Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)
Raspunsuri - Pagina 15
Vasari spune:
Ank, ce ma bucur ! Mi-au dat lacrimile cand am citit.

Mesaj de aseara netrimis: :)
Ank, astea sunt vesti bune. Succes maine si va pupam pe toti ! Ce dulce e si Cecilia !
Lavi, sa dea Domnul sa aveti o interventie usoara si cu rezultate bune. Imi pare rau ca nu e si o alternativa la asta.
Ellis, am votat si eu ! Succes !
Daca va era dor de noi, avem aici poze recente, din wk:
http://picasaweb.google.com/alina.buciu/Primavara2009#5339698310106166610
Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice
vali_delide spune:
Ank, ce veste buna ne dai!
Ma bucur tare mult ca e bine Raulito!
A facut EEG? Sigur va fi bun rezultatul! Multi pupici lui Raul si marmotei mici! Si tie

popbianca spune:
offff bb...capul sus....ai sa vezi ca trece repede...
important e sa fie dr. de treaba, sa va sustina un pic si voua moralul!...pai cred ca la copilasi de varsta asta nu se face nimic fara anestezie generala...
pussi...
gazelor tale dragi!
mihuta, succes la analize!
ank83...ce veste ne-ai dat!....
![]()
abramburika...
pt. micuta!pozele tare dragute...pacat ca s-a terminat asa!
am vazut discutiile despre cazaturi...Doamne multam'...la cat e Ana de fandosita ...nu prea avem incidente...acum vreo luna i-a cazut pe deget o oala de inox(din aia grea cu fund dublu)care a taiat-o(dar nu a fost vina ei,pur si simplu a cazut oala de pe uscator...a plans de numa'numa'...si acum mai imi arata bubu si ma pune sa suflu...si acum o saptamana am fost la cimitir la strabunica unde a pus mana pe o lumanare de aia cu capac care bineinteles ca era cald(s-a ales cu o besicuta care la 2 zile s-a spart, cand ii faceam baita)....aici a fost vina noastra
trebuia sa prevedem ....altceva nimic...
acum trec la lucru....
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ank83 Tocmai am ajuns de la spital... si cand am intrat in curtea spitalului ghiciti ce am vazut.???.. Un pui mic cu ochi albastri alergand si un tatic strigand dupa el sa aibe grija sa nu cada ![]() .Ghiciti cine sunt personajele ??? Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008 Poze pitici |
ank, ce ma bucurrrrrr!!! doamne ajuta!
tuturor!*********************************************************
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
ellis, vali, multu si voua
...azi si ieri a papat ceva mai bine, sper sa fi fost ceva trecator...incerc sa nu ma mai stresez, da nu stiu daca voi si reusi...
ellis, votat
yummy!!!!!!!!!
ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
mihuta spune:
Am intrat sa aflu vesti bune despre Raul, si numai bine ca am citit ce a scris Ank ! Ce usurare ca e bine puiutul tau cu ochi albastri, sper sa aflati si de la ce a fost, ca sa nu ramaneti cu indoiala in suflet.
Noi am fost azi sa-i facem analizele Sophiei si nu au reusit sa-i ia sange din vena, i-au recoltat din deget pentru hemograma, dar pentru restul (calciu, proteina C reactiva si sideremia) trebuie sa o mai intepe inca o data. E a doua oara cand ni se intampla treaba asta, cand cu gastroenterocolita nu au reusit sa ii puna branula, dar i-au spart vena. Atunci se intampla la spital, azi am fost la o clinica privata. Nici nu stiu ce sa cred, sunt asistentele neindemanatice sau are Sophia venele prea subtiri.
Andreea, eu zic sa faci un efort sa nu te mai stresezi cu mancarea, daca Eric e vioi si papa cate ceva, inseamna ca e doar o perioada in care n-are pofta de mancare.
Alina, ce draguta e Maria cum se balaceste cu Bogdan in galeata!
mami de Sophia
popbianca spune:
mihuta...nu cred ca are venele prea subtiri ...si la noi s-a intamplat asa ceva si mi-au explicat ceva de vasoconstrictie... din cauza plansului puternic, al incordarii muschilor, nu mai pot lua sange...deci, atunci la Ana nu i-au spart vena, pur si simplu tineau acul in vena si nu a curs sange
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
eladea2005 spune:
mihuta, imi pare rau pt Sophiuta saracuta...
asa am patit si noi, de-asta mi-e groaza sa nu patim si a doua oara la fel... n-au reusit decat sa mi-l chinuie prima oara si l-au si impuns dar nu i-au gasit vena deci...
o sa mai asteptam...mi-e tare groaza de analize...
ERIC IN 2009...
ERIC
ellis spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihuta Am intrat sa aflu vesti bune despre Raul, si numai bine ca am citit ce a scris Ank ! Ce usurare ca e bine puiutul tau cu ochi albastri, sper sa aflati si de la ce a fost, ca sa nu ramaneti cu indoiala in suflet. Noi am fost azi sa-i facem analizele Sophiei si nu au reusit sa-i ia sange din vena, i-au recoltat din deget pentru hemograma, dar pentru restul (calciu, proteina C reactiva si sideremia) trebuie sa o mai intepe inca o data. E a doua oara cand ni se intampla treaba asta, cand cu gastroenterocolita nu au reusit sa ii puna branula, dar i-au spart vena. Atunci se intampla la spital, azi am fost la o clinica privata. Nici nu stiu ce sa cred, sunt asistentele neindemanatice sau are Sophia venele prea subtiri. Andreea, eu zic sa faci un efort sa nu te mai stresezi cu mancarea, daca Eric e vioi si papa cate ceva, inseamna ca e doar o perioada in care n-are pofta de mancare. Alina, ce draguta e Maria cum se balaceste cu Bogdan in galeata! mami de Sophia |
mai, dar nu incearca sa ii ia din dosul palmei? sau cum, de nu reusesc?
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE
ellis spune:
Merci Alina, Andreea si cui o fi mai prestat.
Alessiei au reeusit mereu sa ii ia sange, au strans-o ele prea tare de mana de ii intrase asistentei unghiile in carnea fetei, dar sange i-au luat.
la mine la serviciu e un bebe cu scarlatina, Doamne fereste sa nu aduc ceva acasa!
azi Alessia canta in farmacie "iacai, iacai", mai tarziu am descoperit ca era cantecul din desenele cu iacari si tunet mic
...sunt asa de dulci cand se exprima ei cum reusesc...
Ellis,mami de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

17.10.2007 si