Bulgarasi si globulete de nov-dec2007(179)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

multumesc frumos de sustinere.
pussi, necesita spitalizare si e cu anestezie generala.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

anestezie generala e normal sa fie, ca sa poata lucra medicul! Iar cu spitalizarea(asta e partea cea mai nasoala)... va fi greu pentru amandoua! Dar va trece repede si va fi bine!

PUSSI mami de gemenele ELENA & ANA 19.11.2007
Suntem mari

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

Ank. si pe mine m-a apucat tremuratul cand am citit despre Raul. Sunt sigura ca isi va reveni repede si tot mi se face rau cand ma gandesc prin ce spaime ati trecut. Multa sanatate !

BB, imi pare tare rau sa aud ca nu se poate fara operatie, va tin pumnii sa treceti cat mai usor de perioada asta !

Si eu ii fac maine analizele Sophiei, sa vedem daca ne ies asa bune ca ale Mariei de Vasari.

Andreea, si eu sunt de parerea Adinei, daca nu refuza complet hrana inseamna ca nu e ceva grav, la noi majoritatea zilelor sunt cu cantec la mancare, dar am remarcat ca daca ii place ceva mananca, chiar daca putin. Problema e ca de multe ori nu stie nici ea ce vrea, cere ba una, ba alta si cand ii dau nici nu vrea sa guste. Sunt zile si zile.

Pussi, ce ajutor de nadejde ai tu acasa !

Roxxy, eu nu o mai scot pe Sophia afara cu pantaloni scurti sau rochite, ca picioarele facute ferfenita. In 10 metri cade de zece ori, nici nu plange, desi ii curge sangele siroaie. Si noi avem un incisiv cu smaltul sarit de la un picaj in botic.

Vad ca am facut excese de "si eu, si noi", imi cer scuze dar nu mai am timp sa reformulez.

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

offffff...ce de vesti nasoale pe ziua de azi... ale mele le las balta, nici nu mai prezinta importanta... va multumesc mult pentru raspunsurile voastre, fetelor (alina, mihuta, adina)... o sa incerc sa nu ma mai stresez prea tare...poate o sa-si revina incet incet...azi a papat mai binisor...cantitativ f putin pt varsta lui, dar asta e...

lavi, imi pare tare rau pt Iasminica...iti doresc multa putere sa treci peste asta...incerc sa-mi imaginez prin ce treci, e tare greu...dar sunt convinsa ca totul va fi bine...o sa vezi...

ank, ceva vesti? cum mai sunteti???

pussi, of saracuta...ce nasol...mi-e atat de mila de ei cand patesc chestii nasoale, ca-mi vien sa plang cu ei odata... sa treaca repede...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC IN 2009...
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
ERIC
Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!

HAIDETI SA-I AJUTAM! DONATII:
SMS 858 - 2 EURO (ASOCIATIA INIMA COPIILOR)
SMS 877 - 2 EURO (FUNDATIA MEREU APROAPE)

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

buna seara
eu sunt super aglomerata, citesc din doi in doi...

am vazut ca a revenit ADINA - bine ai venit! ma bucur tare ca ne-ai scris despre voi!

pupici ROXXY!

AOLEU, ANK! MA SPERII! RAUL TREBUIE SA FIE BINE! DOAMNE AJUTA! OF, DOAMNE, SPER SA FIE BINE!

LAVI va tin pumnii sa fie bine! mai ce rau e sa fie probleme cu copilasii! Doamne Ajuta!

ANDREEA, mama, nu mai stiu ce sfaturi sa iti mai dau...eu i-as scoate sucul de tot, i-as da fructe, dar nu suc intre mese si fara biscuiti...nu cred sa fie bolnav, insa eu as face analize.

daca mai aveti chef si de mine, va rog sa ne dati un www.ardei-iute.ro/retete-by-adela-alexandrescu.htm" target="_blank">vot, numai daca va plac dulciurile!
sper sa mai revin...curand!

Ellis,mami de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

ALESSIA IN TARA MINUNILOR
MAMI IN BUCATARIE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Buna seara!
Ank, sper din tot sufletul sa fie bine Raul! Multa sanatate!

Lavinia, Doamne-ajuta sa treceti cu bine peste operatie...oooofff, stiu ca e greu,dar va fi bine!

Ellis, te-am votat si

Adina, bine ai revenit!

Andreea, eu nu ma mai stresez prea mult cu mancarea....daca nu vrea, o las si incerc mai tarziu.Daca rontaie intre mese, clar nu mai vrea sa pape, asa ca o astept sa vina singura...si ma ia de mana,sa o pun in scaun

Roxxy,Alina, Mihuta

Printesa roz e bine, ne-au trecut mucii dupa vreo 2 saptamani...ganglionii sunt tot acolo, ii las in pace...
Noi stam mai mult pe afara, la maieu si pantalonasi scurti... a avut si ea ceva vanatai, dar au trecut.Ma bucur ca nu cade prea des,totusi...

Va doresc o noapte linistita, sper ca maine sa aud numai vesti bune de la voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ellis, eu nu imi dau seama unde sa votez....

fetelor voua va canta cate o melodie pe DC???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

salutare...sunt din nou acasa dupa a doua zi de spitalizare... De data asta am vesti mai bune.Se pare ca nu e ceva ce ar putea proveni de la cap...Dar urmeaza analize si RMN... pt a vedea ce sa intamplat.Azi sa ridicat singur in picioare si a stat singur pup .A mers 3-4 pasi dus de o manuta.Parca ar invata sa mearga din nou...dar fara stabilitatea pe dreptul
. Am vazut ca ati intrebat daca a avut vreun semn inainte..si nu ..nu a avut nici un semn..totul a fost peste noapte.. de asta sokul a fost si mai mare.
Dar azi ma bucur ca a fost mai bine..se vedea pe el ca vrea sa mearga...si a devenit simpatia tuturor asistentelor si infirmeirelor de pe sectie
Pusi nu am vorbit cu Bakos... Urmeaza dar dupa ce am toate analizele, inclusiv RMN..macar sa stiu o treaba.
BB ..imi pare rau ca ati avut aceleasi vesti de la Boia

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

ank, multi la raul!!!! maine te asteptam cu vesti si mai bune!!
azi nu am fost la dr boia ci la dr bortea.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Merg sa dorm langa printesa mea care azi noapte nu m-a lasat sa dorm...a vrut doar cu mine in pat si m-a mangaiat jumatate de noapte pe fata.. Macar a meritat noaptea alba... a compensato mangaierile ei

Offf doamneee....Va multumesc pt urarile voastre de bine... Si sincer..si eu simt ca totul va fi bine cu Raul

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

si eu am retrag langa ai mei...
noapte buna!!

_

Mergi la inceput