Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

oana, deci te monitorizeaza si ei. super.
ma tot tin sa-ti zic ca semnatura inca zice 39+ :)

Philip
Nicholasin5days
Mommy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna dimineata dragutele va invit la

cris iti tin pumnii si ma rog pt tine sa ai o nastere usoara

alynta am facut modificarile in listuta ma bucur ca sunteti bine

carla sa ai grija de tine azi si te asteptam cu vesti diseara

fetele eu am avut o seara de cosmar , de la ora 3 la ora 5 am suferit ca un caine m-a durut in partea apendicitei groaznic nici nu pot sa va explic cata durere nu puteam nici sa respir de abia m-am ridicat in fund nu am putut doua ore sa ma duc la toaleta, sa beau apa si asa ce imi era sete si faceam pe mine cand incercam sa ma dau jos din pat simteam ca mi se rupe ceva inauntru dupa alea 2 ore m-a lasat putin si m-am dus asa aplecata la baie si am mai atipit in fund un pic sper sa nu aiba nimic puiul ca innebunesc eu cred ca este o balonare ca am mai avut problema asta dar sa vad azi cum o mai duc

bine ca a trecut dar imi e asa de somn cred ca pap si ma duc sa mai adorm un pic

sa aveti o zi frumoasa

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Cris, nastere usoara! Tin pumnii sa fie totul foarte bine.

Am avut o seara si o noapte proaste, cu dureri de spate si de burta, in fiecare moment ma gandeam ca plec spre spital. Acum e mai bine, spatele inca ma doare, dar suportabil. Noroc ca azi am programare la medic si mai aflu care este starea colului meu, ca altfel stateam ca pe jar.
Ma straduiesc sa mai scriu ceva la un proiect, acum cat pot, si apoi cred ca ma bag in patut la odihna.
A!!! Si mai am ceva in plan. Mi-a adus mama cand a venit o sacosa cu mutunachi de plus de-ai mei si vreau sa-i bag la masina, sa vad ce pastrez si nu. Am asa o nostalgie cand le vad, am si o papusa negresa ... parca-s copil iar.

O zi buna!

Andreea 38+

Mergi la inceput

serialbastre imi pare asa rau pt noaptea grea bine ca te duci la medic azi te asteptam cu vesti iar cat despre mutunachi si eu sunt innebunita dupa ei

38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaiani spune:

Citat:
citat din mesajul lui clodyac
fetele eu am avut o seara de cosmar , de la ora 3 la ora 5 am suferit ca un caine m-a durut in partea apendicitei groaznic nici nu pot sa va explic cata durere nu puteam nici sa respir de abia m-am ridicat in fund nu am putut doua ore sa ma duc la toaleta, sa beau apa si asa ce imi era sete si faceam pe mine cand incercam sa ma dau jos din pat simteam ca mi se rupe ceva inauntru dupa alea 2 ore m-a lasat putin si m-am dus asa aplecata la baie si am mai atipit in fund un pic sper sa nu aiba nimic puiul ca innebunesc eu cred ca este o balonare ca am mai avut problema asta dar sa vad azi cum o mai duc

Aceleasi dureri le-am avut si eu ieri: am fost cu fata afara si a facut ceva scandal, nu mai vroia sa plece din parc, asa ca a trebuit sa o iau in brate, si pe urma au aparut durerile .
Se mai intampla si episoade de-astea nasoale in sarcina. - lasa, ca le trecem noi pe toate cu brio.

Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.07) ... www.flickr.com/photos/21231089@N02/3494955449/" target="_blank">(re)Amintiri de la primul bb
35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Neata fetelemultumesc tuturor pt urari
anamaria frumos bb,deja m-am indragostit si nu mai am rabdare
clody nu te speria,eu sufar de durerea asta de vreo saptamana...cica se intind membranele.Acolo ma doare si pe mine,jos in dreptul apendicului aproape de incheietura piciorului.Pe mine ma doare constant noaptea iar cand stau mai mult in fund in timpul zilei noaptea patesc ca si tine,nu ma pot ridica sau intoarce de pe o parte pe alta...ce e cel mai naspa e ca nu trece cu nospa
cris te asteptam cu vesti...bune de data asta.Vb cu fita si spune-i despre Denis..poate o pacalesti asa

DANA 36+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu

Nunta noastra-o zi de vis

Vacante - oare cand o fi urmatoarea?

AMR

NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

clody............multam de cafeluta ..si te rog eu sa nu mai plangi ca totul e bine

lavinia.........doua agitate de la mine pentru mainesi nastere usoara

ramona............ dar al meu fuge acuma de mine ca de al cu coarne..sa nu cumva sa vada fi-sa ceva indecentsi cum ma misc in pat imediat se trezeste si imi zice "ce faci..fi cuminte ca nu ai voie sa faci efort"

oanaalex.........te asteptam sa mai intri atunci cand poti si sa ne spui ce mai faceti

serialbastre..........asteptam cu nerabdare vestile de la dr.si eu sunt innebunita dupa "papitoi" cat mai colorati si pufosi

fetelor va si multam de incurajari..ca eu una nu mai vreau in varianta de 2 in 1 sa ma intorc acasa

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

ramonaiani si dani3lla imi pare rau ca aveti si voi aceleasi dureri sunt groaznice ma treceau toate caldurile de durere m-am linistit ca nu sunt singura acum putin ma mai interesa ca ma doare ma gandeam numai la razvan ca nu dadea deloc din picioruse dar de dimineata vad ca se intinde si m-am mai linistit si mai avem putin trebuie sa rezistam

oare maria ce face ? cred ca e cu bebe in brate numai cand ma gandesc ma apuca emotiile
maria te pup si sunt cu gandul la tine si la bebe darius va doresc numai fericire si sanatate

cris suntem cu gandul alaturi de tine si sper sa nasti repede si usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flobaby spune:

Neatza fetele!
Eu n-am mai scris de mult dar am citit constant. Nu scriu pentru ca nu prea am nimic de zis, doar va citesc si ma emotionez de fiecare data cand apare o albinuta. Sunt la curent cu toate........
M-am "bagat" si eu in seama acum caci am vazut ca nu mai e nimeni d e pe la 9 jumate. Unde ati disparut toate?????Pe afara, la plimbarica..............
Noi suntem inca la munca dar am lasat-o mai moale.........N-am rabdare sa stau acasa, numai ca m-i s-a cam lasat burtica - destul de mult imi zic unele colege care au nascut..........Si am asa un morcov mare infipt in partea dorsala..........Macar sa mai stea si ea vreo 2-3 saptamani.

Promit ca de acum incolo o sa fiu mai activa.

Hai ca m-am intins cat o zi de post.............

pentru tot stupul ( care se pare ca e in plimbari...)

30 + Maria Ioana

Mergi la inceput

buna flobaby si eu am o intreaga gardina de morcovi unde in spate se mai vad doar putin varfurile eu simt ca mi s-a lasat burtica o jos bebe il si simt foarte jos cred ca se aproie si la mine marele moment simt si frica dar si nerabdare in acelasi timp te pup si servici usor si te asteptam cu mare drag sa ne scrii

Mergi la inceput