Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 8
Jasmin012 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Ma dar mor de oftca cand vad ca mai sunt copilasi care mananca frumos in scaunul de masa.Nu se ridica in picioare? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
Ba da, se ridica, sau chiar nu mai vrea sa stea...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
g24hit spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Ma dar mor de oftca cand vad ca mai sunt copilasi care mananca frumos in scaunul de masa.Nu se ridica in picioare? Frumoasa pescarita ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI |
daca ar sta in scaun ar fi f frumos....ii spuneam si Laviniei ca nu sta mai mult de 5-10 min.se ridica in picioare si tre sa fii pe faza sa o iei jos ca altfel e in stare sa sara...de legat nu pot ca se enerveaza si nu mai vrea sa manance...
tata e pescar si mergem si noi pe balta, Iulia se joaca cu pestisorii , se uda toata daca nu esti pe faza...
g24hit spune:
multumim pt aprecieri si pupici
merg sa ma pregatesc si eu ca mergem la ziua nasei si a fetitei ei.pupici.
pussi spune:
ce stiti de muscaturile de insecte la copilasi??? Noi am fost azi in curte pana la 20:30 si la baita am observat la Ana pielea rosie cam 3cm/1.5cm, pe ambele manute si pe o fesa, am dat-o cu fenistil gel, dar nu stiu ce a muscat-o si ce sa fac???
PUSSI
mami de gemenele
ELENA &
ANA 19.11.2007Suntem mari
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adra_bell Miha felicitari pentru interviu! Sa stie toata lumea ca avem o viitoare vedeta printre noi. |
Multumesc!
Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui abramburika miha - felicitari, vedeto!! |
Multumesc!

Mai urmeaza autografele.

Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
BB,super cadou a primit Iasmi cea frumoasa cu codite. 
Eu inca nu m-am hotarat la cadouri pentru copilasi. 
Eni,sa tii tu asa o frumusete de fata ascunsa? ![]()
Si noi ne pregatim sa mergem duminica la pescuit.Abia astept sa vad ce va face Amira cand va vedea pestele dand din coada. ![]()
Roxx,pupam pe Luca cel frumos.
Foarte frumos acolo la voi. 
S-a intamplat de cateva ori ca Amira sa ma composteze sau sa-mi traga vreo scatoalca
,dar in virtutea inertiei,in momentele de joaca. am mai lasat-o pentru ca imi placeau hohotele ei de ras
dar daca gluma se ingrosa am spus "gata,ma doare" si gata a fost. ![]()
Cumatra Anca
povestea cu lipsa de timp o stiu atat de bine. 
Nu am si eu o zi in care sa spun "frate,azi n-am nimic de facut" 
Azi am iesit afara la 15 si am intrat in casa la 21.Si Robert tot mai voia sa stea...ca el e "un copil ce are nevoie sa se joace si azi s-a jucat atat de putin" 
Anca,bine ca te-ai linistit cu galma.
Ai de grija ce faci cu hormonii aceia. ![]()
Amira mea sta cumintica in scaun.Se mai ridica,dar cand deja e satula.
Am mai lasat-o si singura,1-2 minute,cat am fost sa aduc ceva din alta camera si nu s-a ridicat.A invatat ca nu e voie. ![]()
Andreea,felicitari!
Te asteptam cat mai curand cu o veste minunata! 
Pussi,in afara de tratament local nu ai ce face. Doar un antihistaminic in caz de mancarimi puternice si daca se extinde roseata,dar atunci e mai bine de consultat un dr. 
De Roxxy de mai stiti? De Cami? 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Eiiii..nu v-ati trezit inca? 
Miha si comorile
De la lume adunate si-napoi la lume date...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Eu sunt aici...am gatat curatenia,mancarea si culcat copil![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
| citat din mesajul lui ancadragoman Eu sunt aici...am gatat curatenia,mancarea si culcat copil |
Idem ... ne pregatim pt. petrecere diseara (cand se trezeste SIlvia, desigur)... la un bb de 2 ani!! Yuuppiiii!!!
lala - nu se mai poate nici citi blogul tau din IE. Am apucat sa intru dimineata si am vazut ca ai probleme sa accesezi tu blogul, acum nici eu nu pot intra ... se deschide pt. 2-3 sec. si apoi imi da eroare. Nu am incercat cu Mozilla. Vezi poate ai ceva bagat pe-acolo care nu iti permite. Eu am patit asa o perioada, nu puteam deschide blogul, am scris la blogger (pag. de help) cu eroarea resp. si mi-au raspuns ca e de la contatorul ala de vizite (cu tarile) pe care il aveam pus. L-am sters si am pus altul acum. Ti-am zis, poate iti e de ajutor.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Sa stie toata lumea ca avem o viitoare vedeta printre noi.