Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Oanaalex foarte frumoase pozicile! Ai o printesica frumoasa foc! Sa-ti traiasca!

blue77 multumesc. o sa incerc si varianta asta, cred ca o sa fie foarte greu la inceput. Parca, parca e mai bine cu lapticul

carla multumesc ce ne-am face fara tine?

Happymum iti tinem pumnii sa fie exact ceea ce iti doresti tu!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Bebe Beca

"Am o fetita frumoasa de 52 cm si 3850gr cu o gramada de par in cap"

Felicitari Carmina, sa fie sanatoasa, voioasa, voinica si tu sa te refaci repede repede!!!

Ioana, Rebeca (16.05.2004) si Sara (17.04.2009)

http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca

Felicitari Strumfito! Refacere rapida si mult laptic pentru bebelina! Andreea, bine ai venit!

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody,ramona..........si eu traiesc inca cu gandul ca nu mie mi se intampla..parca nu as fi eu,numai cand ajung la spital incep sa realizez

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Ooau, cate se intampla in fiecare zi!!!

Felicitari Maria, ne-ai facut un "nepotel"!!!!

La multi ani sarbatoritelor (Nicuratze ) si sarbatoritilor zilei de azi!! ..adica toata familia mea, in afara de mine . Mama e Elena, sotul e Constantin, socrii sunt Constantin si Elena, iar Matei, pentru ca s-a nascut pe 21.05, la spitalul sf Imparati Constantin si Elena...a trebuit sa poarte si el numele. Chiar si fostul sot e Constantin

Eu am noroc acum ca asfalteaza strada, desi e un praf ingrozitor si o galagie care imi da dureri de burta (la propriu, parca as avea contractii), Matei e fascinat de activitate, sta numai cu ochii pe geam si asa am putut si eu sa intru sa citesc din urma .
Mi-e cam frica sa ies afara, pentru ca am o stare de ameteala, dar trebuie sa fac un drum pana la cofetarie, sa dau comanda de tort. Sambata vrem sa-i luam si motul lui Matei, am tot amaanat momentul din motive de austeritate bugetara, si cum nuse prevad ameliorari ale situatiei...ne-am luat inima in dinti si profitam de aceasta zi ca sa intram si noi in randul lumii, cum s-ar spune.

Vorbea cineva la un momnt dat de o cerere pentru acordarea diferentei de 15% din salariu, dupa nastere. Rog frumos de tot sa-si faca o pomana cu mine si sa-mi trimita pe pm sau mail un model de asemenea cerere. Vreau sa o fac si sa o trimit deja la firma (trebuue sa ajunga la Buzau) ca ma am fix o saptamana pana la internare. In cazul fericit ca nu se intampla nimic pana atunci.

Ultimele 2 sapt. au fost o victorie personala, m-am umflat rau de tot, au fost zile in care nici nu puteam folosi mana stanga, iar piciorul arata ca un cremvusti fiert care sta sa se sparga la cea mai mica atingere. Sper sa nu ma inec ca tiganul la mal.

Cam cat ati mai dat la dr. la nastere, dar la anestezist?? Vreau sa imi fac plicurile deja...sa am totul pregatit.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

tot fara internet acasa ...cica abia saptamina viitoare se va rezolva..pina atunci intru repede de la sora mea cind apuc (ea sta cu 3 etaje mai jos) ...

aseara am avut contractii regulate la 7 minute..dar nu au fost foarte dureroase..doar asa cit sa le simt...si cum si in austria daca nu sunt la 5 min si nu esti dilatata peste 3 te trimit acasa nici nu m-am impacientat sa plec la spital...pe la 2 noaptea sau oprit contractile..de dimineata au inceput din nou, dar ne-regulate...cum se pare pot sa ma iau cu maria de mina apropos:

!!!felicitari maria!!! refacere rapida!!

cred ca pina la urma ma duc si iau casa scarii in primire! sus jos sus jos..pina la urma o ajuta la ceva..ca sotu nu se lasa prins la viol..cind ii spun de huta huta se uita la mine de parca mi-am pierdut mintile

AMR 0 ZILE!

40+2 cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

La multi ani sarbatoritelor (Nicuratze ) si sarbatoritilor zilei de azi!! ..adica toata familia mea, in afara de mine . Mama e Elena, sotul e Constantin, socrii sunt Constantin si Elena, iar Matei, pentru ca s-a nascut pe 21.05, la spitalul sf Imparati Constantin si Elena...a trebuit sa poarte si el numele. Chiar si fostul sot e Constantin

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

La multi ani FAMILIEI!

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Apropo fetelor, am citit ca huta-huta ajuta la stimularea productie de laptic o fi pe bune?

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Am uitat sa spun... super camera a facut sotul tau, Ankkaa. Cum a reusit? a avut sabloane, ceva? Vreau si eu!!!!

si a lui Theodor 29

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

MARIA FELICITARI MAMI! BEBE DARIUS BUN VENIT PE LUME SA FII SANATOS SI SA LE ADUCI NUMAI BUCURII PARINTILOR TAI! MARIA REFACERE RAPIDA!
La multi ani tuturor ce-si serbeaza azi ziua!
Clodyac imi pare rau ca nu te simti bine, si mie tot asa mi-a zis doctorul asa e pe ultima suta de metri, deci mai trebuie sa rezistam umpic! sa mai treaca!
hai Stumfita!
Deea ms de raspuns, asa ma gandeam si eu, am sa-i dau doar laptic de la mine!
Happymum sa dea DD sa ai vesti bune! si tinem pumnii!
Va pup pe toate!

37 + mami lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am schimbat si noi semnatura!
Abia astept, dar si emotiile au inceput!

38 mami lui Rares Florin
AMR 2 zile

Mergi la inceput