Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Tocmai am ajuns de la spital... si cand am intrat in curtea spitalului ghiciti ce am vazut.???.. Un pui mic cu ochi albastri alergand si un tatic strigand dupa el sa aibe grija sa nu cada .
Ghiciti cine sunt personajele ???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Ma bucur ca sunteti bine

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihuta

Bianca, pai eu cred ca toti copiii tipa isteric si plang la intepaturi, cum de la unii se poate recolta si la altii ba ?

Mihuta cand am fost in practica am vazut si eu cazuri in care eram cu acul in vena si nu venea sange.Asta pentru ca pacientului ii era foarte frica si apare acea vasoconstrictie...Probabil ca si alti copii plang ,dar sunt mai mult iritati de faptul ca nu sunt lasati in pace sau imobilizati in acel moment.Si Raul a urlat cand i s-a pus flexul in mana, dar sange a venit foarte mult...si a fost montat in dosul palmei ... Cat despre spartul venelor acolo mai e si vina asistentei...sau daca nu e mana bine tinuta si e miscata, este cam greu de evitat

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Asta e un moment pe care nu l-as da pe toti banii din lume... Fericirea asta ce o simt azi nu are termen de comparatie si nici nu o pot descrie..
In seara asta nu mai imi pasa ca nu a fost bine in Anglia...sau ca am apartamentul prea mic... nu imi pasa ca nu imi permit o masina mai scumpa... Nu imi pasa nici macar ca am si inca nu am reusit sa strang banii necesari sa merg la doctor... In seara asta tot ce conteaza e sufletul acela mic ...care imi aduce atatea bucurii si fericire zi de zi

Poze pitici

Ma bucur mult ca sunteti bine si sunt sigura ca nici la RMN nu iese nimic

SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

tuturor...
Ma apuc sa fac ordine ca vine strumful acasa peste cateva ore si nu are cum sa faca dezordine ca e gata facuta

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Ank...mesajele tale m-au facut sa rad si sa plang in acelasi timp!Am plans de bucurie ca Raul e bine si am ras pentru ca mi-ai transmis din optimismul tau!

Pup toate fetele si copilasii, sa aveti o zi minunata!

Mergi la inceput

Hai sa va povestesc ce a facut Maria aseara:a baut primul bibe de lapte dupa care se tot misca in pat si zicea"nu mai e apteeee,nu mai e apteee"

SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Mergi la inceput

Am vorbit cu sotul la telefon si mi-a zis ca tocmai a trecut vizita prin saloane cu tot cu profesor... si cand l-a vazut pe Raul si ia fost prezentat cazul lui de catre doctorita curanta a inceput sa o intrebe razand ironic ..ce legatura are boala lui cu RMN-ul?? ..
Mda ..imi asum raspunderea pentru ce zic ..dar pe zi ce trece am tot mai putina incredere in femeile medic ..Am patito de preeeeaaaa multe ori

Poze pitici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Hai sa va povestesc ce a facut Maria aseara:a baut primul bibe de lapte dupa care se tot misca in pat si zicea"nu mai e apteeee,nu mai e apteee"

SA IL AJUTAM PE ANDREI

TELEDON PENTRU MIHAITA
0 900 900 320-10 euro
0 900 900 325-5 euro

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna dimineataaa!
vasari...am vazut pozele ...harnicuta cu palariuta!
ellis....o fetita plina de talente!
pussi...merci de info...sa vedem cum ne organizam pe we...bineinteles ca sunt interesata...dar sotul!?
ank....ce bucurie...pt. noi toate...bineinteles ca toate stim si intelegem ca sanatatea si bunastarea copilasilor nostri e pana la urma TOTUL!
mihuta...asta nu mai pot sa explic... si da, cred si eu ca va plange de la intrare...saracuta...am trecut prin asta...strangi din dinti si tii bine de copila!
ancadragoman... scumpa !sa inteleg ca a baut si al doilea bibe ?...ferice de tine ....

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Neazta!

Ne bucuram ca Raul e bine , . Suntem tristi pt toti bebelusii care au ajuns la medic cu probleme... slava domnului ca sunt doar probleme mici, desi grijile sunt mari, din fericire problemele au fost si sunt mici si sa speram ca vor ramane asa mereu. si sanatate tuturor!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput