Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Offf...mai Anca...am citit pe nerasuflate cele acteva pagini,sa aflu vesti bune despre voi. Toata ziua m-am gandit la voi si m-am rugat pentru pui mic.
Ma bucur din suflet ca sunteti mai bine! Va pup!

BB,de-acu priveste si tu partea plina a paharului.Veti rezolva problema si Iasminica nu va mai avea nici o problema la degetel.
Am trecut si eu cu Robert printr-o operatie (usoara) cu anestezie generala. A fost greu,dar a trecut.Din fericire la noi n-a necesitat spitalizare. Va pup!

Ellis,am votat inainte de a intra pe DC! Bafta!

Vali,ganglionii vor fi acolo o perioada.Se resorb greu. Pupici la printesa roz!

Andreea,daca afli vreun leac minune pentru pofta de mancare sa-mi spui si mie. Platesc gras! Pana una alta imi permit sa ma relaxez,ca daca ma 'nervez e tot degeaba.

Adra,iti da tarcoale un pui de depresie? Da-i un sut sau mai bine fa-i o leapsa.

Vazut copilasi dragalasi ce s-au distrat frumos pe langa ponei.

Nu mai stiu ce voiam sa zic,asa ca ma duc sa ma culc. Noapte buna!

Miha si comorile
Vreau sa nu mai fiu diferit
De la lume adunate si-napoi la lume date...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

buna dimineata.... azi stau si eu acasa ca nu mai am cu cine sa o las pe cecilia si sta sotul cu raul.Stau si eu cu sufletul la gura si astept vesti.
Azi ii face EEG

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Neatza!

Ank, sa ne tii la curent despre pui mic...Doamne-ajuta, o sa ma rog pt. voi sa fie bine!

Pup toate fetele si toti puiutii! O zi buna sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui softurela

Buna ziua mamici,

Am lipsit aproape un an de pe forum. M-am reintors la job cand fetita mea avea 6 luni si nu am mai gasit timp. Initial intram o data pe saptamana, dar era prea putin ca sa inteleg firul discutiilor. Asa ca am renuntat.
Va scriu doar sa va zic ca m-au impresionat pozele cu copii vostrii. Pe multi dintre ei, ii stiam ca bebelusi. Acum sunt adevarate domnisoare sau cavaleri. Sa va traiasca !
Chiar m-au lasat fara cuvinte.

Nasterea unui Miracol: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134518

Bine ai revenit si te asteptam mai des pe la noi

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmuletepovestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

am ajuns si noi de la dr....din pacate cu acelasi rezultat:necesita interventie chirurgicala!! offfff daca nu raceste si daca ies bine rezultatele de miercuri , joia viitoare o opereaza....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

lasa ca o sa fie totiul bine

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Anco ma bucur ca Raul este mai bine si asteptam vesti in continuare

SA IL AJUTAM PE ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!

SUntem si noi prin preajma. Am citit cu nerabdrare si speranta vestile despre Raulito . E chiar un soc, daca s-a intamplat de la o zi la alta ..

si la Iasmi si incurajari mamicii, o sa fie bine!
Eu nu audf nici o muzica pe DC.

adra - iesi afara din butoi, lasa depresia! Vorbesc eu ca-s cam tot pe-acaolo ... certuri (nu violente , ci mai mult discutii) cu consortul, cu mama, prieteni care ne-au dezamagit, bani care nu mai vin, altele de platit, calduri de mori ... ma topesc din picioare si nu am chef de nimic ...

Si pe langa toate astea, Silvia cu febra. Am fost duminica la iarba verde, la apa ... si credeam ca a facut un pui de insolatie (desi a stat acoperita pe cap, nu stiu). Era cam calda si blegita, fara pofta de mancare, doar lichide bea in continuu ... i-am tinut ieri temp. sub control cu paracetamol ... azi dimineata era iar calda. O duc azi la dr.

N-am chef de nimic ...

_

Concurs: o ratusca pe nume Silvia - www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Ratusca din viata mea&page=0" target="_blank"> abr1 si abr2
_

Nessuno è perfetto ... ma chi vuol essere nessuno???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANK - asteptam vesti, ma bucur ca a reinceput sa mearga puiul! SIGUR CA TOTUL VA FI BINE CU RAUL!

mULTAM FAIN PT VOTURI:VALI(e f bun tortul, nu e prea complicat de facut), MIHA, tuturor!

LAVI - in josul paginii pe care e publicata reteta se voteaza, jos de tot; merci.

sanatate si SILVIEI, vad ca si ea e bolnaviara!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Tocmai am ajuns de la spital... si cand am intrat in curtea spitalului ghiciti ce am vazut.???.. Un pui mic cu ochi albastri alergand si un tatic strigand dupa el sa aibe grija sa nu cada .
Ghiciti cine sunt personajele ???

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule ma bucur ca sunteti bine! Rezultatele cand le primiti?

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput