Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

lavinia..........felicitari pentru noua semnaturainca un pic si o sa-ti ti comoara in brate

kiralina.........eu maine ii iau si cercelusii la fata cu mine,vreau sa ii puna atunci nu cand o sa fie mai marisoara ca nu o sa ma mai las inima sa ii fac gauri.Eu stiam ca e valabila factura scanata...dar banii pe care i-ai platit nu sunt valabili

carla................nasterea naturala aici e 4 mil..acum nu stiu ce sa zic,cred ca mai depinde si de dr.

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrilici spune:

Felicitari proaspetelor mamici Maria si Carmina!!!. Sa va fie bebeii sanatosi, veseli, mancaciosi si sa doarma noaptea!
Happymum si mie mi s-a intammplat faza cu 'insemnarea'.Mai intai au fost niste pete in loc de CM si apoi, cam prin sapt 6, am mai avut cateva pete.....si atat.Erau semne ca bebe se muta in garsoniera-burtica si incepe sa-si decoreze dupa propriul plac!Iti tin pumnii sa fie asa cum iti doresti!

Gabrilici in 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

kiralina.............carla are dreptate..nenea fiscul vrea si el niste "malai" si cauta motiv..daca tot sintine in continuare ca nu e valabila..atunci sa iti dea banutii inapoi.E putin mai naspa situatia..ca daca ii ceri sa iti arate unde scrie asa ceva(actualizat)or sa trimita pe capul tau pana te prinde ca ai gresit undeva si atunci ..scuze de limbaj..dar ti-o trage de n-ai aer

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutza23 spune:

pup fetele
sa nu dati cu rosii, sper ca nu v-am impacientat, imi cer scuze ca n-am intrat deloc zilele astea

nici acum nu stau mult, doar va spun ca suntem relativ bine, avem painici in loc de picioare si niste dureri puternice si tare neplacute sub burtica, dar rezistam eroic

la control am sa merg saptamana viitoare si mai intru si atunci

mai am trebuta si trag tare sa o termin inainte sa-si faca bebita aparitia, asa ca sa stiti de mine si sa nu ma dati la disparuti

va pup

36+ cu Catalin-George
A piece of our life
Cred in Georgi! Haideti sa ajutam, haideti sa facem ceva!

GOD is a DJ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana80 spune:

ma mai stiti???

nu am intrat de foarte mult timp. am nascut o fetita de 3,700 kg in 10 mai. am avut ultima sapt niste dureri groaznice ca abia mai paseam. am citit putin din urma si am vazut ca a nascut si maria numai bine la darius.

o sa va mai scriu ca sunt franta.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_Ioana spune:

ceau fetele!am intrat si noi sa va salutam doar.din nou am ramas in urma cu cititul din cauza unei plimbari pana in Sibiu si ma staduiesc sa ajung la zi, insa de data asta merge mai repede.cred ca am ceva spor fiindca nu ma intrerupe nimeni.momentan nu avem nici o veste.abia in 27 mai am programare la dr si atunci sper sa facem si un plan al nasterii.pana atunci...odihna multa si rabdare.
vreau sa felicit noile mamici:Mh,Voicu bebi, Maria, Carmina, Ramonarosca(cred ca pe restul le-am felicitat).va doresc multa sanatate,fericire si refacere rapida.iar comorilor de bebei le urez bun venit pe lume, sa fie sanatosi si sa-si bucure familiile in fiecare zi cu zambetul lor!
de asemenea cu o mica intarziere La multi ani, multa sanatate si implinire! pt Tiana si Alinalaura
La multi ani! si celor care isi serbeaza azi ziua onomastica.
va las acum si ma intorc sa mai citesc din urma!ne "auzim" mai tarziu!va pupacesc!

37 cu Alexia-Gabriela

http://picasaweb.google.com/RalucaIoana23/AlexiaGabriela?feat=directlink

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona.P spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana80

ma mai stiti???

nu am intrat de foarte mult timp. am nascut o fetita de 3,700 kg in 10 mai. am avut ultima sapt niste dureri groaznice ca abia mai paseam. va pup

Felicitari mamico!Sa-ti traiasca mandruta!

Ramona 36+ cu Bianca Maria

http://bd.lilypie.com/WoLcp2.png

http://picasaweb.google.com/Ramona.Petriman

Mergi la inceput

am vazut ca inca sunt la moderare.
am sa scriu repede inca cateva mesaje

felicitari carmina,voicu bebi, mh, laura , alynta , blue

Mergi la inceput

de asemena din urma felicitam mamicile nemora, oanalaex, liana alberta, mamica oana, oana mvt,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Relusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriana80

ma mai stiti???

nu am intrat de foarte mult timp. am nascut o fetita de 3,700 kg in 10 mai. am avut ultima sapt niste dureri groaznice ca abia mai paseam. am citit putin din urma si am vazut ca a nascut si maria numai bine la darius.

o sa va mai scriu ca sunt franta.

va pup

FELICITARI!!! sa fie bebelina sanatoasa, mancacioasa si cuminte, iar tu mamico sa ai lapic mult pentru ea

Te mai asteptam cu povestea nasterii

37+

AMR 3

Mergi la inceput