Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Nerantula si eu zic la fel ca si Monica.
Ca exemplu Andrei s-a nascut cu 56 cm si acum are 79cm la el gena isi spune cuvantu eu am 1,76 si in familia mea toti sunt super inalti.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

fimiu si-a bagat un bioscuitel pe gat si l-a tot mozolit si a stat cu o bucata in gura pana a vomitat asa ca de ziua lui

dimineata sotzu a descoperit ca i-am killerit cu fierul de calcat un tricou imbracat doar o data si l-am implorat sa-l mai imbrace o data asa cum e macar sa stiu ca n-am aruncat banii chiar pe fereastra

eu beau cine mai pofteste?

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EvaF spune:

braaaavo, Edi.

Uite-l si pe Noah cum vine sa iti tina companie, se ridica si mai ales cum cade, artistic asa.
noah nu are tarc dar se ridica pe canapea sau in pat se tine de tablia patului, exact cum am inteles ca face si Ania.
Ia uitati cum s-a dus linistea mea. Urca, coboara, vorbeste, copil linistit si melancolic ce am eu

Eva & Luca Noah (08.09.2008)

Pentru a intelege dragostea parintilor tai trebuie sa cresti tu insuti un copil. (proverb chinezesc)
Copiii invata sa zambeasca de la parintii lor. ( Shinichi Suzuki )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kllemi spune:

hello fetili ce mai zice-ti, ce mai face-ti??? la noi in continuare aceleasi maraieli, acelasi nedormit, babytza parca tu spuneai intr-unul din cap. trecute ca iti doarme puiul de la 10-11 seara pina la 7 dim.? doamne, de unde boieria asta si la mine felicitari, eu nu prea mai pot sa intru foarte des, dar incerc sa va citesc atat cat pot, nu stiu cum pute-ti voi sa le face-ti pe toate si mai stati si pe forum....eu va consider niste SUPERMAME, eu nu mai am timp de nimic.....ooofffff

Am inceput sa ne taram mai mult ,ca de mers in 4 labe nu pot sa spun, zici ca este in razboi, asa se taraste ca in transee.....nu stiu ce o sa ne facem duminica la concurs......a stiu.....o sa ne facem de ras

ptr. toti costicii si toate elenele multa sanatate si tot ce va doriti

fericita de AMALIA-ANDREEA (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby_boy spune:

Cd as vrea eu niste coffee

Multumesc fetelor de urari pt. al meu tatic.
Radu a invatat de la tataie sa faca rulouri de pui cu cuperci si cascaval..si acum de obosit a tras pe dreapta..eu am bagat niste orez cu morcov si o rosie la fiert..ca sa fie gata papica pentru cand se trezeste.

Giulianna ce sa mai EDI ESTE NUMBER 1 !!!!!!

Cristina , mamica implinita de Raducu (7.10.2008)

Spune intotdeauna ce simti si fa ceea ce gandesti. Jose Garcia Marguez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

radu ragneste. tzipa infernal, urla si plange
nu mai stiu ce sa-i mai fac...

nu ma pot apropia de el cu servetel, spray, seringa cu medicamente, aspirator nu mai zic, ragneste de tremura betoanele. nici de langa el nu pot pleca.

pipi nu pot face
mooor

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

n-am timp de nimicccccc
dar....ajung la baby expo azi..cu baietel si purcel(soata e purcelu)...cu cine ma vad acoloooo?????
spuneti repedeeeeeeeee
sunt imbracata intr-o rochita cu bulineee......ma recunoasteti..cine vineeeeeeee????????????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratonelu spune:

n-am timp sa stau sa-mi raspundeti....
daca veniti....dati un telef...sunt fete care au nr meu de telef....pls...daca veniti ne bagati si pe noi in seama,dea? mami creata cu rochita cu buline, baietel mic si galagios(siguurrr..ne crecunoasteti) si tati cu ochelari si cu burta....
o sa intreb pe toata lumea...daca ...au treaba cu forumu...ma uit io asa ...si daca vad cochii pe la 8-9 luni....i-am filat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratonelu
eu insist....desi poate stresez..
cu intrebarea aia referitoare la peritol...sau altceva.
nu ma supar daca sunt si pareri contra.

carla,mami de putoiu sasha

Carla, si eu am fot tentata la un moment dat, pe vremea eruptiei dentare la Alexa, dar mi-a trecut. stiu ca e greu, dar mai bine incearca cu calma baby, sau cum ii spune, ziceau fetele, mai bine naturiste. Eu aveam mare noroc ca stateam acasa si mai il aveam si pe tati cu noi. sa treaca perioada asta si la voi.

alexa, cipri si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Evident, postasem la cap trecut...... reiau:

salutare bobocime...

hop si noi, o zi tare ciudata pana acum si mai urmeaza.... fuseram la Baby Expo, scurt din pacate, ca sotul are program aiurea vreo 2 saptamani de-acum, dar tot am facut ceva terapie prin shopping, hainute, jucarii, ma declar multumita. Am papat in parc, de fap Edi, ca Robi a lins doar ceva fructe si apoi ceva iaurt.... L-am lasat cum a vrut el... apoi am mers acasa, urlete pe drum, au dormit doar vreo 15 min... de cand sunt acasa sunt veseli vad, au papat acum la 14.00 vreo 200gr de iaurt fiecare si ceva din urechile mele. N-am apucat sa le fac legumele in timp util... ah, si n-am mai gasit nici cartea de la Adevarul, desi o caut de la 08.00 dimineata...... si pentru asta imi pare tare rau, ca am deja vol I din 'Idiotul'... asta e! Nu-i asa ca viata e totusi frumoasa...?

Mai rau e ca mi s-a intors raceala, ca nu m-am tinut de tratament.... sotului inca nu i-a trecut si azi dimineata Edi avea muci. Adica era infundat. Am trecut iar pe oscillo si stodal, ca am obs ca si tuseste putin.......

Am ramas singuri azi, n-am mai chemat-o pe mama, daca am fost in plimbari deja, si e mai bine oricum, aveam nevoie de o pauza...!

Ma bate un gand sa ies singura afara cu cupii, pe la 17.00-18.00... o sa las carutul jos, singur, pana cobor cu hunii. daca mi-l fura, asta e, poate e mai bine, scap de hardughie si iau ceva mai bun, mai usor. Ramane de vazut cum cobor cu doi huni in brate, merg pe marsupii, sa speram ca va tine.

O sa fiu singura pana dupa miezul noptii azi, si hunii sunt maraiti rau de 2 zile. O sa fie fun. Nici in we n-o sa am parte de tati, merge sambata toata ziua si noapte la o nunta la care trebuie sa mearga. O sa fie si mai fun. Si toata saptamana viitoare o sa ajunga acasa tarziu, dupa miezul noptii. Oare cate kg o sa dua jos pana la finalul saptamanii viitoare??

Si totusi, viata e frumoasa, nu???

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput