Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)
Raspunsuri - Pagina 7
Serialbastre spune:
Felicitari, Carmina! Sa fie sanatoasa printesa, si mancacioasa si tu sa-ti revii repede! 
Andreea
38+ 
kiralina spune:
Fetelor, voi faceti gauri in urechi la bebelina? Adica in maternitate la nastere.
Si ce fel de cercei trebuie?
Eu cred ca totusi nu o sa ii fac. Imi e prea mila. O sa ii facem cand mai creste.
Se pricepe cineva la contabilitate? E valabila o factura pe care am primit-o scanata prin email?
36+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
roxi2000_ro spune:
Kiralina, si mie mi-e mila, dar m-am hotarat sa-i pun inspital, ca daca va fi mai mare la fel n-o sa ma indur s-o duc la intepat.
Cand sunt asa mici, nu sufera atat de tare.
Roxi,
38 s,
Ruxandra Maria si Sebisor
CarlaV spune:
Carmina, felicitari!!!!!!! 
Kiralina, este valabila factura, o printezi, o platesti si o bagi in contabilitate.
Eu fac gauri la urechi in maternitate si la Larisa, am facut si la Saby in prima zi, pentru ca mai tarziu mi-e si mai mila
.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
CarlaV spune:
Roxi, am postat in acelasi timp
, ma bucur ca si tu esti de aceeasi parere
.
LauraOana, deci ramai cu scarile, in loc de huta-huta ![]()
.
Dicirstea, "La multi ani!" tuturor sarbatoritilor din familia ta si pofta buna sambata la tort
. Poate tine asfaltarea mai mult ca sa ai timp sa ne mai spui si noua 2 vorbe. ![]()
Clody, eu ma uit la Saby si nu-mi vine sa cred ca o am, deci te inteleg ca ti-e greu sa crezi ca ti se intampla tie
.
Chiar, fetele cu cezariana, as vrea si eu cotatii de pret pentru doctor si anestezist si ce mai trebuie dat pe undeva si pe unde, ca sa am copilul repede si sa nu stau mult la reanimare.
si multumesc anticipat.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07
Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"
philip spune:
neata
iar am ramas la capitolul trecut, am intrat numai sa va salut, ma'c sa-mi torn o cana de cafea si revin sa va citesc, bag de seama ca ati avut spor. pupici
Philip
Nicholasin6days
Mommy
kiralina spune:
Carla treaba e ca am platit factura, am printat-o si bagat-o in contabilitate. Doar ca acum avem control si nenea fiscul sustine ca nu e valabila. Cica nu ar fi originala. 
36+ saptamani cu
Ada Ruxandra 
philip spune:
felicitari, carmina! bun venit pe lume, tiza mea.
la multi ani tuturor sarbataoritilor zilei si sa petreceti si cu gandul la noi.
si...gata, m-am epuizat, nu mai stiu zau ce voiam sa scriu...
Philip
Nicholasin5days
Mommy
CarlaV spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Carla treaba e ca am platit factura, am printat-o si bagat-o in contabilitate. Doar ca acum avem control si nenea fiscul sustine ca nu e valabila. Cica nu ar fi originala. ![]() 36+ saptamani cu Ada Ruxandra ![]() |
Nenea fiscul vrea si el o spaga si nu stie de ce sa se lege. Eu stiu ca de anul acesta sunt valabile facturile emise electronic, copiile dupa facturi si asa mai departe.
Daca zic rau va rog pe cele mai in tema sa interveniti.
Carla,
s.36
Larisa si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07 Saby in burtica *******poze 15-18 luni *******Burtica bebe2
clodyac spune:
fetele va rog sa imi spuneti datle strunfitei ca o trec in listuta
52 cm, 3850 gr, data : ieri a nascut?,
numele : andreea si cum a nascut natural sau cezariana?
ms frumos neuronul meu nu vrea sa tina minte nimic poate nu ramane asa ca am incurcat-o![]()
![]()
37+ cu
Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu
Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya