Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Citat:
citat din mesajul lui _giulianna_

Cam asta face fi-miu mai nou :)

buuun, deci ii ia 1min si 20secunde cu pauza de suzeta cu tot ca sa se ridice... io zic ca nu mai ai timp de pipi de-acum incolo...

hi, hi, felicitari, Edi!!!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

La Multe lunite sarbatoritilor de astazi

La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor!

Mikul e Costica asa ca poftiti la
pentru cine se aventureaza in herastrau dam un suc/LP/iaurt/supa de legume etc, la fitze

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

in legatura cu floricele, e o farsa :), hoax

http://blog.weebo.ro/cell-phone-popcorn/

inca un link http://www.instructables.com/id/cell-phonepopcorn-secret-revealed/

asa ca relax

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

fetelor va pupam si va multumim din suflet pentru urari.
Da azi la noi e dubla sarbatoare. Va jur ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Nu stiu cate din voi stiu cat de greu am obtinut-o eu pe minunea mea ELENA.
Si fix intr-o dimineata de 21 octombrie, in care m-am dus la spital sa o aduc pe lume, am decis cu tati ca pe puiul nostru o va chema ELENA. Fara sa facem nici un calcul, nimic. Ca acum cateva zile sa realizam ca Sfintii Constantin si Elena se sarbatoresc intr-o zi de 21.

LA MULTI ANI tuturor Constantinilor, Elenelor.

Mikule!!!! Costicule!!!!!
LA MULTI ANI!!!!
Babytza -pt tati si frate
Baby boy - pt tati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

piolica, nu prea am un raspuns.
Teo la fel facea. Pe la 7,5 luni se ridica in picioare. Cum facea: stand pe burta, se prinde de gratii si ridica un genunchi. Apoi urca o mana mai sus, si-l ridica si pe celalalt. Astfel ajungea la bara sus, se tinea bine si ridica un picior, apoi celalalt, si iata-l in picioare.

Cand ii oboseau mainile, se lasa sa cada pe spate, cam ca un lemn asa, si invariabil dadea cu capul de gratiile din spate.

Cu timpul n-a mai cazut. Apoi a inceput sa stea in fund... deci pe dos, pe dos, daca va uitati la minunatul nostru exemplu, Edi...

Am vazut duminica in parc o fetita geniala ( finuta sora-mii). Are 10 luni, si merge binisor in picioare. Si cand oboseste, sau se impiedica, se arunca (pe bune, am vaz de atatea ori, sunt sigura ca e intentionat) intr-o parte, in fund. N-am mai vazut asa ceva, e dementiala!

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Bitza, fara sa pot avea o opinie personala, stiu de la un coleg de serviciu, care e foarte multumit (are fetita cu mai multe probleme- inclusiv diverse alergii) de HANEMANN. Au cabinet in Tatarasi undeva pe langa Spitalul Sf Maria. (am un nr de tel, sper sa fie valabil- ca nu l-am incercat) 0232-410.208
Nu am fost la ei (sunt sot -sotie), dar intentionez sa o duc si eu pe Elena. Dar stiii cum e, daca nu arde..... tot o aman.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

piolica n ai ce sa faci pina "se prinde" singurica cum sa cada. Noi am tipat mult si bine cate capuri am tras la patuc si jos , acum e experta in a se proteja.
Numai cu genuchi nush ce sa i fac, cred ca face bataturi pina la urma, le are rosiiii, cred ca i iau genuchiere.O ustura cred, acum a inceput sa mearga in miini si picioare fara genuchi, ca maiumutzicile

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Irina pupam frumoasa Deea . Sa ii treac febra. Nici nu vreau sa ma gandesc cat esti de speriata.

Ada, pupam muciosii bebeloi si bebedoi. Multa sanatate

Joy, sanatate multa si micutei tale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Citat:
citat din mesajul lui bitza2008

Nerantula uite aici despre cresterea in lungime...eu m-am linistit, la 9 luni un baietel nascut de 50 cm ar trebui sa aiba 72 cm in lungime!
http://doctorc.ro/wp-content/uploads/2008/02/baieti-0-36-luni.pdf

FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008)

Gruia s-a nascut cu 53cm si la 8 luni are 70cm ...

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_dicut spune:

Nerantula, te rog nu iti face griji. Fiecare copilas are ritmul propriu. Si mai conteaza si gena, parintii. UIte colega mea de serviciu a nascut doi copilasi perfecti la 45 de cm la termen. Dar si ea si sotul au in jur de 1,50 m. NU cred ca trebuie sa te panichezi

-am haiducelul si pe mami

ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE

Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte

Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata

Mergi la inceput