Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 6
roxx spune:
Ni hao! ![]()
Am reusit in sfarsit sa culc cupilu', era rupt, dar tot nu vroia sa doarma.
Cristina, Petro
, multumim pt aprecieri. Eu ma uit zilnic sa vad daca mai apare ceva nou pe acolo. ![]()
BB, frumoasa foc Iasmi!
Eni, Iulia e scumpica tare!
toate fetitele!
Miha, AncaD, Pussi ce rau imi pare ca nu pot vedea pozele voastre
. Nu va faceti si voi cont pe altceva sa vada si ochiu meu poze cu copii frumosi? 
![]()
Miha, felicitari!
(Chiar daca nu stiu despre ce interviu e vb. )
O zi frumoasa!
Edit: am uitat sa zic ca am vazut si pozele Evei cu Radu.
cupilutii frumosi foc! Le sta bine impreuna !
roxx spune:
Adra, in august sigur suntem acasa! Abia astept sa va vad! ![]()
Daca vreti sa ne vedeti si pe noi aici sunt pozelele.![]()
ellis spune:
Zic si eu LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI DE IERI, cu intarziere, dar din suflet...am si o scuza...ca si eu sunt Elena si am fost un pic ocupata ieri
asa ca si multumesc pentru urarile de ieri!
vad ca Anca a pus filme, eu la serv nu pot sa le vad...
iar frumoasele Ana si Elena ma impresioneaza mereu!
mama, mama, a plouat cu poze pe aici![]()
ce scumpa e si IULIA si ce frumos mananca!![]()
iar IASMI pare un iepurs mic cand se prezinta
...asa frumos se vad dintisorii!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
roxx spune:
Si daca tot umplu singura o pagina, sa continui :P
Am numai vanatai pe maini de la muscaturile lui Luca. I-am explicat ca nu e frumos, ca ma doare, dar degeaba. Vine la mine, ma iubeste, ma pupa pe obraz si apoi zdrang! o muscatura.
Si ai vostri musca?
adra_bell spune:
Rox, stiu pozele voastre. Mai pune! Mi-a placut mult parcul chinezesc, ce flori ciudate! Si pestii la fel. Si ce veselie
Eva nu ma musca dar imi da palme si ma trage de par. Atunci ramane pentru august
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
ancadragoman spune:
Roxule f misto pozele ,alta lume![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
abramburika spune:
rox - da, am admirat pozele ... am comentat la vremea resp. Te intrebam de pesti ... cum se numesc? Parca am vazut un documentar aici la tv despre niste pesti cinezi, japonezi, nu mai stiu .. ff raspanditi si renumiti pe-acolo.
Eu am redescoperit picasa pt. poze ... si sunt suuuupeer multumita. Nu ma mai schimb, decat daca ma dau ei afara
. Se incarca ff repede, sunt usor de gestionat (redenumit, aranjat etc.), se vad bine ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
rox - e vb despre un interviu pe blog (la miha ma refer) ... e vedeta, ce mai!!! ![]()
Aaaa ... Silvia nu musca
... sau rar. Dar ma iubeste si ea in felul ei salbatic tras de par, zgariat, palme ...
Iar in scaunul de masa ... nu prea mai sta. Mai mult pe ala de oameni mari, e tare incantata. Nici in carut, nici in patut ... fata asta e anti-bb. Adica producatorii de atricole pt. copii ar da faliment dupa Silvia. ![]()
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
roxx spune:
Credeati ca fi'miu doarme mai mult de o ora? Ei, as, da' de unde! E fresh, pregatit de alte nazbatii.
Petro,
scuze ca n-am rasp la timp, de cele mai multe ori imi propun sa rasp cand citesc dar nu reusesc si dupa uit
.
Pestii zice al meu sot ca sunt crapi aurii. Si in Coreea erau o gramada. Aici, in fata blocului, avem un bazin cu pestisori din acestia, dar sunt cativa, nu asa multi ca in parc.
Multumesc pt. lamurire, ma gandeam eu ca tre sa fie ceva de blog, dar cum eu nu mai pot citi nimic din blogspot 
....nu stiam.
Adra 
![]()
Anca
Ai fost la eco?
Multumesc pt rasp in leg cu muscatul. Sper sa treaca repede perioada asta.
Si noi vrem sa ne schimbam aparatul foto. Avem un Samsung; pana acum si-a facut treaba, dar ma streseaza ca dureaza mult pana face urmatoarea poza si trec momentele importante care pot fi imortalizate.
ancadragoman spune:
Am facut ieri eco si totul este bine,adica galmele sunt din cauze hormonale![]()
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI