Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

ma dau batuta!

cristina si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Matei are se pare roseola, insa maine vedem si ce e cu exudatele... sa nu mai fie ceva!

Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei

Mergi la inceput

La ora 8, 39,8! Record pentru familia noastra! A scazut destul de repede cu Nurofen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina22
ooo, sunt obosita si acum si nervoasa, ca nu l-am zarit pe printu' cu ochii albastri a lui Katty!!!Merg sa mai vad o data!cristina si Andrei
Nici eu nu am reusit sa il identific.Nicoleta numai bine!, sa ne spui ce rezultate ies la analize.
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Nicoleta, sanatate lui Matei!!! Roseola este cea mai usoara boala a copilariei...si David a facut-o la 2 ani!!! Si tot cu febra mare, peste 40C (dar David nu face febra mica...sare direct la 39-40!!!)

Katty, eu l-am zarit pe Andrei!!! Avea un tricoul cu Fulger, nu?? Buna ideea cu cadou de absolvire!! Noi ii vom face o mica surpriza cu o excursie la un rau pe care se face tubing (colace mari pe care stai si te lasi purtat de rau la vale!!!) Abia asteptam!!!

Cris, haha!!! Voi trebuie sa ii faceti 2 cadouri...unul pt anul asta si unul pentru anul trecut!!! Las' ca am eu ceva pt ea de absolvire!!! Sper sa fie surprinsa!!!!

Lucia, ce mare s-a facut Liviu, si tare schimbat!! E matur...Da-mi adresa de mail sa iti trimit poze, am dat de ea zilele trecute cand cautam prin computer!!! hahaha...Iti sta foarte bine cu burtica!!!

Nicole, La multi ani !!!!!!! Mai vrem vesti despre Julian...ce mai faceti voi???

Devoska, sa stii ca si eu am patit ca tine...imi erau citite pm-urile...am schimbat parola la timp si s-a rezolvat...Felicitari printesei !! E o fetita desteapta si ambitioasa!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina22, si eu sunt nostalgica!!! Nu imi vine sa cred ce copil mare am...
Si noi avem playstation...si wii...Jocul preferat a lui David pe PS3 este unul cu snowboarding...hihi...

La noi au inceput furtunile tropicale...de 2 sapt ploua brusc, putin dar foarte mult cantitativ...se intuneca cerul dintr-o data, cade apa pur si simplu (rupe crengi din copaci!!) si apoi iese soarele... Cred ca anul asta vor fi multe uragane...nici nu a inceput inca sezonul lor si deja avem vreme din asta!!!!

Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

N-am mai intrat de ceva vreme pe subiect, dar daca tot vad ca se poarta streptococii si virusii, ca sa nu ne lasam mai prejos , in prezent ne ‘laudam’ cu fifth disease a Yasminei, sau boala obrajilor palmuiti, este foarte rosie in obraji si a avut febra de 39.3 si inca mai are . In rest este o boala fara complicatii, doar febra trebuie tinuta foarte bine sub control. Noi am avut un episod de seizure (convulsii) cand era ea micuta, si sintem foarte atenti cu termometrul. Fiind o boala foarte periculoasa pt. femeile insarcinate, o tinem izolata acasa. Sint curioasa acum cate zile o va tine febra si cate zile pierdute de scoala. Intre timp ca sa nu se plictiseasca ma toaca sa-mi citeasca vreo 3-4 cartulii pe zi, in timp ce eu computadoresc de zor , ea cica daca nu citeste, that makes her nervous ...auzi la ea. Io la varsta ei, i-am spus ca n-aveam nevrotisme din astea, eram cu alergatu' pe-afara . Si ca tot eram la capitolul cra-cra, a inceput fata sa se descurce binisor si cu cititul la TV

Nicoleta, multa sanatate mamico … roseola e o boala usurica, la noi in familie pana si Chris a facut-o pe la 3-4 luni, dar a scapat usor.

Sanziana, foarte frumos canta David la pian. Cand a invatat sa cante prima oara ? Vrem si noi sa incepem lectiile, dar cu un program la scoala incarcat plus doua activitati sportive, gasim cam dificil sa le incadram undeva. Oricum, felicitari cavalerului tau. Gata l-ati inrolat la scoala? Imi place de numai termenul asta, chiar mi se pare ca tare makes sense in North America

Cristina, a propos de nostalgie …si mie mi se pare ca Yasmine a mea tare a mai crescut si s-a maturizat foarte foarte mult, mai ales dupa clasa intai, pana atunci mai era cum mai era, dar acum nici nu-mi vine sa cred daca ma uit la niste poze de-ale ei pe la 5 ani ma apuca ameteala , iar din septembrie merge déjà in clasa a doua !!!!!

Lucia, cu intarziere ii urez La Multi Ani fericiti lui Liviu si tie nastere usoara. A mai ramas foarte putin pana ce iti vei tine puiul in brate, nu ?

Devoska, felicitari pt. concursul de spelling al fetitei.

Katty, m-am uitat la reportajul postat de tine si m-am ingrozit de faptul ca in capitala Romaniei, educatoarele nu au nici macar studii pedagogice.

Laura, pana la urma l-ai inscris pe Andy in tabara?

Nicole, La Multi Ani fericiti.

Ca tot se vorbea de crescut pe aici …cat masoara copilasii vostri la 6 ani jumate? A mea creste de-i raman absolut toti pantalonii mici, la nivel de cateva luni, dam faliment noroc ca se poarta capri . Am masurat-o de curiozitate si io pe a mea si are 127 cm. Nu e prea mult la o fetita mai ales ?

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

Mergi la inceput

Khristin, la 3-4 luni roseola? Mie imi zicea medicul ca se face intre 6 si 21-24 de luni. Sigur asta a fost? La noi nu e asa de usoara, adica e febra mare uneori, sper sa se termine repede... stiu ca e usurica, dar cand e vorba sa treci prin ea... Of. Felicitari pentru fetita cititoare la Tv, mereu am fost de parere ca fetele sunt ma harnice, pana la un moment dat (cam 20-22 de ani! ) Insa recupereaza si baietii sau nu mai este asa de important... Cat despre inaltime... Stefan are probabil 119 cm, insa si noi eram piticoti cand eram copii. Lasa fata sa creasca! Ce-i poti face? Se va opri ea, pe la 18-19...

Sinzi, ce vreme si la voi! Sper sa nu fie prea capricioasa!

Cand ma uit si eu la pozele de acum un an nu-mi vine sa cred ce mult a crescut Stefan si cat s-a maturizat! Se spune ca un fratior sau o surioara in "ajuta" pe cei mai mari sa se maturizeze mai rapid! Trece si vremea asta asa de repede! Sanatosi sa fim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nicoleta off ce rau imi pare ca e puiul bolnavior,sper sa treaca cat mai repede...Andy a facut la 9 luni roseola asta.Multiici si sa ne spui rezultatele la exudat.L-ai mai dus la gradi pe Stefan??

Sanzi nu iti e frica cand sunt furtuni?Eu mor de frica si la noi nu sunt asa ca pe acolo

Khristin multa sanatate printesei,sper sa va treaca si voua cat mai repedeFelicitari ptr progresePe Andy l-am inscris,acum sa vedem daca o sa si mearga

Cris cum fu salata de vinete?

Dev felicitari ptr concurs[bis[..cred ca esti tare mandra...si eu eram batatusa la sc,tot timpul primeau ai mei reclamatii,dupa ce am crescut nu m-am mai batut,dar nu ma lasam verbal

Katty pe dragutzul de Andrei,nu l-am recinoscut din prima

Lucia ce mai faceti?

Nicole!!!

Noi suntem k...ne pregatim pe sambata ca avem un specatcol cu trupa de dans de la gradi...in rest aceeasi poveste dimineata,ar merge oriunde numa la gradi nu...degeaba i-am explicat ca e pe ultima suta de metri cu colegii lui pe care nu-i va mai vedea...nu realizeaza cred:(

laura, andy (07.04.2002) &alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Laura, nu am inca rezultatele... La Matei pot fi fals negative de la Augmentinul de saptamana trecuta, pentru alt tip de streptococ... Dar macar aflu la Stefan... Dar la streptococ febra nu scade atat de usor (sper).

Eu nu-mi amintesc mare lucru de la gradi, nu a fost o perioada prea fericita din viata mea, mama nu a vrut sa ma ia la grupa la ea si am mers la o colega a ei care tinea sa ma disciplineze excesiv... asa ca mai mereu sfarseam la colt langa cosul de gunoi , desi eram cuminte... exercitiile grafice nu-mi placeau, in rest eram atenta... In fine!

Mergi la inceput