Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Clodyac multumes de cafea, chiar ca am nevoie, azi noapte din nou n-am putut dormi, la ora 4 am reusit sa adorm! Imi pare rau ca ai avut asa dureri... sa nu mai vina durerile!
Serialbastre, Ramonaiani, Daniella multi sa treaca durerile|!
CRIS MULTUMESC LA FEL...NASTERE USOARA SI BB SANATOS SI MANCACIOS!
am scos si eu agitatele pt tine! Poate nastem in aceeasi zi

38 mami lui Rares Florin
AMR 1 zi
Maine-i marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Buna,fetele!
Raportam si noi o bebelina grasana de 3100 grame care s-a razgandit si nu mai vrea afara,ii place prea mult la mami in burtica,a vrut doar sa ne sperie un pic...Doctorul zice ca mai stam un pic ,initial a zis sa incep sa iau cate un calciu efervescent pe zi ca uterul meu nu prea are treaba cu contractiile,apoi si-a adus aminte ca weekendul viitor pleaca la o nunta la Resita si trebuie sa stam foarte cuminti atunci.Ne mai vedem oricum si joi.Nu am citit nimic din urma,promit sa revin diseara,acum plec la facultate sa dau ultimele examene.
tot stupul!

Mirela 36+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruta spune:

Iar am uitat de semnatura....
Tinem si noi pumnii pentru Cris si Miruna si scoatem agitatele ,sa vina acasa in noua formula si sa fie o nastere usoara.

CRIS

Mirela 37+ minunea mea Antonia Maria

Jurnal de bebe strumf
NOI
bombonika mea

Mergi la inceput

Miruta felicitari pt beblina grasunica, ma bucur ca ai vesti mai bune! Bafta la examene!
Baby_first, Yioanna ce fac oradencele mele?
Cam liniste azi in stup!
la toate!

38 mami lui Rares Florin
AMR 1 zi
Maine-i marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Am revenit!

Uitasem sa schimb semnatura............Duminica implinim si noi 35 de saptamani......
Am uitat sa-ti multumesc pt cafea clody ( avand in vedere ca am tensiunea mica e taman la fix).
Miruta, ma bucur ca mai sta bb in burtica.

CRIS

pt tot stupul!!!!!!!!!!

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello albinute, ne mai primiti si pe noi?
nu am mai apucat sa intru pt ca BUBU ma termina cu colicii, nici nu mai stiu ce sa incerc, mai mult de o ora si 1/2 nu mai doarme si atunci se strange si se inroseste toata, iar eu mai fac cate ceva prin casa printre picaturi, acum vreau sa merg la farmacie sa iau espumisan si vroiam sa le intreb pe mamicile care il folosesc daca are efect sau daca stiu ceva mai bun.
Maria si celelalte proaspete mamici sa dea DD sa aveti parte de BBlusi sanatosi si mai ales necolicosi
uram si noi nastere usoara si facem galerie pt fetele care trebuie sa nasca curand

mamica de Bianca Maria 28.04.2009

http://picasaweb.google.com/Dana.Maria.Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

buna dragele mele,

Cum mai sunteti? Pe noi ne-a durut burtica si aseara... rau de tot. Pana acum bebe a fost linistit linistit insa asteptam cu groaza ora 4-5, cam pe atunci incepe show-ul...

anamaria imi plac mult pozicile, Matei e un scumpic. Are ochii mari si frumosi ca a lui mami! Of, cate inimioare o sa franga! Cum a fost la baita? I-a placut?

Carla sper ca nu te obosesti prea tare azi.

clody,Serialbastre, ramonaiani, daniela offf durerile astea, cred ca e groaznic... sper sa fie mult mai bine azi

miruta bafta la examene!

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_24 spune:

Cris Cris
Cris Cris Cris
Cris Cris
Cris Cris Cris

Hai Cris! Te asteptam cu vesti bune! Iti urez o nastere cat mai usoara!

Lavinia, iti doresc si tie o nastere usoara!

Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia
Lavinia Lavinia Lavinia

Deea, cea mai fericita mamica de mic Darian Rafael (22.04.2009)

cateva poze cu noi si Raza noastra de soare - DARIAN - http://www.flickr.com/photos/deea_24

Darian's B-day ticker!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Vad ca doar proaspetele mamici sunt pe forum acum. pt ele si pt lor.
Cred ca viitoarele mamici sunt in plimbari....Si eu stau la birou.....
Nu stie nimeni nimic de Cris?
Clody, tu te odihnesti sau te-a scos Razvan la plimbare?

34 + Maria Ioana

Mergi la inceput

Deea multumim! Ma tot invart si ma sucesc prin casa, nu mai stiu ce sa fac sa mai treaca timpul, bagajul mi aproape gata...sotul mi plecat nu ajunge numai diseara, afara e canicula, asa ca stau in casa si ma tot invart in stanga si in dreapta! pt bebe Darian sa-i treaca burtica si sper sa treceti cu bine peste ora 4-5 sa fie cumintel si sa nu-l doara burtica

38 mami lui Rares Florin
AMR 1 zi
Maine-i marea intalnire

Mergi la inceput