Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)
Raspunsuri - Pagina 16
A_driana spune:
fetelorrrrr eu nu sunt nebuna....tare
.....dar nici nu stiu ce am simtit...la 3-4 degete sub buric, nu chiar la mijloc ci mai in dreapta, am simtit dintr-o data niste zvacniri, dar asa de tare incat vedeam prin pantaloni, chiar si colegii au vazut, am ramas afis toti......niste zvacniri, la fel ca la ochii, pana face asa nu-l poti controla....exact asa si acuma, vreo 3-4 odata, si cateva secunde pauza apoi iar, asa de vreo 3 ori................ce sa fie???????
pe cuvantul meu nu sunt nebuna, nu halucinez, dar ce poate fi???
efectiv se vedea prin pantaloni...
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet + poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui A_driana fetelorrrrr eu nu sunt nebuna....tare pe cuvantul meu nu sunt nebuna, nu halucinez, dar ce poate fi??? efectiv se vedea prin pantaloni... toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . . 12+strumfulet + poza strumfulet + poze |
Nu spunea povestea ca daca misca prima oara in dreapta e fata?

Pai tu ce crezi ca poate fi?

monis
16
A_driana spune:
dar la 12 saptamani sa miste?????????????? si sa simt asa tare????? si sa se vada asa???????
12+
miany75 spune:
Am si eu o leneeee...si mi-am propus sa fac curatenie azi ...ca n-am mai dat cu aspiratorul de vreo 2 sapt...nici mie nu mi vine sa cred...
miany
15+
luciandrea spune:
Mersi, Ramonik, Simina...am reusit sa imi atasez pozici, urmatoare va fi cu bebita mea
12+
www.flickr.com/photos/38638325@N05/?saved=1" target="_blank">poze cu noi
A_driana spune:
sincer, nu stiu ce sa spun, am facut soc
......acuma nebuna de mine, ma tot gandesc....imi trebuia f tare pisu, poate de aia
, apoi ma gandesc ca imi era si foamne, poate ca de-aia
........si acuma paranoia din mine, dar daca ceva nu-i in regula???.....
offf nu stiu, daca o fi miscat bebe, sunt extaziata...o sa vad daca mai simt.....
mai spuneti-mi va rog cele care l-au simtit deja? cum a fost exact? s-a vazut ceva? a fost destul de tare si f rapizi zvacnirile?
scuzati-ma va rog ca eu ma manifest asa ,,galagios'' dar chiar m-am ,,pierdut''.....
12+