Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 15
sinzi_ana spune:
piano recitalul puiului...copiii canta in oridinea "varstei"...al meu e juniorul profesorului...ultimul copil este si cel mai bun (daca aveti rabdare sa ascultati)
http://community.webshots.com/album/571705379gVsNqs?start=60
si aici, cateva poze de pe raul din Gainseville , unde am fost in weekendul asta sa ne bucuram de finul nostru cel mai micutz!!
Apoi am fost cu ei la un gratar in padure, unde era un rau curgator pe care ne-am dat cu niste "colace" mari...tot traseul a durat 2 ore!!! Eu m-am ars...desi mergeam pe la umbra...baietii s-au distrat de minune!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Macrina spune:
Ce frumosi copiii Sanzi
Ma si mir ca se inteleg, astia ai mei mai mari tot timpul se inteapa, impung, se haraie...
Si pe rau stateau cu poponetu' in apa?
Noi am inceput vacanta si ma tarasc copiii in fiecare zi prin parc... si e asa un soaareee
Azi am sarit coarda cu ei, faceam intrecere cine sare mai mult.. M-a batut fi-miu
Nu se mai ajung nici lor.. cica sa joc tag cu ei si eu sa-i prind, mama, dar sunt 3 si tot se plictisesc??
devoska spune:
Neata, mamici! Haideti la cafea!
Citat: |
citat din mesajul lui cristina22 Katty-ahaaa, ai vrut sa-mi demonstrezi ca nu stiu geografie??!! Ha? |
Dodo, frumoase pozele. Se vede ca Bogdan era fericit. Ce mare a crescut printesica! Sa va traiasca!
Sanzi, foarte frumoase pozele. Copilasul ala mic si scump, cum putea sa rada asa la aparat? O frumusete de copil! Pentru cateva clipe am inchis ochii si m-am imaginat si eu pe un colac... superb! Felicitari pianistului! Nici nu ii mai spun micul pianist ca nu am de ce. Bravo!
Laura, cu proiectul merge, dar greu. Am pus o groaza de informatie... prea mult pentru copii de 6-7 ani. Acum incerc sa mai "aerisesc" prezentarea. Am incercat sa bag ceva despre Vlad Tepes/Dracula ca sa captez atentia, caci ma indoiesc ca vor fi prea interesati daca le vorbesc de manastirile din Moldova. Am bagat cateva poze cu vampiri de prin filme si sotul meu a avut de obiectat... Cica prea "americanizez" prezentarea... romaneasca.
Mamici care aveti copiii la tenis, am nevoie si eu de informatii, va rog frumos . Sara merge si ea la tenis de vreo luna, pentru prima data. Merge la clasa de incepatori, de doua ori pe saptamana. Copiii vostrii mai exerseaza in afara orelor, cat de mult, cum se antreneaza?
E cazul sa ma intorc si eu la lucru. si sa aveti o zi frumoasa!
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Dodo-pui spune:
Buna mamici si pitici
Multumesc pentru aprecierile la adresa puiulor mei
Merg in urma sa vad pozici
Bazar pentru Bogdan
Blogul lui Bogdan-Andrei
Varsta lui Donu' Bodo
Varsta Isabella-Elena
goblenuri-relatii pe blogul Donului
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Doamne ajuta!
sinzi_ana spune:
]Sa va prezit un absolvent!!!!!!
Mancal-ar mama!!!!! Nu mai e bebelusul meu drag...e barbatel......
Si cu asta ne mai relaxam si noi un pic...maine ultima zi de scoala...si apoi ne facem bagajele...miercuri zburam in Romania!!!
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
katty spune:
Scuze ca n-am mai fost pe aici...la serviciu am avut niste zile aglomerate rau!
Iar acasa Andrei a acaparat calculatorul (lui) unde mai intram si scriam! I-am luat un catelus de plus husky de la Webkinz, pe care l-a botezat Piper(???), si nu face altceva decat sa intre pe site-ul lor sa se joace ca sa-i ia de mancare, sa-l creasca, sa-i ia lucruri etc.
Luni Andrei a avut carnavalul de 1 iunie, iar maine are serbarea de sfarsit de gradinita, o sa incerc sa incarc ceva poze din ultima perioada!
Nu stiu daca am scris, in weekendul trecut am fost la doua aniversari, o fetita si un baietel colegi de gradinita de-ai lui Andrei, in niciuna n-am avut aparat foto, dar am primit cateva de la mamica baietelului!
Luni Andrei a avut carnavalul de 1 iunie, iar maine are serbarea de sfarsit de gradinita, o sa incerc sa incarc ceva poze din ultima perioada!
Aseara a fost o super furtuna in Bucuresti, n-am vazut de cand ma stiu asa ceva, copacii dintre casa noastra si a vecinilor aproape se culcau la pamant, erau amenintatori si urati, ploaie torentiala rau, noroc ca a trecut repede, ravagii in fata pe strada, masinile au scapat amandoua cu bine, altele n-au avut norocul asta!!!
Cristina22, pana sa ma joc pe jocul asta eu ziceam ca stiu geografie, dupa ce am inceput sa joc am ajuns la aceeasi concluzie cu tine...intre timp, tot jucand la greu, acum de bine de rau le stiu cam pe toate pe unde sunt!
Laura, nu te-am felicitat pentru locul I luat de Andy la concursul din Oraselul copiilor, mie mi-a placut dansul si l-am remarcat tocmai ca ai zis ca era murdarici!
Lucia, deci sunteti in iarna!!! Cate luni de iarna aveti? Multe, putine? E iarna blanda sau ca la noi?
Sinzi, mi-a placut distractia din padure, mi-au placut bebelusii si copilasii mai mari, m-a amuzat tare poza cu Blaze in care apasa nasul prietenului vostru, iar lui David...CONGRATULATIONS si pentru pian si pentru absolvire!!!!!!!
Cris_dev, nu am idee cu tenisul, inca n-am intrat in jocul asta! Dar dupa parerea mea, ar trebui sa exerseze si in afara orelor...
Nicoleta, vad ca n-ai mai intrat ieri, sper ca sunteti bine!!!
Am vazut si pozele vostre cu cercelusi si din centrul Brasovului, frumoase!!!
Pupici tuturor, sper ca n-am omis pe nimeni!
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."
Nicoleta spune:
Salut.
Am mai intrat, dar nu am mai scris... Noi am fost de 1 Iunie la un parc de... aventuri, s-a distrat Stefan! Ne-am intalnit cu o prietena cu fetita ei, de aici de pe forum. In rest, nimic nou, vrem sa mergem la socrii in week-end, sa vad cum imi fac si eu curaj... mi-e groaza de drumuri lungi si de case "straine", cu Matei nu am dormit niciodata in alta parte decat acasa pana acum...
Cam atat de la noi. Va pup.
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
devoska spune:
Neata!
Ce frumoasa festivitate, sanzi! Pozele sunt deosebite! Vor ramane amintiri foarte frumoase. Felicitari pentru absolvirea gradinitei .
Gradinita e de stat sau particulara? Admiram pozele si ma intrebam de ce in Romania nu se poate face asa ceva
Katty, nici o problema. Oricum, multam de intentie. Am sa-l intreb diseara pe profesor.
la toate mamicile
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
cristina22 spune:
va salut, in sfarsit si eu, dar tot in graba.
Katty-succes la serbare.Asteptam raportul si dovezile!!
Nico-drum bun si stai linistita, se obisnuieste piciu'!
Sanzi-foarte frumos! Vad ca si tu esti nostalgica...adevarul e ca avem copii mari.
V-am pupat!!
cristina si Andrei
Anina_n spune:
Buna, dragi mamici !
Cristina-Kiev, suna foarte frumos proiectul acela despre Romania. Spor la treaba si sunt convinsa ca veti avea succes cu el. Abia astept sa ni-l prezinti si noua.
Noi ne-am intrat mai greu in ritm, se pare, dupa mini-vacanta de la Buzias.
Ca tot a intrebat Khristin, ce am facut acolo. Programul unei zile arata cam asa:
- la prima ora, tratamentul(glicemie, insulina), micul dejun si vizita medicului (aici tragaeam de Cristina sa lucreze cate ceva si pt. scoala)
- sala de sport
- o gustare si apoi lectie de dieta, lectie medicala despre diabet(iar copiii mici, cu educatoarele in camera de joaca sau in parc, daca vremea o permitea)
- tratament, pranz si apoi odihna vreo 2 ore(sau roamana si matematica, daca nu vroia sa doarma, sa nu ramana in urma fata de colegii ei)
- gustare si apoi sala de sport sau piscina(de 3x/sapt.) sau o iesire in oras, in parcul mare din Buzias
- tratament, cina si apoi diverse concursuri pt. copii sau joaca in parcul centrului
- tratament, gustare si somn
Cel mai mult, Cristinei i-a placut la piscina. In schimb, nu-i plac serbarile cu poezie si cantec. E foarte emotiva, drept pt. care glicemiile i-au urcat la 300 dupa 2 astfel de seri.
Va mai trece ceva timp, pana va invata sa-si stapaneasca emotiile.
Ne-am facut noi prieteni, acolo, ca in fiecare an. Si ne-am inteles sa ne revedem in aceeasi formula si la anu'.
Venind acasa de la programul acela plin de activitati fizice, la programul de acasa incarcat cu scoala, lectii, am avut o sapt. mai grea.
Acum, asteptam serbarea pt. care mai zilnic sta 1 ora in plus la scoala si sa vina o data vacanta mare !
De 1 iunie am insotit-o la pizza cu toata clasa, sa poata servi si ea, alaturi de colegi meniul pt. copii.
Si pt. ca tot vorbeati despre dezvoltarea copiilor, la Buzias(unde dormea aproape zilnic cate 2 ore la amiaza)Cristina a pus 1 kg pe ea, avand acum 22 kg si 125 cm. Da' tot subtirica precum o stiti e.
Sinzi, felicitari pentru micul tau absolvent ! Chiar ca arata ca un mic barbat in camasa.
Ce frumos erau imbracati cu totii, mai ales fetitele !
Nu-mi vine sa cred ca au trecut 3 ani, de cand sunteti, acolo !
Felicitari si pentru felul in care canta la pian !
katty, am vazut si montajul tau cu Andrei(bebelusul perfect!). Foarte frumos !
Multumesc pentru jocul acela, e tare fain !
Laura, felicitari micului dansator ! Ce frumos ca are cine sa se ocupe de ei !
Cristina22, felicitari micului tau cititor ! Ce fain ca prindeti cartile acelea ! Aici, ori vin prea putine si sunt date, deja, ori nu vin...decat ziarul.
Mari, felicitari pentru progresele Emei si mult succes in continuare ! Te mai asteptam cu vesti !
Lucia, ce faci, cum esti ? Iti da semne bb Victor ca vrea sa va cunoasca mai repede ?
Macrina, uite asa ne mentinem noi, tinere si in forma, intrand in joaca micutilor.
Cristina_C, ati reusit sa va aranjati in casa noua ?
Nicoleta, multa sanatate, sa scapati de bacterii si sa vina vremea frumoasa, sa va puteti bucura de cat mai multe iesiri !
Banuiesc, ca ati iesit cu Dani si Diana, de 1 iunie. Aveti si poze ?
Sa ma anunti cand ajungeti la Ciuc, sa ne intalnim undeva, intr-un parc.
Gabi, ce frumos s-a distrat si Bodo, de ziua copilului !
Mult succes si voua, in continuare !
Gata, trimit mesajul ca il scriu de mai bine de 1 ora.
O zi faina, tuturor !
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Scorpiutze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !