Mamici de Albinutze de Mai-Iunie 2009(89)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

unde ati disparut?
Am o intrebare pe cand va intoarceti, ati folosit crema epilatoare pe timpul sarcinii? m-as face si eu cu crema nu m-as mai chinui cu ceara daca se poate! Credeti ca dauneaza la bebe?
;a toate!

38 mami lui Rares Florin
AMR 1 zi
Maine-i marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

miruta si flobaby..................felicitari pentru noile semnaturi

Noi avem probleme cu piticuta ca nu vrea sa mai iasa,si ma chinuie ca pe hotii de cai.E asa de nehotarata.Ba unde ca azi am inceput sa sangeram peste tot..si dr. ne-a zis sa stam cumintele ca asta mica se pare ca vrea o iesire mai spectaculoasa decat ce-i pergatisem noi..imi era asa de rusine la dr. ca am patat toate cele de sangesi durerile parca s-au inzecit.Asa ca asteptam din clipa in clipa sa dea mandra mea semne ca vrea sa ne cunosca..azi..maine..pana atuncea la pat si la baie doar
Va pup pe toate si sper sa intru mai tarziu si cu vesti bune

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris iti tin pumnii, sa dea DD sa-ti cunosti azi bebelina, sa o poti tine in brate azi! sa mai aline durerile!
Nastere usoara!

38 mami lui Rares Florin
AMR 1 zi
Maine-i marea intalnire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

am o mare rugaminte la voi.
finutul meu are varsat de vant de 2 zile. mamica lui trebuie sa fie maine cateva ore plecata si m-a rugat sa stau cu el. daca s-a prins bebe, e prea devreme sa stiu... insa daca ar fi sarcina, eu risc ceva sa stau cu copilul?
voi aveti experienta mai multa si poate ma ajutati cu uns fat.
din ce stiu eu de la mama, am avut varsat de vant in copilarie.
va pup.

Alex, hai la mama! Cand sa vie... ? Repede sa vie...
www.feminitate.org/" target="_blank">A fi femeie------Amintirea cea mai draga mie------Poze noi cu maruta mea
blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

offff cris dramatica mai e bebita ta stai cumintica si ai sa vezi ca va fi bine

am si eu o intrebare cam ciudata daca mi se rupe apa pot sa fac dus sau nu am voie ca sa nu dau cu apa si sa nu stiu.... scuze dar chiar nu am idee

flobaby razvan nu ma scoate la plimbarica ma tine tintuita la pat

lavinia.p ce putin mai ai iti tin pumnii si marog ptr tine

carla tot prin oras? offff si ce canicula ai prins azi sper ca ai avut grija de tine

37+ cu Razvan Andrei (dupa UM)
38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya

Mergi la inceput

happymum draguta eu stiu ca nu ar trebui sa stai cu el daca are varsat de vant nu e o regula ca daca ai avut nu o sa mai ai cel putin mie asa mi-a spus doctorita cand am intrat in panica ca am stat langa cineva care avea cel mai bine e sa fii precauta acum nu stiu ce sa iti spun vezi ce iti mai spun si alte fete poate ma insel eu si in primele saptamani e perioada critica pt bebe ca i se formeaza organele tot dar cred ca tu stii mai bine ca mine

ganduri bune spre tine

38 + cu Razvan Andrei (dupa Dna Doctor - eu cred ca se inseala dar vedem la final)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani3lla spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_82

miruta si flobaby..................felicitari pentru noile semnaturi

Noi avem probleme cu piticuta ca nu vrea sa mai iasa,si ma chinuie ca pe hotii de cai.E asa de nehotarata.Ba unde ca azi am inceput sa sangeram peste tot..si dr. ne-a zis sa stam cumintele ca asta mica se pare ca vrea o iesire mai spectaculoasa decat ce-i pergatisem noi..imi era asa de rusine la dr. ca am patat toate cele de sangesi durerile parca s-au inzecit.Asa ca asteptam din clipa in clipa sa dea mandra mea semne ca vrea sa ne cunosca..azi..maine..pana atuncea la pat si la baie doar
Va pup pe toate si sper sa intru mai tarziu si cu vesti bune

38+MIRUNA-ALEXANDRA

multi la burtici si mai multila bebici

AMR cred ca cel mult 3 zile

Doamne Cris nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci.Te roaga fata (adica eu) sa stai cumintica in pat si ma rog sa se rezolve mai repede si sa-ti tii micuta in brate cat mai repede.Se pare ca bebelina ta si bebelinul Mariei au ,pana acum, personalitatea cea mai puternica dintre albinute si fii cumintica da?

DANA 37+ cu mumos Denis Andrei

BB isi face de cap cu corpul meu
Nunta noastra-o zi de vis
Vacante - oare cand o fi urmatoarea?
AMR
NASICA MEA PREFERATA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

cum prind un comp cu internet cum intru sa va dau de veste ..sebastian tot la caldurica e..cum se pare nu vrea sa fie tauras vrea sa fie gemenas ...si chiar am luat ieri scarile in primire..sus jos sus jos..ca15 min (ca mai mult nu am putut) dar degeaba ..azinoapte am avut din nou contractii..de data asta destul de dureroase..dar dupa ca 1 ore sau spulberat ...azi am fost unpic la plimbare m-am gindit ca poate poate ajuta la ceva..dar tot degeaba...maine diminieata mergem din nou la CTG..

PS:: mi-am violat azidimineata sotul!! sa vedem daca ajuta la ceva

AMR 0 ZILE

40+ cu Sebastian Gabriel
GUGU
www.hi5.com/friend/photos/displayPhotoUser.do?photoId=3271029365&ownerId=174883471&albumId=275705303" target="_blank">burtica mea minuscula

Mergi la inceput

offf lauraoana eu zic sa o mai pui de un viol (sper sa nu te superi) diseara si sa mai bagi niste scari poate poate vine bebe ma rog si pentru tine sa scapi repede si usor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

hopa, da' ce leneveala pe aici, am avut de citit numai vreo 3 pagini...
clody, un dus scurt sigur ca poti face, NU baie
happymum, eu n-as sta cu copilul, mai ales daca nu esti sigura daca ai avut sau nu cand erai mica...riscant.
laura, bravo pt viol si bafta
cris, uf, pai de la ce sangerezi si ce zice dr? stai asa in asteptare?
clody, andreea, pupici ca nu va simtiti bine.
eu-s la cafea cu voi, azi sunt si cu philip acasa, la 2 aterizeaza bunica, mai trebuie sa ies pe la 10 sa iau cate ceva (peste) si sa-l gatesc.

Philip
Nicholasin4days
Mommy

Mergi la inceput