Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 9
andy.p spune:
Nici eu nu-mi amintesc mare lucru de gradi,nu a fost o perioada nefericita...imi amintesc ca ai mei au vrut neaparat o anumita educatoare asa ca am aterizat direct in gr.mare,prima zi imi ramane si acum intiparita in minte,eu mica ei mari..se cunosteau toti ,la amiaza am plans ca nu voiam sa dorm si stiu ca au ras de mine ca mi-am dat chiloteiii jos la culcare,asa ne culca mama..apoi m-au mutat in gr.potrivita varstei si a fost k
laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
cristina22 spune:
Eu imi amintesc ca la gradi m-am indragostit de copilul educatoarei.Csabi il chema.Si avea o vesta faina, in carouri
Ne-am mutat in alta zona a orasului si l-am pierdut pe Csabi.Da' nu m-am lasat, intr-un final tot cu copil de educatoare m-am maritat!!!
Nico-off, zi-ne ceva! Vrem vesti bune!
Laura-am nimerit niste vinete, super, probabil nitritii/dioxina/hormonii din ele erau de calitate
, ca tare gustoase au iesit!!
Sanzi-si daca tot sufar ca un caine ca se termina gradi, imi mai pune un pic de sare pe rana azi dimineata educatoarea.Imi spune cu lacrimi in ochi ca tare regreta ca se desparte de Andrei, ca pentru ea Andrei a fost special. Si iar m-a luat plansu'
Off!! Btw, si mie imi place wii !!
Khristin -sanatate, sa scapati repede!!
Iasmin e inaltuta, e top model!! Andrei are cam tot 1,28 cm.
Oricum fata de Andrei de Laura mi se pare micutz!
Luciaaa!! trebuie sa te strig, ca daca nu apari, ne dai emotii!!!
cristina si Andrei
Cristina_C spune:
Multa sanatate lui Matei! Robert n-a avut roseola, Stefan a avut?
Dev, felicitari Sarei pentru rezultate!
Lucia, intr-adevar, arati minunat, se vede cat esti de fericita!
Si Liviu a crescut, de fapt cred ca toti copilasii nostri au crescut, mai ales in inaltime. Robert ultima data avea 122, asta cum vreo 2 luni.
Sinzi, vremea de la voi seamana cu vremea de la noi, uite ca aseara a fost o furtuna violenta, cu grindina, la 6 seara era intuneric ca noaptea si dimineata am gasit gradina plina de crengute si frunze rupte din copaci.
Acum, ca ai dat un indiciu, o sa ma mai uit o data dupa Andrei
Eu. acum,, la sfarsit de gradinita, ma declar total nemultumita de educatoarea lui Robert, cu studiile ei pedagogice cu tot. Oricare alta educatoare din gradinita ar fi fost mai buna. Nu l-am mutat la alta grupa pentru ca n-a vrut sa se desparta de prietenii lui, ca altfel... Este genul de educatoare care vine la gradinta si, cu toate ca lucreaza part-time, abia astreapta sa-si termine treaba si mai si chiuleste cand prinde ocazia, nu se implica deloc afectiv in viata copiilor. Inchipuiti-va ca sunati la gradi sa spuneti ca e copilul bolnav si ea zice OK - in loc de "Insanatosire grabnica!" sau, cand il duceti inapoi sanatos, nici macar nu-l intreaba cum se simte. Este neatenta, superficiala, uituca, inconsecventa, n-are tact si apoi se plange in sedinte ca n-o asculta copiii si ca o sfideaza. De fapt comportamentul ei determina reactia lor (o ignora), dar ea nu-si da seama, crede ca e rea vointa, proasta crestere. Pe un prieten de-al lui Robert, un baietel mai neastamparat, nu vroia sa-l lase sa mearga de la anul la scoala pe motiv ca nu are atitudine de prescolar, dar mama lui s-a suparat, l-a dus in ziua inscrierii la scoala la testul cu invatatorii unde a fost gasit chiar foarte bine pentru un viitor scolar. De-a lungul timpului am avut si noi unele probleme cu ea, nu mari, dar au fost cateva momente neplacute cand a trebuit sa-i spun verde-n fata ce gandesc. Odata l-a evaluat pe Robert gresit intr-un chestionar si am facut o sedinta cu ea si directoarea. Directoarea mi-a dat dreptate, educatoarea a trebuit sa-si recunoasca scaparile... jenant. Asa ca ma bucur ca se termina gradinita si ca n-o s-o mai vad. Sper sa nu credeti ca sunt rea, dar am fost frustrata anii astia din cauza unei persoane care avea privilegiul sa petreaca 6 ore pe zi cu copilul meu... si nu i-a ajuns la suflet, nici macar n-a incercat. Pacat, stiu ca altcineva ar fi putut
Lui Robert ii este, in cel mai bun caz, indiferenta. Si cand ma gandesc cat de atasata eram eu de educatoarea mea...si ea a venit spre mine, ca eu eram foarte timida si n-as fi facut primul pas. Si Robert a mostenit o parte din timiditate (o mica parte, din fericire)
Nostalgii am si eu, dar legate strict de anii care au trecut, de copilul meu de 3, 4, 5 ani care a crescut si s-a schimbat atat de repede de la un an la altul!!!
Scuze ca m-am intins atat
katty spune:
Buna...
Am trimis PM catre Cristina22, Lucia, Laura, Cristina_C si Sinzi si am spus cum e imbracat Andrei si motivele pentru care am sters de aici detaliile...Daca mai sunt fete care vor sa-l vada sa-mi zica! El doar se joaca nu sta langa colegul lui, i se vede ba un umar, ba pantalonii, cand e el dar e cu spatele, deci nu cine stie ce...
La semnatura am adaugat un montaj cu Andrei, pe care l-am pregatit cu ocazia lui 1 iunie! Sper sa va placa!
Nicoleta, succes sa dovediti cat mai repede febra si boala asta!
Sinzi, tie cu uraganele ce sa-ti zic, voi cu uraganele, noi cu cutremurele (adica eu, ca eu sunt cu stresul), nu-ti spun ca dimineata la 6,13 m-am trezit exact cand incepea...buna treaba, deci! Deci, bafta sa scapati de ele si sa n-aveti neplaceri!
Deci si tu ai patit-o cu PM-urile...ciudat ce se intampla pe aici!
Khristin, sanatate Yasminei, sper sa treaca repede boala asta, nu stiam ca exista boala obrajilor palmuiti...Intrebai de inaltimi, si al meu are 128 cm, si 26 kg, cam lung parca!
Laura, ce experienta urata ai avut la gradi, daca te-a marcat in asa fel incat sa tii minte...imi pare rau!
Cristina22, deci il tii minte pe Csabi, nu? Nostalgie, nostalgie......mi-ai facut pofta de vinete...
Eu aseara am gatit la greu...nu stiu ce am avut...am terminat pe la 11 noaptea...ciorba de perisoare, pulpe de pui cu legume la cuptor si crema de zahar ars!!! Diseara papa-bun!
Cristina_C, bleah pentru educatoarea lui Robert!!! Bine ca se termina !!!
Pupici tuturor, ca ma apuc de treaba!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Matei doarme acum, nu mai are febra, dar e cu Nurofenul la bord . Atat s-a fatzaiiiit pana sa adoarma... Stefan nu a facut roseola asta, dar a avut o reactie la Priorix (mult mai usoara decat a lui Matei).
Cristina, as avea si eu cate ceva de spus despre gradinita, dar ma abtin ca deh, e public forumul!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
Nicoleta spune:
Si eu am avut o iubire in gradi, am stat cu el in banca si in clasa 1, in clasa a 2-a a plecat la Bucuresti...
cristina22 spune:
Nico-hai ca scapati si de asta.
La noi la gradi continua varicela.In fiecare zi cade cate o victima!
Katty-esti tare harnica, pe bune.Eu nu stiu ce m-as face, de nu ar pregati maica-mea cate ceva pentru masa de pranz, pe cand ajunge Andrei acasa.Cred ca tine de organizare.
Noi azi avem peste cu spanac/cartofi noi prajiti.
Si cirese.Andrei nu mananca capsuni deloc, deci cumparam doar cirese.
cristina si Andrei
Nicoleta spune:
Vesti bune si rele. Nu e streptococ, dar e stafilococ, in nas, la 3 din 4... Ghiciti cine nu are!
light spune:
Moaa da ce mult ati scris in doar cateva ore. ATi fost tare harnice azi.Sinzi, ce ma bucur ca ai gasit poza, ti-am trimis adresa pe pm.Cu furtunile tropicale, parca mai ieri te plangeai ca iti e dor de ploi cu tunete si fulgere...Ia zi "dor de ploi, dar nu te furtuni"Khristin, sanatate multa Yasminei! Pai io m-as bucura daca fimiu mi-ar spune ca daca nu citeste ar deveni nervos. As prefera sa il vad citind mult de tot decat sa il vad agatat de jocuri la playstation sau calculator.Da a mai ramas putin pana sa il tinem pe bb in brate, io zic cel mult 20 de zile dar ramane de vazut.Laura, pai daca lui Andy nu i-a placut la gradi, nici nu il va durea despartirea de colegi, cred. Important e sa ii placa la scoala de acum incolo. NOi suntem bine, ma mai stresez si io din cand in cand cu streptococul meu si tot sper sa nu mi se rupa apa devreme, ca la Liviu, ca sa fie bb in siguranta si sa am timp de facut antibioticele. Cica antibioticul se administreaza in travaliu asa ca ma tot gandesc, cat de lung/scurt va fi travaliul si cum va fi cu lichidul amniotic.Cristina C te inteleg perfect cu educatoarea, nici noi nu eram prea incantati de a noastra, asa ca pe scurt, nu am avut nicio nostalgie la despartire, ba chiar ne-am bucurat si io si Liviu ca s-a terminat cu gradinita.Katty, merci pt pm, gata acum am reusit sa il vad.
my deviantArt Gallery
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Am revenit de la Buzias, vineri seara, dar am avut un weekend plin si la fel si primele zile de munca, astfel ca n-am reusit sa dau pe aici.
La Buzias a fost foarte fain, ca deobicei. Dovada, pozele !
In privinta diabetului, Cristina e bine, dar se poate si mai bine, legat de glicemii.
Eu astept sa terminam o data cu scoala, sa aiba un program mai flexibil si ea.
Acum, se pregateste de serbare, unde va fi litera "O" si un pitic.
La multi ani, Liviu !
Sa cresti sanatos si voios,
sa-ti bucuri parintii mereu !
Lucia, felicitari pentru cei 7 ani de cand esti mamica !
La multi, multi sni cu sanatate si numai bucurii, Nicole !
Sa ti se implineasca toate visele !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !