Mamici de Fulgusori de Nov.Dec2009(26)
Raspunsuri - Pagina 19
A_driana spune:
larisel, ce fain...doiii...

toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet + poze
Pirelia spune:
Sa-ti traiasca larisel.
Fetelor eu ma retrag in week-end, ca de fiecare data, la tara. Voi profita de ultimul meu week-end alaturi de mama, sora si nepotica mea. Ca de saptamana viitoare doar le voi vizita, sau arunca cate un ochi peste gard ca sa vad ce mai fac ele.
Viitoare mamica in culmea fericirii 10+ (12+)
Miramar spune:
Felicitari Larisel. Doamne ce zi azi la birou. Pfuu, abia acum ce-am apucat si eu sa respir.
14+ 
A_driana spune:
fetelor, pana aici a fost....sa vina weekend-ulllll......va doresc un weekend minunat 
toate vin la timpul lor si nimic nu este intamplator . . .
12+
strumfulet + poza strumfulet + poze
lauradi spune:
Salutare!
Ee,asa da!8 pagini,deja e altceva![]()
Felicitari fetelor care au schimbat saptamana!
Camy, bafta maine la eco!Asteptam caruciorul...cred ca toate suntem f curioase 
Ramonika, noi am anuntat pur si simplu,la tel,chiar,in ziua cd am facut testul
Fiindca am fost surprinsi,nu era planificat,cum am mai spus,dupa ce ne-am revenit,sotul a zis dc e sigur testul(aveam 3 zile intarziere doar) ca el o suna pe maica-sa
Si asa a trebuit sa sun si eu la ai mei...si gata...i-am luat ca din oala pe toti,de la inceput
Dar la noi e deja al doilea...nu mai e cu suspans si originalitate cum vrei tu.Interesant cum ati anuntat socrii.
Madalina, sper ca esti ok acum.
Roxyaly,bun venit si sarcina usoara!
M-am cantarit si eu azi;am mai pus 600 grame,deci acum am aproape 4 kg adaugate,per total,(imbracata)![]()
Un we fain sa aveti!
Laura, 
(11+) a lui Radu Mihai
roxyaly spune:
Fetelor va aud pe toate ca deja a-ti luat in greutate ceva kg.Eu pana acum de cand am ramas insarcinata am slabit 4-5 kg si pana acum nu le-am pus la loc nici macar unul.
Ce ma fac ? Mentionez ca iau si centrum materna asa ca ma andesc ca bebe are toate vitaminele de care are nevoie .
pupicicei
13+
lorelix spune:
MONIS,
iti multumesc pentru sfaturi, si crede-ma ca-mi dau seama cand cineva ma evita! ti-am cerut parerea crezand ca ma poti ajuta cu un sfat legat de legi, dar se pare ca am gresit persoana.
ce incredere sa am intr-o persoana pe care nu am vazut-o in viata mea?
lorelix
13+
sa fie SANATOS!
laurairina13 spune:
Roxialy, streseaza-ne cu mesaje..ca greu iti mai vedem mesajele, eu abia acu le-am vazut din urma..cat despre vazut ce sex e..daca mergi la un eco bun si un doctor pe masura, nu ar fi exclus sa isi dea cu parerea ce are intre piciorusee
. Dar in acelasi timp e inca prea devreme sa iti spuna sigur 100%!...
'Love doesn't make the world go round, but it makes the ride Worthwhile' Franklin P.Jones
Laura,
15+
poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorelix MONIS, iti multumesc pentru sfaturi, si crede-ma ca-mi dau seama cand cineva ma evita! ti-am cerut parerea crezand ca ma poti ajuta cu un sfat legat de legi, dar se pare ca am gresit persoana. ce incredere sa am intr-o persoana pe care nu am vazut-o in viata mea? lorelix 13+ sa fie SANATOS! |
Daca pentru tine faptul ca ti-am raspuns la toate intrebarile pe care mi le-ai pus si de cate 3 ori (de zici ca vorbeam singura) ori de cate ori ai avut tu timp si chef de vorbit, si ti-am spus ca nu e bine daca esti angajata doar de 3 luni sa-i spui sefului ca vrei la mare cu iubitul, ci mai bine iti iei tu un medical linistita ca sa nu ai scandal la munca, si ai facut cum ai vrut tu; acuma ca te ameninta ala ca te da afara si ti-ai luat in fine medical si stai degeaba acasa si eu sunt la munca si nu am timp de messenger cat ai tu - daca asta se numeste evitat - atunci da, te evit.
Si-mi amintesc o vorba mare...
facerea de bine....
of of
monis
16
roxyaly spune:
Lauriana13 sper doar sa fie bebe ok.Chiar nu mai conteaza daca e fetita sau baiat ca am vazut ca aici pe forum sunt numai carucioare albastre.Cat despre stres va voi stresa ca va urmaresc de mult timp si am facut acum si pasul de a intra in gasca voastra.
Va pup si va doresc un week-end fain ca la noi la Brasov e vreme buna.
Roxyaly
13+