Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

heelloo
multumim frumos de aprecieri!!

iasmi a primit cadoul pt ziua copilului in avans , uitati aici: http://s689.photobucket.com/albums/vv259/bb_yasmi/mai%202009/

ank, de vasilie am auzit si eu ca e cam slabut nca si dr iar de tepeneu mi-a zis cineva (care lucreaza in domeniu) ca e multttt prea depasit, e batran si bolnav.

bianca, pai la dr boia merg doar copii. e ff cautat si ocupat si programarile se fac peste 3 sapt de obicei.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Deci ala e ce cred eu?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Frumos cadou a primit Iasmi, se pregateste pentru scoala? Filmele cu Iasmi nu merg la mine, dar am vazut-o ce codite are, e o scumpa. Seamana destul de bine cu finuta mea , o sa caut azi o poza cu ea, sa o pun pe net
Am vazut-o si pe blonda Iulia cea dulcica

Anca, ti-am zis ioMa bucur!

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

am vazut ca vb de statul in scaunul de masa....eu insa multumesc lu' stokke...din scaunul ala nu are cum sa se ridice in picioare sau sa se intoarca...e croit la fix
roxx...baietul tau e scump nazdravan, nevoie mare!foarte faine locurile p-acolo!asa si Ana me...ce-i drept nu foarte des...dar ma mai capseaza si ea
ancadragoman...ma bucur tare sa aud ca nu e nimic grav!
bb...am inteles...!e normal sa fie asa de solicitat...in ziua de azi foarte putini dr. se axeaza pe copii ... e mai dificil si nu multi au daruirea necesara
ce tare e mobilierul!
nu-mi ramane decat sa va urez un we placut ....eu am terminat ziua de lucru...ma grabesc in piata s-apoi acas la copilita....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

multumim pt. laude! aici n-am vazut decat copilasi ff frumosi

bb ff cadoul! de unde l-ati luat? si sunt 2 scaunele....pt. BB nr. 2? Si eu am luat masuta si scaunele de exterior si am luta 3 scaunele
cu muscatul, la noi doar Eni a muscat, doar pe mine de drag... dar a trecut faza, acum ma pupa.
scaunelele de masa inca le mai folosesc cu succes la masa de pranz si la cina, dar cu centurile puse, in rest mancam afara la masa de copilasi ...le las sa pape singure mnacarea semisolida si solida, la ciorbe inca n-am curaj.
ancuta D ma bucur ca a fost ok la eco!

ce lotiune de protectie pt. plaja ma sfatuiti sa cumpar pt. Tuste la mare? Cu ec factor de protectie? sa iau unul cu factor 50% pt. primele zile si apoi sa trec la 40% pt. ultimele zile?

va las ca astept musafiri diseara, incca o mai sarbatorim pe Eni... si trebuie sa fac curat si ordine(nu se mai termina cu jucariile imprastiate prin toata casa)

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

pussi, al 2-la scaun e pt cine musafir la iasmi....
anca, iasmi sta frumos in scaunul de masa. chiar ii face placere!! ma bucur ca te-ai linistit cu galma de la san. si eu am avt inainte de bb si a trecut dupa nastere.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

daca nu mai e nimeni.....ma pun si eu la nanitza!!!!

pupiccciiiiiiii

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

am vrut sa va spun ceva si am uitat: aseara Ana a tras-o pe Eni de ureche, a urecheat-o....pe noi nu ne-a vazut facand asta, in parc nu-mi aduc aminte sa fi vazut....nu stiu de unde a lut-o si am ramas amandoi blocati

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare!

anca, ma bucur ca esti ok.....si eu am fost azi la control, din fericire chistul a disparut...asa ca avem liber laaaaaaaa.... acu sa vedem cand ne si iasa...

n-am apucat sa zic nimic despre poze, desi le-am vazut... am vazut copilasi dulci , Iulia,blondina, Iasminica cu noul ei cadou (adica laptopul, nu), Eni si Ana...doua papusele dulci...cu rochite minunate, un Luca 'razacios'...ce-mi plac pozele...e superb acolo!! mai, da tie nu ti-e greu sa bantui asa prin lume? ce copilasi frumosi avem...

eu am revenit acasa, Eric a ramas deocamdata la ai mei...sper sa fie totul in regula...

revin dupa ce mai strang pe aici...

ici, o zi racoroasa!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g24hit spune:

hello

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

buna dimineata!
eu sunt la servici ...nu-mi vine sa cred ca iar e vineri.....
in we asta tre sa termin cu mutatul ...ca de la 1 imi vin chiriasi........program incarcat!
bb, programare pe 9 iunie?!ai nu le-ai eplicat ca e copil ?
mamaaaa...Yasmi e o scumpa!
pussi, au hainute fff dragute la h&m....dar acum ca e si zara la timi...
g24hit...printesei tale ...e tare draguta!ati fost la bai termale?
ank...e perioda de exam....succes!
salutare mihuta !

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

da, la bai termale, in minivacanta de Paste

Mergi la inceput