulet + poze

Mergi la inceput

A_driana, pare cam repede, dar e clar ca nici un organism nu seamana cu altul asa ca cine stie. Si mie mi se pare ca a miscat aseara, si azi dimineata m-am trezit din somn... tot cu ceva miscari
Dar sa stii ca aia cu raul e o poveste. Mie mi-a fost rau doar pana la 9 saptamani. De mai mult de 1 luna sunt ca si noua, si abia a miscat bebe sau, ma rog, urmeaza sa miste.

luciandea, frumoase poze, cand pui si cu bebe?

monis 16

Mergi la inceput

Ramonika - we placut. Si sa ne spui ce inventati pt anuntul sarcinii

monis 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui monis5

Ramonika - we placut. Si sa ne spui ce inventati pt anuntul sarcinii

monis 16

pai deocamdata doar am cautat pe google niste imagini cu o barza cu un bebe in cioc si am printat vreo 4 poze din alea. poate ne legam cumva de ele...

w-e placut si tie.
o sa mai intru in w-e cand am de facut aerobicul, insa nu stau mult, asa, ca la servici.

Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

daca promiteti ca umpleti 3 pagini pana la 3.....si nu e simi, il schimb eu .....da' dupa, nu mai garantez ca cica mergem la socrii....asa ca, cel mai probabil voi intra ori diseara..ori maine, dupa ce fac ochisori

Adriana...o fi vreun mic Mozart...sau Mozarta ..care canta la pian..ce stim noi...ce fac ei acolo, in burtica
cu raul...ce sa-ti zic...mie mi-a fost rau si acum vreo saptamana, cand am si hranit ratustele...dar aia a fost ultima oara cand am facut-o...si singura pe saptamana aia..sia cum 2 sptamani, la fel, o singura data/sapt....cand aveam 12s de-am fsot la dr, chiar m-a intrebat cum de am mai varsat..ca () teoretic, nu ar mai trebui....dar, ete ca se mai intampla

luciandrea, ce miresica proaspata esti ...si ce frumu' iti sta alaturi de sotior

monis, eu, una...da..nu stiu ce-o face tzutzupida

krelia 15+
tzutzupida noastra creste si pozeaza

Mergi la inceput

Krelia, (ai PM) acum era sa postez sa va iau la vale... adica unde sunteti toaaaate? Acasa? In we deja? La soare? Si doar eu la serviciu?
M-am mai linistit

Tzutzupida... creste... dupa cum bine zici...

monis 16

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna fetele

Am prins si eu curaj sa vin pe la voi in vizita.
Si eu cu ajutorul lui Dumnezeu voi fi mamica de noiembrie.
Acum avem imediat 13 saptamani.
13

Mergi la inceput