Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 19
khristin spune:
Bonjurica tulmond,
Nina, bine ai revenit. Am citit ca ati avut o vacanta pe cinste cu un program excelent. Bravo voua! Ce bine de Cristina ca a terminat scoala, Yasmine mai are inca 3 saptamani . Scoala in Canada e mai lunga decat cea din Ro cu vreo luna jumatate se pare
Sanziana, l-am vazut pe David la pian, excelent baiatul.
Katty, serbarea voastra pare de mare anvergura
Cristina22, frumos montajul vostru, iar tu pari surioara lui mai mare
Lucia, sarcina usoara in continuare
Am tot citit ca majoritatea copilasilor vostri vor incepe scoala anul asta si acum am realizat si eu ca fiimea draguta de ea a inceput clasa intai la 5 ani si 9 luni!!!!!!!! Si uite-asa o scot repede in campul muncii Am pus si eu poze cu ultimul proiect de la scoala al Yasminei "Comunitatea mea in miniatura". Era asa mandra de ea, dupa ce terminase cu toate denumirile alea in franceza, de nu-si mai incapea in piele. Iar anul asta a fost cum a fost, fiind numai in franceza, de la anul incolo o zi e in franceza, una in engleza....saracul ei creiesras cred ca va face click-clack
Si ca tot eram la capitolul laude , nu puteam sa nu vi-l arat si pe nastrusnicul meu cel mic , ca oricum nu l-ati mai vazut de ceva vreme.
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
cristina22 spune:
Khristin-atata de scump e nazdravanelul vostru!! si mare si grasunel!!Iar Mlle Yasmine e frumoasa-frumoasa si, mi s-a parut mie, bronzata.Asa e?
Vorbiti si limba romana cu copiii?
Sanzi-bravo pentru David!
Cum ati descoperit aptitudinea catre muzica, pian?
Lucia-nu pot sa cred!!Doamne, speciile acelea se numesc educatoare??
Mi-ar place si mie sa existe adunari de genul asta, in care sa se discute despre ce au realizat si au invatat.Mi se stimulativ, cel putin in ce-l priveste pe Andrei.
Ma bucur ca esti bineee!!
Un we frumos sa aveti!!
La Oradea, ploua-ploua...
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
andy.p spune:
Buna dimineata...am avut o noapte urata ca vremea
Khristin ce frumos nazdravan ai tu acolo..si ce bine seamana cu Yasmine cea talentata
Sanzi felicitari baiatului talentat
Lucia
Cris ce faceti pe vremea asta?Cred ca adunari de genul asta sunt la step by step,acolo au tot felul de activitati cu copii si parintii.
Nina felicitari ptr rezultatele FB ale printzesei,ma bucur ca v-ati simtit bine si ca ati avut un program asa frumos.
CristinaC multumim...acuma nu ma pot gandi la prima zi de sc.,pana nu trece serbarea de sfarsit,care-mi creeaza niste stari tare ciudate.
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
Dodo-pui spune:
Buna mamici si pitici,de la noi:
1-Noi speram cu ajutorul lui DD peste 2 ani sa incepem scoala
2-David felicitari,Sinzi drum bun
3-Insanatosire grabnica Alexiei
4-Lucia....mai ai?
5- tuturor
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
light spune:
Dodo, mai am 8-9 zile, nici mie nu imi vine a crede ca nu am nascut inca, m-am tot gandit mereu ca Liviu a venit mai devreme cu 3 saptamani si eram convinsa ca si Victor va veni in sapt 37-38, dar iata ca peste 2 zile sunt in saptamana 39. Oricum nu ma grabesc, cu cat mai aproape de termen cu atat mai bine, dar nici sa nu depaseasca prea mult ca atunci sigur intru in panica.
my deviantArt Gallery
andy.p spune:
Dodo
Lucia eu pe Andy l-am nascut la 37s...Alexia a venit la 40 si,hai ca va fi bine
Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei
devoska spune:
katty, foarte frumoase pozele, foarte draguti copiii. Ce mi-a placut foarte mult este faptul ca pareau relaxati. Frumoasa locatia si ingenioasa chestia de pe fundal. Felicitari pentru absolvire!
Laura, cum mai sunteti? Cum se mai simte Alexia?
Nina si aici e liber de Rusalii. Dar la Sara la scoala se merge . Felicitari Cristinucai! Este fata isteata si muncitoare. Succes la serbare si sa aveti parte de timp frumos la festivitate, daca se tine afara.
Sanzi, drum bun si zbor lin! Concediu placut!
Cristina 22, ma tot uit la pozele voastre si ce sa zic... Andrei are ochii tai
Lucia, totul o sa fie bine.
Dodo la bebelina iar Bogdan va recupera, ai sa vezi.
Khristin, ma alatur fetelor care spun ca baietelul tau seamana foarte bine cu Yasmine. Foarte dragut proiectul, are de ce sa fie mandra.
CristinaC , cum mai sunteti?
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2259770450103379982XvFqEN
Salut.
Cateva poze din plimbare.
revin.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
cristina22 spune:
'neatza!
Devoska-daaa, seamana pe mine, iar ochii sunt identici
Lucia-tinem pumnii si vezi tu cum faci sa ne anunti.Ca suntem o galerie importanta, aici!
Deci, dupa trei luni de contact cu varicela, a luat si Andrei.Are vreo 10 bubite pe spate si vreo 5 pe burtica si picioare.Nu a facut febra azi noapte, e vesel si zburdalnic.Aseara, a acuzat dureri de cap si burtica.Azi ma asptept la explozia de bube.
Inca nu i-am dat vestea educatoarei.D-rita zice ca poate merge la serbare, daca au facut si ceilalti copii.
Nu stiu cum va fi...
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
Nicoleta spune:
Cristina, am vazut si eu pozele, frumosi amandoi!! Si identici!! Va doresc sa fie o foma usoara varicela asta, pe Stefan inca nu l-a lovit... mai avem sperante... ca da .
Katty, am vazut si eu pozele, foarte frumoase!
Pana la urma il voi duce marti (maine) pe Stefan la gradi sa repete si el pentru serbare, vineri fiind aceasta... Ca nu vrea sa rateze ultima lui serbare de gradinar! Deci gradi se va termina si pentru noi vineri!!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"