Copii din 2002 *60* Dormi in pace, licurici Emma !
Raspunsuri - Pagina 16
Cristina_C spune:
Va pe toate si pe copilasi si va doresc numai bine, m-am gandit la voi dar n-am mai citizt din urma din lipsa de timp, am intrat mereu pe fuga pentru ca sunt foarte ocupata cu diverse treburi. Nina, de mutat ne-am mutat doar pe jumatate, adica am dus o parte din lucruri si miscarea finala o facem cand ne vine bucataria noua.
Robert e bine, de-abia pe 31 iulie termina gradinita, am vazut din cat am apucat sa citesc de pe ultima pagina ca David a absolvit deja si ca serbarile de sfarsit de an sunt in toi, ca plecati deja in calatorii.
Sinzi, drum bun spre Romania! Nicoleta, drum bun si tie!
light spune:
Io-s tot peaici in acelasi format, azi am avut un nou control medical si cica totul e bine,io ii tot dau inainte cu kilele putine castigate in sarcina, si ei zic ca nu e problema. De aici incolo, control in fiecare saptamana si io ma tot gandesc ca nu stiu ce sanse am sa mai prind urmatorul control, dar in fine, sarcinile sunt diferite chiar si la aceeasi persoana. Sinzi, chiar ca frumoasa festivitate de absolvire, la noi nu stiu daca se face asa ceva, am sarit momentul asta. Felicitari micului absolvent, dar vorba ta, acum nu mai e mic. Drum bun, fara peripetii catre Romania.Devoska, intrebai de tenis, la noi nu se pune ca nu pare sa facem prea serios, adica ne cam miscam in reluare in stilul caracteristic de pe aici. Ma rog, bani sa avem sa facem lectii in plus, insa unde l-am inscris noi se face o jumate de ora pe saptamana, cu variante, privat, semi-privat si general. La privat face copilul cu profesorul, la semi-privat fac doi copii si un profesor si la general, fac mai multi copii, 4-6 carora le vine randul, evident mai rar. De practicat tenisul in particular, nu au fost prea multe ocazii desi isi facusera carnet de membri ai clubului, sotul si Liviu ca sa mai mearga in weekenduri sa joace, dar au fost doar de cateva ori, in rest, am tot fost ocupati si nu prea au jucat. Asa ca noi mai incet, ca melcul.Katty, ma intrebi de iarna, sunt tot 3 luni de iarna ca si in Ro, adica din iunie pana in august inclusiv, cu valori cuprinse ziua intre 10-17 grade, deci iarna si mai blanda ca in Ro, cu copaci infloriti si iarba verde si frumoasa, care dispare vara caci se transoforma in galben. Din pacate e un vant f taios si rece destul de frecvent in timpul iernii care te face sa simti cele 15 grade ca fiind mult mai frig.Succes la serbare lui Andrei!Nicoleta drum bun la socri, si cat mai putin stres, trebuie sa se invete si in locuri straine,cu cat mai devreme cu atat mai bine.Nina, interesant ce spui despre Cristina si serbari. Si la scoala e tot asa de emotiva?Victor nu da niciun semn ca ar vrea sa apara, si cred ca e f bine ca nu se grabeste, ca inca mai am 11 zile pana la data estimata, asa ca sa le folosim din plin, nu? Cristina C spor la treburi, sa va vedeti odata cu toata casa aranjata si sa rasulati usurati!
my deviantArt Gallery
Nicoleta spune:
Salut.
Nina, bine ai revenit! De 1 Iunie da, cu Daniela si Diana am iesit, dar nu am poze. Am insa de la serbarea Dianei, la care am fost cu Stefan. Daca venim in Ciuc, desi nu cred ca prea curand, dau un semn. Deocamdata imi fac si eu curaj sa iesim la socri . Saptamana viitoare mergem se zice la parintii mei. O luam o luna la noi pe sora mea cea mica, Cristina (o voi trimite cu Stefan si Diana la inot, sper sa se descurce).
Cam atat de la noi, sper sa ajung azi prima data la inot, in noua locatie.
O zi buna sa aveti!
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
sinzi_ana spune:
Katty, foarte frumos montajul!!! Ce bebelus frumos era Andrei!!!! Ar trebui sa mai incerci odata!!!
Nicoleta, distractie placuta la socrii
Devoska, gradi este privata...aici nu exista gradinite de stat...scoala incepe practic cu kindergarden (un fel de pregatitoare) dar este in cadrul scolii si nu a unei gradinite!!! Noi l-am tinut si anul asta la privat pt ca nu stiam unde ne vom muta si nu am vrut sa il schimbam de prea multe ori!!!
David are aporoape un an de cand face tenis. A inceput serios anul trecut in summer camp, si inca nu a avansat deloc fata de ce a invatat acolo!! Adica profesorii aia erau atat de buni si competitivi incat l-au invatat tot ce stie...Din pacate ne-am mutat si e prea departe sa il mai duc acolo, si acum doar practica cu profii de aici...Dar face de 2 ori pe sapt/o ora! Ii place, si mai joaca si cu Radu de cate ori au ocazia!!!
Nina, foarte interesant program ati avut!!! Sunt placut impresionata ca se face asa ceva in Romania!!! Este atat de important ca si copilul sa inteleaga ce se intampla cu corpusorul lui si sa fie responsabil!!! Ma bucur pentru voi!!!
Cat despre emotii pe scena...si David are...la el se manifesta altfel: se apuca de pantalon...
Cristina_C, ce tarziu termina ei gradinita!!! Si cat au vacanta apoi?
Lucia, haha...eu prevad ca nasti de ziua noastra!!! Si ca sa fie surpriza completa...o sa fie fata
Vreau si eu putina iarna in mijlocul verii asteia nesfarsite!! Sper sa prind macar in Ro ceva racoare!!!! uf...vreau anotimpuri!!!
Ce copilasi de la noi incep clasa 1 la toamna??? De abia astept sa ne vedem la subiect!!!! Eu am foarte multe emotii...David deloc!!!
Ba chiar, eu care nu sunt o emotiva deloc, mi-au dat lacrimile cand educatoarea lui David mi-a spus ca ii e asa greu sa se desparta de David, ca asa de apropiati au fost...si eu stiu asta!!! Acum 3 ani cand am venit la gradinita asta, David abia vorbea o boaba de engleza...si nu imi vine sa cred ce a reusit Miss Gabi sa faca cu el!!!!! Uf...
Ce faceti cu copilasii in vacanta??? Eu inca nu stiu daca sa il atrag cu ceva caiete de teme...sau sa il las in pace...
Aici e o reclama la radio ca in vacanta de vara copiii uita 2 luni jumate din ce au invatat la scoala!! haha...!!! Asa o fi?
Sinzi , Radu si David psihologul
varsta David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
Nicoleta spune:
http://family.webshots.com/photo/2854253700103379982aPdvIi
Sinzi, azi Stefan a preferat sa se culce, nu sa isi faca tema (incerc sa recuperez cu el ce nu a facut la gradi cat a lipsit... si a lipsit enorm!!).
Nicoleta, mama lui Stefan si a lui Matei
-------------------------------------------------------------------------
"Toata lumea vrea sa ajunga in Rai, dar nimeni nu vrea sa moara pentru asta!"
sinzi_ana spune:
Dar ce lucrati efectiv cu ei???
La montessori, lucreaza cu materiale mereu, si aproape deloc din carti/caiete...asa ca...trebuie sa ma apuc de cumparat hartii!!!!
Am deja din Romania, abecedarul si o culegere de matematica 1-4...as vrea sa lucrez in paralel sa invete scrisul de mana legat...
Sinzi , Radu si David psihologul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8030428cd903dfdc201bf8&source=category&category_id=all" target="_blank">David
www.flickr.com/photos/11552209@N04/" target="_blank">
devoska spune:
Nina Ce face Cristinuca? Ce lucruri interesante in tabara voastra. Sa fie cu folos. Ma bucur ca a fost bine. Sper ca si tu te-ai relaxat, macar putintel.
CristinaC, spor la mutat si sa vina bucataria cat mai repede.
Nico, drum bun, toate vor fi bine, ai sa vezi!
Lucia, pregatim pampoanele . Sa fiti sanatosi si cand va fi sa vina... nastere usoara si sa fiti sanatosi .
sanzi... nu m-am gandit . Am remarcat de la Sara de la scoala ca au gradinita la scoala ca sa zic asa. Am vazut ca scrie Montessori pe scena de la gradi a lui David, dar cred ca mintea mea era cu sorcova . Si era asa frumos acolo ca nu-mi venea sa cred ca e la stat, dar am zis sa intreb
Si eu aici am manualele de clasa I din Ro. Dar la mate am scos mult fise de pe net, sunt super. Am primit o multime de sfaturi/linkuri bune de la Nicole Acum la sfarsit am lucrat mai mult pe sistemul din Ro, fiindca aici problemele "americane" sunt cam simplute fata de cele "romanesti". Scrisul de mana il vom exersa in vacanta asta. Nici Sara nu a avut la/de la scoala manuale, caiete... Scoala se termina aici pe 25 iunie... dupa ce a inceput pe 28 august parca nu se mai termina.
Ai un subiect despre scrisul/cititul invers. Am tot vrut sa-ti raspund, asa ca am sa scriu aici. Si Sara a patit chestia asta. Si eu am fost disperata. Si acum cand e obosita incepe sa scrie/citeasca de la dreapta. Dar foarte rar fata de septembrie anul trecut. Si la ea was era saw sau dog/godetc. Cu atat mai mult cu cat ei nu scriu cu litere de mana, ci cu litere de tipar. Si cu cifrele in oglinda aceeasi poveste. Tot ce pot sa spun e ca trece cu timpul .
Va multumesc pentru raspunsurile legate de tenis . Am vorbit azi si cu profesorul... practice, pactice and practice.
O seara placuta la toata lumea!
Teledon pt Mihaitza
0 900 900 320-pt 10 euro
0 900 900 325-pt 5 euro
Cristina_C spune:
Si scoala, ca si gradinita, se termina la fel de tarziu, la sfarsitul lui iulie iar noul an scolar incepe la jumatatea lui septembrie.
katty spune:
Buna...sunt sfarsita de oboseala, am intrat doar sa zic ca suntem ok, gata si serbarea lui Andrei a fost frumos si emotionant, chiar f.frumos!!!
Pozele se incarca, le-am pus pe toate caci o sa dau linkul si catorva parinti, asa ca maine va veti plictisi uitandu-va la ele, o sa incerc sa si le si comentez ...
Am citit tot ce-ati scris, ati scris atat de mult, incat o sa scriu maine fiecareia!!! Acum nu mai astept decat sa se incarce pozele, adica 5 minute si apoi sa ma culc!
Noapte buna (sau buna dimineata, dupa preferinte) !
_
Catalina & Robert-Andrei (27.07.2002)
varsta lui Andrei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8c0a486b860588d396dc22&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei
"Se zice ca timpul trece.Timpul nu trece niciodata. Noi trecem prin timp..."
"Invata sa pretuiesti ceea ce ai, ca altfel vei pretui ceea ce ai avut..."