Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 20
cristina22 spune:
Nico-mersi!
Nicio schimbare, dar inca e in termenul de eruptie.Deci stau cu okii pe el.
Numai bine!
cristina si Andrei
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata.Dar mereu aveam greutati de infruntat, mereu ceva de rezolvat...Dupa aceea viata ar fi inceput.In fine am inteles ca aceste obstacole sunt viata."
khristin spune:
Cristina22, multumim de aprecieri…s-a dolofanit puisorul meu binisor si ai dreptate, seamana cu sora’sa bine de tot, ca intre frati . Cat despre limba romana, Yasmine e perfect fluenta, ca deh bunicii sint mare parte a anului langa ea si asa nu-si pierde practica.
Dodo, multumim de dedicatie, tare frumos.
Sanziana, minunat raul acela…e superb in mijlocul naturii . In vacanta noi continuam cu HS partial, asa cum am facut-o si in timpul anului, cu carticele de la biblioteca de citit, avem alte culegeri de gramatica cumparate cu forma de plural, propozitii interogative/exclamative, cuvinte compuse, sintaxa – aka aranjarea cuvintelor in propozitie (mai ales la franceza unde difera nitel de engleza), la matematica inmultiri, chestii din astea. Iar cu uitatul, fii sigura ca asa se intampla, vad asta in fiecare an la elevii mei….incredibil dar adevarat, li se sterge absolut totul peste vara.
Laura, i-a trecut Alexiei, se simte mai bine ? Pupam sa treaca
Nicoleta, arata bine tortul tau…tocmai mi-ai dat o idee sa fac si eu diplomatul meu.
Lucia, chiar vorbeam cu mama finutei mele de curand, caci e si ea insarcinata a doua oara si-i spuneam ca doctorul meu ob gyn a observat ca in ziua de azi din ce in ce mai multe femei nasc peste termen se pare. Asa ca enjoy si savureaza ultimele zile de liniste. Scoatem si agitatele in caz de …
CristinaC, pai nu mai e mult si va vedem si pe voi cu ghiozdanelul in spate . E adevarat ca in clasa 3a la voi se hotaraste daca poate copilul sa mearga la facultate sau ba, cum am auzit ?
Devoska, voi cata scoala mai aveti? Cum e sistemul scolar la voi?
De azi am ramas si noi singurei, soacra-mea s-a intors in RO. Asa ca numai bine, am mai multe responsabilitati. Poate s-or mai duce si din kilograme asa… Fetelor, planuri de vacanta v-ati facut?
Cristina
Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony
devoska spune:
cristina22, multa sanatate. Sa faca macar o forma usoara de care sa scapati rapid. E prima data cand vad poze si cu tine si am dat-o asa... mai dupa castan. Ca Andrei e frumos, caci seamana cu mamica lui. Sunteti doi frumosi, ce sa mai.
khristin, scoala Sarei e una americana... Quality School International. Incep scoala la sfarsitul lui august (28) si termina pe 25 iulie. Am sa merg sa-ti scriu mai mult la subiectul cu bobocei.
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Cristina_C spune:
Dev, suntem bine, sper ca si voi.
Salutari si tuturor, imi pare rau ca nu pot intra si sta mai mult, dar imi revin eu intr-un tarziu si-o sa tin iar pasul cu voi.
Khristin, sistemul de notare e de la 1 la 6. Ca sa primeasca de la scoala primara recomandare la Gymnasium (scoala de la care, dupa Bac, sepoate inscrie la facultate), are nevoie de o medie de 2,33 la trei obiecte: mate, germana si cunoasterea mediului. Media asta se face doar din notele din clasa a 3-a si de pe un semestru dintr-a 4-a. Si, pe langa asta, la mate si germana ii trebuie cel putin media 2, nu merge sa aiba la astea doua un 2 si un 3, chiar daca la cunoasterea mediului ar avea 1 si media celor trei ar iesi pana-n 2,33.
Sunt 2 situatii:
1. are acea medie de cel putin 2,33 cu media dintre mate si germana 2 si primeste recomandarea.
2. nu are media dar parintii tin neaparat sa urmeze Gymnasium. Pentru asta trebuie sa dea inainte un test la mate si unul la germana cu profesorii de la Gymnasium si este admis daca obtine macar un 3 si un 4 (intre timp mi se pare ca s-a mai schimbat ceva in Bayern si se accepta chiar doua note de de 4).
Se mai pot face si transferuri de la Realschule (cu o treapta mai jos) la Gymnasium in functiile de notele din clasa a 5-a la mate, germana si, de data asta, engleza. Si se poate si mai tarziu, tot pe niste astfel de criterii, nu stiu exact, ideea e ca nu-i totul pierdut, se mai poate repara pe parcurs.
Cum ti se pare, cum vi se pare?
Eu sper sa ia doar note de 1 si de 2 intr-a 3-a si intr-a 4-a si sa obtina recomandarea din prima... asta e obiectivul, dar emotii am oricum.
Anina_n spune:
Buna dimineata, dragi mamici !
Poftiti la cap. 61 !
O zi cat mai faina !
Revin mai tarziu si eu.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !