Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Nu, aici nu platesti nimic ... cel putin la manifestarea asta de care zic eu. La altele nu stiu cum functioneaza. Iar de conditiile de dupa aceasta preselectie (ti-am zis ca asta e primul pas) iarasi nu stiu nimic, cum se procedeaza. Eu oricum nu imi fac mari sperante ... e drept, e frumoasa Silvia , dar sunt multi alti copii tot la fel de frumosi (mai frumosi nu, ca e puiul meu, iar eu is cioara ... hihihihiiiii). O iau exact ca pe o distractie, la mare, copii multi, schimbat rutina zilnica etc. Sa vedem daca ne permitem, avand in vedere ca e si vacanta in Ro la mijloc ...

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

cap. 180

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

ank, ma bucur pt vestile bune, asa cum am mai zis!

mihuta, of..saracuta Sophiuta...pupam manuta intepata... ce bine ca ati reusit fara pb de data asta!!! si ati aflat ce nu e in regula...macar stiti de unde s-o apucati...sanatate multa sa se rezolve prb rapid!!

adra, mersi ca ti-ai facut timp pentru un raspuns atat de elaborat... da, bucatele ii pun si eu pe farfurie, dar de fructe...astea le mananca bine...in schimb legume verdeturi nu serveste domnu...nici macar morcovul fiert...de cateva ori a luat niste buchetele mici de brocoli si atat...legumele daca le fierb se inmoaie si e greu sa le ia cu mana...voi le puneti si legume pe farfurie sa le ia singurei sa le pape? si daca da, de care? in afara de morcov, brocoli, conopida? nici rosii sau castraveti nu vrea...oricat am insistat..

carne n-a mancat de cateva sapt, il mai prostesc si o blenduiesc bine apoi o amestec prin mancare...doar asa reusesc sa-l fac sa ia cateva lingurite de mancare(si aici ma refer la pranz, la felul 2)...

n-am reusit sa-i iau sange, asta si ziceam, dar dr. pediatra ne-a dat preventiv fier si Vitam...asta prin februarie anul asta...la scaun si urina n-a iesit nimic dubios... are cam 10.200 kile, eu zic ca e ok, la fel zicea si pediatra...are burtica si falcute, nu zic nu...dar...ma deranjeaza ca anumite alimente hranitoare si pe care ar trebui sa le pape mi le refuza constant...

acum suntem la bunici, dar cand ne vom intoarce la Cluj vreau sa merg si la un alt pediatru sa vedem ce-mi va zice...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Andreea,treci la capitol nou!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput