Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 18
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Am vorbit cu sotul la telefon si mi-a zis ca tocmai a trecut vizita prin saloane cu tot cu profesor... si cand l-a vazut pe Raul si ia fost prezentat cazul lui de catre doctorita curanta a inceput sa o intrebe razand ironic ..ce legatura are boala lui cu RMN-ul?? ..Mda ..imi asum raspunderea pentru ce zic ..dar pe zi ce trece am tot mai putina incredere in femeile medic ..Am patito de preeeeaaaa multe ori ![]() Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
Cum adica???????Ma unde gasim noi toti incompetentii?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca ancadragoman... scumpa !sa inteleg ca a baut si al doilea bibe ? mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Pai de obicei bea un bibe jumate ,insa aseara a baut 2 intregi
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
Ank83 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui ancadragoman
Cum adica???????Ma unde gasim noi toti incompetentii? anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmuletepovestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca SA IL AJUTAM PE ANDREI TELEDON PENTRU MIHAITA 0 900 900 320-10 euro 0 900 900 325-5 euro |
pai ideea e ca luni se mai "scapase" o doamna doctor de pe acolo sa imi zica ca nu ar fi nevoie de RMN pentru ca nu e ceva provenit de la cap..ci e ceva local.. Plus ca aia se si mirase ca sarise repede in medicatie cu manitol
...care pana la urma scade presiunea asupra sistemului nervos central
(asta pentru ca doamna noastra doctor a zis ca e o pareza
).... Offf.. macar bine ca in final e totul bine si puiul meu e sanatos..ce sa mai zic acum decat "Multumesc lui Dumnezeu ca scapam de acolo!!!"Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008 Poze pitici
ancadragoman spune:
Si sa intel;eg ca nu mai face RMN?
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
SA IL AJUTAM PE ANDREI
TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro
popbianca spune:
ziua mea de lucru se cam incheie....la ora 13....fug la solar vreo 10 min...apoi acas la copilita.....
va salut cu drag si va doresc o zi cat mai placuta in continuare !!
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
adra_bell spune:
Buna mamici!
Am lipsit pe motive de inecat corabiile, intre timp am mai recuperat din ele.
Dar am tinut pumnii stransi pentru Raul, ma bucur ca este bine, medicina asta nu e chiar o stiinta exacta, diagnosticul pus depinde mult de medic.
BB, stiu ca si Iasmi o sa fie bine, chiar daca are nevoie de operatie, important este ca se va rezolva problema. Andrei al Lalei a facut si el o operatie minora, nu mai stiu cu ce tip de anestezie, poate intra Lala sa te incurajeze.
Petro, cum mai e Silvia?
Ellis, poate mai pui o data linkul cu votarea, eu n-am apucat sa te votez.
Mihuta, frumoasa plimbarea voastra. Eu cred ca 90% e incompetenta, hai sa nu fiu prea dura, lipsa de experienta. Nu stiu unde mergeti voi sa-i luati sange Sophiei, in Gr asistentele de la laboratoare sunt "plutase" rau, alea de la spital sunt ok.
Alina, participati la concursul cu pictura? Hai ca voi aveti talent
Participam si noi la un concurs,
sa nu radeti prea tare, va invitam si pe voi
revin
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
adra_bell spune:
Andreea, off, nu stiu ce sa mai zic. Cel mai bun sfat este sa te relaxezi in privinta meselor dar este si cel mai greu de urmat. Am patit-o si eu cu Eva, cand avea vreo 10 luni, a inceput sa refuze brusc lingurita, manca blenduit la vremea aia. Vreo doua zile n-a mancat aproape nimic, a stat doar pe san, cum vedea lingurita cum o pocnea de sarea mancarea pe pereti si inclesta gura. Apoi mi-a dat prin cap sa-i fierb legume si sa-i pun la dispozitie bucatele pe tavita de la masuta ei. Spre surprinderea mea, asa vroia sa manance numai ca nu prea putea, nu-si nimerea gurita, se ineca foarte des, de credeam ca fac infarct. Dupa doua saptamani de mancat la modul asta, am realizat ca nu slabise deloc, avea din ce in ce mai multa indemanare, asa ca m-am relaxat complet in privinta a ce si cat mananca copilul si relaxata am ramas de atunci.
Stiu ca Eric merge si la bunici, acolo mananca mai bine? Cate kilograme are, ca in poze are falcute, daca e in medie, fie chiar si la limita de jos a mediei, eu zic ca este bine. Poate are osatura subtire (ca Eva mea) si atunci nu are cum sa cantareasca prea mult. Daca ii pui pe o farfurie bucatele de fructe, legume, mananca singurel? Fie chiar si in afara mesei, pui o farfurie pe un scaun, undeva, unde poate sa ajunga, sa stie ca este acolo, ceva ce ii place lui. La masa are initiativa, sa apuce lingurita sau sa bage mana in farfurie dupa mancare? Trebuie sa mai tii cont si de caldura asta.
De lapte nu stiu nimic, n-am idee cat lapte ar trebui sa bea un copil la un an jumate, asta este un domeniu in care eu, iarasi, nu merg pe masuratori.
In general, noi mamele avem tendinta sa spunem ca bebele nu mananca suficient, si sa il consideram dificil. Prin gesturile noastre sau pur si simplu prin legatura aia unica mama-copil, copilul intelege asta si chiar daca nu este dificil, incepe sa devina, vede ca asta anticipam si asta ne serveste. Nu stiu daca m-am facut inteleasa, esentialul este sa te relaxezi, inteleg ca ai facut analize, ca Eric este sanatos.
Sa stii ca Eva a avut o perioada de o luna in care manca numai cu Baby Einstein - ma certa Miha la vremea aia - pentru mine important era ca manca. Intr-o vreme doar ce baga o bucatica in gura ca o si scuipa, daca era lichid improsca, se uita la mine si astepta sa vada ce fac, ma enervez sau nu...Au trecut si astea.
Hai ca trece si la voi!
adra_bell si
Eva-Elena (14 nov 2007)
aventurile unei printese adevarate
Inseamna si asta ceva dar nimeni nu intelege ce
mihuta spune:
Adra, imi pare bine ca au revenit corabiile la mal ! 
Am fost azi iar la clinica la analize, Sophia a incercat sa evadeze din cadire de cum a intrat, de data asta am cerut pe altcineva la recoltare (asistenta care imi recolta mie de obicei) si a luat fara probleme. Desi a tipat si urlat bietul pui inca jumate de ora dupa. Am luat si rezultatul la hemograma facuta ieri si rezultatele sunt cam proaste, hemoglobina 9.5, eozinofile 8%,adica alergie sau paraziti, plus alte modificari. Din pacate pediatra e in concediu saptamana asta si noi plecam saptaana viitoare. Oricum mai am de facut copro si sumarul de urina, dar nu gasesc nicaieri recoltoare pentru uz pediatric.
Andreea, eu am inteles ca nu ai reustit sa ii recoltezi sange pentru analize, asa ca nu exclude si o anemie. Si nu cred ca se regleaza asa usor din alimentatie cand ei din cauza anemiei n-au pofta de mancare.
mami de Sophia
abramburika spune:
Ciao-ciao!!!
adra - sunt prin preajma, bine sanatoase, multumesc de intrebare! I-a trecut febra SIlviei .. a avut doar luni, se vede ca de la insolatie.
Corabiile mele insa sunt tot in larg, tot cu piticii mei ... m-am saturat de probleme.
Ma tot gandesc si nu stiu cum sa fac cu venitul acasa ... ca tare incurcate is itele anul asta ... sa vin eu cu Silvia cu avionul (nu stiu insa perioada sotului ca sa rezerv biletul), sa venim toti 3 cu masina ( e taaaree greu pt. Silvia atata drum) ... nu stiu efectiv cum sa fac.
Frumos animalutul cu 1000 de picioare ... vrem si noi sa participam, da' nu am deloc inspiratie ce sa produc ... doar asa, de dragul competitiei ca n-am noroc nici cat o ceapa degerata eu la concursuri ...
Ma uimeste Silvia cate incepe sa zica ... si-a imbogatit vocabularul considerabil. Si le stie pe toate alea
...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???
abramburika spune:
Vreau sa va cer niste sfaturi, pareri ... am primit pe mail o invitatie (nu personala, ci de la o manifestare care urmeaza sa aiba loc) pt. o preselectie de copii (pe varste) pt. publicitate, de la diverse marci (printre care si fisher price si altele importante). Manifestare se tine intr-o localitate de mare (cam 3hde drum fata de unde stam noi) ... ce sa fac? Sa merg cu Silvia sau nu? Avantaje (ca sa le zic asa): mi-ar placea sa o duc pe Silvia la astfel de preselectii ... sunt realista (nu lipsita de modestie) si stiu ca e un copil frumos, normal ca sunt mandra de ea. Insa nu stiu, nu imi trec prin cap motive rele, daunatoare sa nu o duc. E prea obositor pt. ei? Eu cred ca nu ... pt. ca se face pe baza de programare (te cheama la data de, la ora de, nu trebuie sa astepti ore in sir cu copiii). Nu e o aspiratie de mamica nebuna sa isi tarasca copilul pe la astfel de preselectii ... cand o fi mare si i-o placea si ei, am sa o sprijin, dar nu am sa o oblig sa intreprinda aceasta cale. Dar, acum, ca nu poate decide ea ... e asa rau daca o fac eu in locul ei? Mamici care au facut astfel de experiente, ce sfaturi mi-ati putea da? Sau mamici care nu ati facut astfel de experiente ... voi ce ati face?
Oricum, nu e ceva sigur ... e doar o preselectie dintre sde-mii de copii, deci daca o fi sa nu fie nimic ... ne facem si noi 2-3 zile la mare, printre copii si distractie ... de aia nu vad nimic rau pana la urma. O iau si ca pe un mijloc de distractie altfel decat rutina de zi cu zi ...
M-am intins ca o placinta
.. astept parerile voastre ...
_
Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_
Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???