Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 19
mihuta spune:
Adra, nu stiu de ce dar nu reusesc deloc sa intru pe blogul tau.
Petro, cred ca ne ducem toate in larg, cu corabiile noastre cu tot... Ai grija cu insolatiile astea, si eu o fugaresc toata ziua pe Sophia cu palariuta, ca si-o scoate una doua. Noi avem o perioada de avans rapid la cuvinte, repeta tot ce prinde, a inceput sa spuna chestii noi, e o varsta tare frumoasa...
Ank, poate doctorita a vrut sa excluda alte posibile cauze. Eu cred ca femeile sunt in genere mai precaute, si probabil asta se reflecta si in modul cum gestioneaza astfel de investigatii medicale. Pe de alta parte barbatii tind sa fie mai relaxati, cu avantajele si dezavantajele de rigoare. Important e ca e bine puiul mic.
mami de Sophia
adra_bell spune:
Petro, daca o iei ca pe o distractie, cred ca nu are cum sa-i dauneze.
Mihuta, bate un vant de nebunie pe bloguri, uneia i l-a sters fara avertisment, nu a reusit sa si-l recupereze. Si al meu e salvat doar partial. Unde plecati?
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
abramburika spune:
mihuta - da, sunt de obicei ff atenta sa nu stea cu capul descoperit in soare ... nu sta mult cu ceva pe cap nici Silvia. Duminica insa, la iarba verde, ba la umbra pe patura, ba in apa, ba la soare ... de aia cred. Acum e bine.
Ti-am admirat-o pe Sophia (si pe blog si pe picasa) si am comentat la vremea respectiva
... e o domnisorica tare finuta si dragalasa. Sunteti o familie frumoasa toti 3
!
Si eu mai am probleme cu blogurile, imi apar nu stiu ce erori din IE ... si atunci folosesc Opera pt. bloguri.
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
adra - da, sigur ca pe o distractie ... mai ales ca e la mare
(inspirati au fost astia sa o puna acolo). Ti-am spus, nu vreau sa oblig copilul in nimic nici dans, nici pian, nici pictura ... am sa ii urmez instinctele si preferintele.. nu ce mi-ar fi placut mie sa fac si nu am facut. Dar asta mai tarziu, cand o fi destul de mare sa stie ce vrea, ce ii place. Acum pot doar eu (si sotul) sa decid pt. ea ... de aia si stau atat sa ma gandesc, nu as vrea sa ii fac ceva rau ..
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
mihuta spune:
Petro, multumim de complimente si vi le intoarcem. Eu zic ca e prea mica sa ii poata dauna sau ajuta o astfel de experienta, daca o luati ca o ocazie de divertisment sau vacanta, nu vad cum ar putea sa ii strice. Probemele sunt la copiii mai mari, sa zicem nu exploatati, ci mai degraba mani****ti de catre parinti in a-si defini parerea fata de propria persoana raportandu-se la calitatile fizice, de exemplu. Sau ca in cazul nepotelei mele care avea atunci cam 6 ani cand au fost acostati pe strada de reprezentantii nu stiu carei firme de publicitate care au cerut nu stiu cati bani pentru portofoliu si nu au mai dat nici un telefon dupa asta. A pazit telefonul o perioada buna si a fost foarte dezamagita. Bine, cazul asta cred ca e specific Romaniei, mai ales litoralului, ca si noua anul trecut ni s-a servit aceeasi poveste in Constanta in fata la Tomis, noi am spus nu si apoi am aflat de la socrii de patania nepotelei.
Asa cum am spus, atata timp cat e un prilej de distractie pentru ea,mie mi se pare ok.
mami de Sophia
abramburika spune:
mihuta - aha, am inteles. Multumesc pt. pareri.
Acum urmeaza sa ne facem ceva calcule si de bani si de timp (zile libere la sot la munca adica) ... sa vedem. Mie mi-ar placea sa facem o mini-vacanta
la mare.
_
_
ellis spune:
ANK - ma bucur pt vestile bune!!!!!!!!!!

![]()
Multumim, BIANCA!
mai pun o data linkul cu www.ardei-iute.ro/tort-pepene-galben.htm" target="_blank">votarea, in josul paginii! multumesc.
MIHUTA - sa stii ca si Alessia a avut hemoglobina 9 si am reglat anemia din alimentatie(a mancat copilul spanac la greu - fara smantana, nectarina, stevie, loboda, mar verde...nici nu mai stiu ce ii mai dadeam - ca aveam o lista), si i-am dat si Fe+vitam C; multa sanatate!
PETRO - aici o astfel de sedinta dureaza cam o zi si e obositor pt copii, daca la voi e cum zici, nu ai de ce sa nu mergeti!
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
abramburika spune:
ellis - aici, la manifestarea asta (nu stiu cum e de obicei ca nu am fost la niciuna pana acum), dupa programul trimis de ei, se desfasoara pe parcursul a 3 zile. Dupa ce primesc confirmarea mea cu datele copilului, ale mele etc. te programeaza intr-o anumita zi din astea 3, la o anumita ora .... deci, eventual astepti 1-2 ore ca nu o merge totul ca pe roate. Oricum, nu o zi intreaga.
_
_
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Tocmai am ajuns de la spital... si cand am intrat in curtea spitalului ghiciti ce am vazut.???.. Un pui mic cu ochi albastri alergand si un tatic strigand dupa el sa aibe grija sa nu cada ![]() .Ghiciti cine sunt personajele ??? |
ce ma bucur!Eu i-as da o mama de bataie pentru spaima ce-am tras-o!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...