Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiiii

noi de dimineata am avut musafiri si dupa masa la plimbare in oras... si ne-am cumparat diverse hainute, ca doar mergem la mare

ankule cum e rezultatul la EEG, banuiesc ca nu se vede nimic!
mihuta imi pare rau pt. Sofia, pediatrul a zis sa-i faci analizele?
bianca in wk e un targ pt. copii la mall... daca te intereseaza citeste la gravidute de Tm.
ellis sa sti ca si in Tm am auzit de cazuri de scarlatina la gradi! unde sa te votez?
bb ce faceti?
vasari sunteti frumoase si harnicute! De unde ai cumparat sandalutele? imi plac ca sunt inchise in fata si nu se agata/impietica in varf!

pupici si somnic usor

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

asa e ..nu se vede nimic la EEG
Am fost azi la Raul si am stat cu el pana acum la ora 23 cand a venit sotul sa stea cu bubulica peste noapte.
A alergat azi de parca a vrut sa recupereze cele 2 zile de stat in pat ...Nu mai pot cat am fugit dupa el prin curtea spitalului...ca deh mai veneau salvari..Dar ce conteaz maraton sa fac in fiecare zi numai sa il vad sanatos

Sunt asa de fericita ca as alerga si pana la voi sa va iau in brate pe rand

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Pana acum sunt aproape siguri ca e vorba de o viroza care ia atacat nervii periferici.Si e mai mult ca sigur din cauza geamului din seara aceea rece ..
Deci cel mai bine sa ai incredere in instinctul de mama ..
Acum ma dau viteaza dupa 2 zile de plans pe la toate colturile

Poze pitici

Mergi la inceput

si inca ceva maine venim acasa ...si ne intoarcem vineri pentru RMN

Nopate buna/.... ca mai un pic si umplu o pagina cu chiote de bucurie

Poze pitici

Mergi la inceput

Asta e un moment pe care nu l-as da pe toti banii din lume... Fericirea asta ce o simt azi nu are termen de comparatie si nici nu o pot descrie..
In seara asta nu mai imi pasa ca nu a fost bine in Anglia...sau ca am apartamentul prea mic... nu imi pasa ca nu imi permit o masina mai scumpa... Nu imi pasa nici macar ca am si inca nu am reusit sa strang banii necesari sa merg la doctor... In seara asta tot ce conteaza e sufletul acela mic ...care imi aduce atatea bucurii si fericire zi de zi

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Asta e un moment pe care nu l-as da pe toti banii din lume... Fericirea asta ce o simt azi nu are termen de comparatie si nici nu o pot descrie..
In seara asta nu mai imi pasa ca nu a fost bine in Anglia...sau ca am apartamentul prea mic... nu imi pasa ca nu imi permit o masina mai scumpa... Nu imi pasa nici macar ca am si inca nu am reusit sa strang banii necesari sa merg la doctor... In seara asta tot ce conteaza e sufletul acela mic ...care imi aduce atatea bucurii si fericire zi de zi

Poze pitici

Sa va aduca de-acum inainte tot atatea zambete pe buze si el si Cecilia!!! Si tuturor le doresc asta (inclusiv mie ).

Noapte buna!

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ank , multa sanatate si de-acum incolo ! Restul sigur se vor aranja de la sine. Optimismul si voia buna aduc dupa ele reusite.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank, cred ca iti intelegem toate bucuria si o impartasim cu tine ! Sanatatea este priomordiala, numai cand o ai iti mai permiti sa te gandesti la altele !

Bianca, pai eu cred ca toti copiii tipa isteric si plang la intepaturi, cum de la unii se poate recolta si la altii ba ?

Pussi, pediatra mi-a recomandat, fara un motiv anume, de rutina si sa vedem daca e necesar sa ii dau calciu ca ii trosnesc toate incheieturile. Nu mai vreau sa ii dau preventiv, mai ales ca e vara.

Ellis, n-au mai incercat in alta parte ca au spus ca e prea mult pentru Sophia. Au zis sa inceram in ata zi, cand va fi mai linisitita. De parca o sa fie vreodata linistita la intepat ! Maine cred ca va urla de cum vom intra in cladire.

Andreea, asta e cel mai frustrant, ca e tot chinul asta inutil.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ma bucur din tot sufletul ca e bine bulgarasul nostru. Mi-au dat lacrimile (cu adevarat) cand am citit ultimele tale postari). Ceea ce simti tu acum am trait si eu in 2 momente f grele prin care am trecut cu Matei (numai ca eu nu am putut comunica prea bine in momentele alea; poate intr-o buna zi va voi spune in detaliu prin ce am trecut). De atunci am invatat sa pun pret pe altceva, si nu pe lucruri materiale. Ma culc in fiecare noapte multumindu-i lui Dzeu ca il am pe Matei langa mine, ca a alergat toata ziua, ca a raschiar si ca si-a spart nasul/gura sau ca a facut nazuri la mancare, ca e un baietel normal.
Un mare pt scumpul nostru bulgaras Raulito.

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Poze pitici

Roxana, mami de printisor Matei iubit si drag (29.11.2007) si cu piciulina roz Maria 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

neata!

ank, ma bucur de vestile bune...asa cum zici...nimic nu e mai important decat sanatatea, mai ales a copilasilor nostri... cand ii vezi sanatosi, asta e cea mai mare bucurie, abia cand treci prin experiente nasoale iti dai seama de asta...sanatate multa in continuare..si toate se vor rezolva, ai sa vezi...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput