Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 6
gaia.nevia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui _giulianna_ Cam asta face fi-miu mai nou :) |
buuun, deci ii ia 1min si 20secunde cu pauza de suzeta cu tot ca sa se ridice... io zic ca nu mai ai timp de pipi de-acum incolo...
hi, hi, felicitari, Edi!!!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
CD27 spune:
La Multe lunite sarbatoritilor de astazi
La Multi Ani tuturor Elenelor si Constantinilor!
Mikul e Costica asa ca poftiti la
pentru cine se aventureaza in herastrau dam un suc/LP/iaurt/supa de legume etc, la fitze
Mami de Mikul Robert Constantin
laureta spune:
in legatura cu floricele, e o farsa :), hoax
http://blog.weebo.ro/cell-phone-popcorn/
inca un link http://www.instructables.com/id/cell-phonepopcorn-secret-revealed/
asa ca relax
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
iepurila spune:
fetelor va pupam si va multumim din suflet pentru urari.
Da azi la noi e dubla sarbatoare. Va jur ca Dumnezeu le aranjeaza pe toate. Nu stiu cate din voi stiu cat de greu am obtinut-o eu pe minunea mea ELENA.
Si fix intr-o dimineata de 21 octombrie, in care m-am dus la spital sa o aduc pe lume, am decis cu tati ca pe puiul nostru o va chema ELENA. Fara sa facem nici un calcul, nimic. Ca acum cateva zile sa realizam ca Sfintii Constantin si Elena se sarbatoresc intr-o zi de 21.
LA MULTI ANI tuturor Constantinilor, Elenelor.
Mikule!!!! Costicule!!!!!
LA MULTI ANI!!!!
Babytza -pt tati si frate
Baby boy - pt tati
gaia.nevia spune:
piolica, nu prea am un raspuns.
Teo la fel facea. Pe la 7,5 luni se ridica in picioare. Cum facea: stand pe burta, se prinde de gratii si ridica un genunchi. Apoi urca o mana mai sus, si-l ridica si pe celalalt. Astfel ajungea la bara sus, se tinea bine si ridica un picior, apoi celalalt, si iata-l in picioare.
Cand ii oboseau mainile, se lasa sa cada pe spate, cam ca un lemn asa, si invariabil dadea cu capul de gratiile din spate.
Cu timpul n-a mai cazut. Apoi a inceput sa stea in fund... deci pe dos, pe dos, daca va uitati la minunatul nostru exemplu, Edi...
Am vazut duminica in parc o fetita geniala ( finuta sora-mii). Are 10 luni, si merge binisor in picioare. Si cand oboseste, sau se impiedica, se arunca (pe bune, am vaz de atatea ori, sunt sigura ca e intentionat) intr-o parte, in fund. N-am mai vazut asa ceva, e dementiala!
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri
iepurila spune:
Bitza, fara sa pot avea o opinie personala, stiu de la un coleg de serviciu, care e foarte multumit (are fetita cu mai multe probleme- inclusiv diverse alergii) de HANEMANN. Au cabinet in Tatarasi undeva pe langa Spitalul Sf Maria. (am un nr de tel, sper sa fie valabil- ca nu l-am incercat) 0232-410.208
Nu am fost la ei (sunt sot -sotie), dar intentionez sa o duc si eu pe Elena. Dar stiii cum e, daca nu arde..... tot o aman.
laureta spune:
piolica n ai ce sa faci pina "se prinde" singurica cum sa cada. Noi am tipat mult si bine cate capuri am tras la patuc si jos , acum e experta in a se proteja.
Numai cu genuchi nush ce sa i fac, cred ca face bataturi pina la urma, le are rosiiii, cred ca i iau genuchiere.O ustura cred, acum a inceput sa mearga in miini si picioare fara genuchi, ca maiumutzicile
de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole
iepurila spune:
Irina pupam frumoasa Deea . Sa ii treac febra. Nici nu vreau sa ma gandesc cat esti de speriata.
Ada, pupam muciosii bebeloi si bebedoi. Multa sanatate
Joy, sanatate multa si micutei tale.
Nerantula spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bitza2008 Nerantula uite aici despre cresterea in lungime...eu m-am linistit, la 9 luni un baietel nascut de 50 cm ar trebui sa aiba 72 cm in lungime! http://doctorc.ro/wp-content/uploads/2008/02/baieti-0-36-luni.pdf FERICITA MAMICA A LUI LUCAS (1 SEP 2008) |
Gruia s-a nascut cu 53cm si la 8 luni are 70cm ...
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
monica_dicut spune:
Nerantula, te rog nu iti face griji. Fiecare copilas are ritmul propriu. Si mai conteaza si gena, parintii. UIte colega mea de serviciu a nascut doi copilasi perfecti la 45 de cm la termen. Dar si ea si sotul au in jur de 1,50 m. NU cred ca trebuie sa te panichezi
-am haiducelul si pe mami
ACESTIA SUNTEM NOI
... SI EL E BEBE
Toate se intampla in viata cu un scop. Nu trebuie sa intrebam "de ce", trebuie doar sa ridicam capul si sa mergem inainte
Monica 23+ cu
Mamica de INGERAS in ceruri
Si minunea bebe 2 din burtica
Doamne ajuta sa ne nastem sanatosi
O noua viata