Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Petro, daca o iei ca pe o distractie, cred ca nu are cum sa-i dauneze.

Asa zic si eu!

Sunt de acord cu tine,sa nu mai spui ca te cert!

Citat:
Mihuta, bate un vant de nebunie pe bloguri, uneia i l-a sters fara avertisment, nu a reusit sa si-l recupereze. Si al meu e salvat doar partial.

Cum se efectueaza operatiunea "salvare blog"?
Cum adica i l-au sters?Asa de...nebuni?

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:

Asa zic si eu!

Citat:
Mihuta, bate un vant de nebunie pe bloguri, uneia i l-a sters fara avertisment, nu a reusit sa si-l recupereze. Si al meu e salvat doar partial.

Miha si comorile

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Salutare ,

- operatiunea salvare blog: in setari prima pagina care se deschide sus de tot, prima optiune ai asa : import blog, export blog, delete blog .
Ca sa salvezi tot blogul apesi pe "export blog" se deschide o fereastra in care iti spune ca poti exporta , ca nu se schimba nimic in blogul actual . Apesi export in fereastra aceea si poti salva doc html in calculatorul tau, in locatia care o vrei.

Chestia asta o folosesti ca sa restaurezi blogul in unul nou in cazul in care actualul crapa sau in blog wordpress.

E preferat sa salvezi saptamanal/ lunar.

- eroarea internet explorer abort incarcare pagina
Dispare daca folosesti un alt browser gen mozilla si pentru cititorii IE sau daca preferi IE ( ca mine) dispare in momentul in care mutati "urmariti-ma - follow -me - urmariti blogul " ma rog chestia aia cu cititori in josul barei laterale , nu sus. Cand e sus provoaca eroarea.

Acum pentru BB - anestezia:

- daca internarea este de o zi cum a fost a lui Andrei , anestezia este pe masca si trece intr-o ora. La 15 minute dupa operatie Andrei s-a trezit si dupa alte 5 min misuna prin salon.
O sa fie bine .Pup fetele.

Pentru toata lumea : va imbratisez cu drag, pup toti piticii minunati ale caror poze le deschid de fiecare data cand am ocazia.Vesti si poze noi gasiti pe blog - http://avlaudum.blogspot.com/ , a crescut si pletosel mare . Pupam

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Citat:

Citat:

Asa zic si eu!

Citat:

Miha si comorile

Da, de nebuni l-au sters, cica avea virusi. Puteau macar sa avertizeze, aveti virusi, il stergem in x zile. Asa e cu platformele astea gratuite.
Eu il salvez pagina cu pagina, sa-mi ramana si comentariile

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate

Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna

lala, mai multe detalii...nu ne dai??? ce a avut andrei??? nu stiu cat vom sta internate, dar sigur va fi 2 zile (cu ziua operatiei inclusa) pt ca mi-au zis ca trebuie sa stea sub observatie dupa anestezie, ca e posibil sa ii fie rau, sa vomite, nu are voie sa manance sau sa bea apa dupa op.

pussi, ne vedem la mall la targul de gradi??? vii cu printesele?? eu tot asa oscilez intre cresa particulara si cea de stat...sau statul acasa cu buni....

petro si cat te costa toata "distractia" asta???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bb - pai m-ar costa totul (cazare, drum, mancare) .. ei nu asigura nimic. As putea sa fac si totul in aceeasi zi (ziua cand ma programeaza), dar m-am gandit ca ar fi prea obositor pt. Silvia. Deci, macar o noapte ne trebuie cazare ... nu am facut exact un calcul cat si cum ...

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

adra, multumesc de incurajari!!

raul, bravo!!!! sa fii sanatos si sa o "alergi" bine pe mami...

bianca, cate minute stai la solar?? si cat de des. eu merg cam la 2-3 zile cate 9 min, dar cred ac e timpul sa merg o data pe sapt cate 12-15 min.

eu sunt un pic melancolica.....si euforica....maine implinesc 9 ani alaturi de dragostea mea.... si sunt mai ingragostita ca niciodata!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

petro intrebam pt ca la noi e ceva de genul: iti promite ca ajunge copilul vedeta, manechin, etc, mergi la o sedinta la ei, platesti 300 de euro in banii astia iti face un albul foto, ca deh ai nevoie de portofoliu si mai platesti o taxa si ca sa ii gaseasca copilului contracte de pozat.....care bineinteles ca nu mai apar... de asta intrebam

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Tocmai am ajuns de la spital... si cand am intrat in curtea spitalului ghiciti ce am vazut.???.. Un pui mic cu ochi albastri alergand si un tatic strigand dupa el sa aibe grija sa nu cada .
Ghiciti cine sunt personajele ???

ce ma bucur!

Eu i-as da o mama de bataie pentru spaima ce-am tras-o!

Miha si comorile

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

rade ciob de oala sparta!!! Nu o vad eu pe Iasmi si ii zic eu cum sa scoata untul din tine

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

rade ciob de oala sparta!!! Nu o vad eu pe Iasmi si ii zic eu cum sa scoata untul din tine

Poze pitici

hi hiiiiii acum ma imparte cu bunica sa .......ne alearga pe rand...

_

Mergi la inceput