Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Nicoleta multumesc

Laura, Andy (07.04.2002) &Alexia(14.09.2008)
Alexia
Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, dragi mamici !
Ce de bobocei vom avea la toamna ! Cred ca mai toti copilasii de 2002, mai ales cei nascuti inainte de sept. vor merge la scoala, anul acesta.
Cristina-Kiev, Cristinuca se bucura de un weekend prelungit, acasa. Azi e ultimul clopotel pt. cei de-a XII-a si nu se tin ore, decat festivitatea de incheiere si premiere pt. cei de-a XII-a.
Iar luni este oficial liber in toata tara(la bugetari), ca e a 2-a zi dupa Rusalii.
Stiti ca anul acesta s-a mai adaugat aceasta zi de dupa Rusalii libera si inca de Sf. Maria, pe 15 august, care anul acesta cade intr-o sambata, de fapt.
Cu evaluarile finale a terminat(FB la matematica si doar B la romana, unde avea numai FB pana acum) si se pare ca va termina tot numai cu medii de FB, ca si in primul semestru.
Marti va fi serbarea, iar vineri festivitatea de incheiere a anului scolar si premierea, toate intr-un careu in curtea colegiului, la un loc cu toti elevii colegiului.
Lucia, asteptam un semn de la tine, cand sa agitam pompoanele ! Sanatate si sarcina usoara, atat cat mai este !
La scoala, in timpul orelor nu e emotiva, doar ca vorbeste incet, ca un copil timid. E chiar activa, dupa cate am inteles de la ea si mi-a zis si d-na. invatatoare. Care stie cum e cu timiditatea si emotiile, caci la fel a fost si dansa, din cate mi-a zis. Stie cum sa o ia pe Cristina. Tare ma bucur ca am gasit-o pe aceasta d-na. invatatoare si tare rau mi-ar fi parut sa o pierd.
Si eu am fost timida si emotiva, nu vorbeam decat intrebata si cu jumatate de gura. Pana am mai crescut si am inceput sa ma incurajez singura, sa nu mai fiu asa. Stiu ce e in sufletelul ei si tot timpul o incurajez, mai ales ca, din cauza diabetului ei, n-are voie sa fie timida si sa stea deoparte cand se simte rau, de exemplu.
Sinzi, David, emotiv ? Nu-mi vine sa cred ! Credeam ca cei vorbareti nu sunt emotivi.
Miercurea urmatoare va luati zborul spre Romania ? Credeam ca, deja, ati si plecat.
katty, asteptam pozele de la serbare !
Ati lacrimat asa, un pic ?
Nicoleta, am vazut pozele cu frumusica de Diana ! Ce cavaler e Stefan cu ea !
Avem si noi soare, in sfarsit, dupa 1 sapt. ploioasa si racoroasa !
Un weekend super fain, tuturor !

Edit: Pana am scris si tirmis eu, mesajul, au mai aparut cateva mesaje.
katty, speram sa pui pozele pe webshots, sa le pot viziona de aici, de la birou, dar asa, ramane sa le vizione de la mama de acasa.
Laura, insanatosire grabnica Alexiei !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Katty-sper fain si emotionant!! Ai trecut si tu in randul mamicilor cu copii absolventi.
Eu si Laura stiu ca mai avem gradinari pana in 10, Cristina C pana la sfarsitul lui iulie, Stefan de Nico a terminat...Cine a mai ramas?

Va pun un colaj facut de mine cu ajutorul lui Andrei, pentru d-na
Cu scuze pentru calitate, dar numai asa s-a putut.

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nina-am postat cam deodata!
FELICITARI CRISTINEI!!!
WOW, NUMAI FB!!

cristina si Andrei

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."

Mergi la inceput

Cristina22, da, am editat in timp ce scriai tu mesajul !
Multumesc pentru felicitari ! Am muncit impreuna pentru aceste rezultate, de aceea ma bucur si eu, alaturi de Cristina, de vacanta ce va urma ! Voi avea si eu, vacanta, dupa-amiezele si in weekend, in sfarsit !
Foarte fain colajul !!! Am vrut sa maresc poza, sa pot citi bulele, dar n-am reusit, ca nu ma lasa webshots-ul, crezand ca vreau sa copiez poza.

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Scorpiutze

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Katty mie mi-a placut foarte mult ca s-au orientat cei de la conducerea gradinitei si au facut serbarea afara in aer liber. Mi-a placut si panoul cu poze si numele copiilor.Zic de serbare in aer liber pentru ca noua ne-a ramas un gust amar de la serbarea, unica dealtfel la care a participat Liviu cand a terminat grupa mare. Am fost cu totii ingramaditi in holul gradinitei pe o caldura mare, toti naduseau la greu, un disconfort in plus adaugat la emotii si alte intamplari. Nu vreau sa ma mai gandesc...Laura, sper sa va reveniti cat mai repede la normal sa se faca bine Alexia.Nina, chiar azi ma gandeam la voi cu emotivitatea. La Liviu la scoala au in fiecare saptamana adunare generala si vorbesc despre activitatile din timpul saptamanii, despre ce au mai realizat, despre ce medalii sportive au mai castigat. Azi cica au citit despre vizita de saptamana trecuta la un muzeu si fiecare copil a avut un fragment de citit. Eu nu am fost acolo, a fost sotul care mi-a spus ca Liviu a citit cam incet si nu prea se intelegea ce zice si ca ar trebui sa il invatam sa citeasca tare si clar. Si atunci m-am gandit la voi, poate emotivitatea a fost de vina desi nu il vad prea emotiv, culmea, caci asa credeam cand era mai mic, ca e emotiv la fel cum am fost si sunt si eu de o viata intreaga. Si cica nu era deloc emotiv ci pur si simplu asa citeste el, incet. Asa ca trebuie sa insistam sa strige mai tare. Eu am ramas cu ideea ca e emotiv de la serbarea de care povesteam mai sus, de la gradi din ro, cand pe langa tot disconfortul de care povesteam, el a inceput sa planga si sa tipe ca din gura de sarpe ca nu vrea sa spuna poezie, avea 5 ani atunci si era prima si ultima lui serbare de gradi. Si, ceea ce mi-a mai displacut si poate ca v-am si povestit a fost ca doamna in momentele alea a gasit ca solutie de incurajare, de fapt asta a si spus, "hai copii sa il incurajam" aratatul cu degetul spre el si toti copiii sa strige : ha, ha ha. Daca va puteti imagina asa ceva...Sinzi, fetita zici, daaa?

my deviantArt Gallery

Mergi la inceput

Lucia, da, la ce surpriza frumoasa se gandeste Sinzi ! Si eu am remarcat.
Hm....emotivitatea este una, timiditatea este alta. Liviu, poate ca este numai timid, ca a citit cu voce inceata.
Cristina le are pe amandoua si la fel eram si eu.
Chiar si acum, simt cateodata cum incepe sa-mi bata inima mai tare, cand trebuie sa intru intr-un cabinet medical sau alaturi de Cristina astept rezultatul unui test de glicemie, cand nu-i merge prea bine. Dar imi ascund emotiile, nu le las sa ma napadeasca.
Cristina, tot asa imi spune, ca ii bate atat de tare inimioara, cand trebuie sa spuna ceva si toata lumea se uita la ea, legat de o serbare.
Apoi, mai e si timida, ca vorbeste cu un glas mai moale, cand e intrebata ceva de cineva, e rusinoasa si mai retinuta, mai retrasa.
Asa inteleg, eu, emotivitatea si timiditatea.
Iar ea le are pe amandoua, din pacate.
Sper sa prinda mai mult curaj si incredere in sine(desi, nu pare a nu avea), sa mai scape de timiditate. Cu emotivitatea e mai greu, zic eu.

Copilasi din 2002
Scorpiutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Katy, ce poze frumoase!!!! Mi=a placut tare serbarea in aer liber!!!! Si ce mare e curtea gradinitei!!! Si ce am mai observat, mi s-au parut colegii lui Andrei foarte inalti...mari...nu prea par copii de gradi...hihi...aici sunt mai pitici

Nina, da...si el e uneori emotiv...dar nu se manifesta decat fie prin rosul unghiilor, fie se apuca de pantalon.

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

David mi-a reprodus azi dimineata o piese pe care a auzit-o la recital, saptamana trecuta:
http://good-times.webshots.com/video/3029771600087737923Sthexx
A invatat-o dupa ureche!!!!! Nu stie notele...

Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Asta se cheama talent!
Bravo, David!

Felicitari lui Kiki pentru FB pe linie!

Laura, multa sanatate Alexiei!

Katty si alte mamici de viitori bobocei, dupa emotiile de sfarsit de gradinita vin cele ale primei zile de scoala, parca si mai mari- cel putin asa o sa le resimt eu. Prima zi din clasa I, wow ! Il si vad cu ghiozdanelul in spate.

Mergi la inceput