Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 15
Nerantula spune:
Haideti sa va zic o fantezie de a mea ... sa nu radeti de mine si sa nu ziceti ca am mai strigat o data 'lupul!', ca acum e diferit ![]()
Deci:
1. duminica, 17 mai, am implinit un an de la casatorie, drept pentru care eu i-am cadorisit sotului
si el mie
fara contraceptie
.. ma rog, printre altele
2. ieri, 20 mai, mucus cervical albus de ou, intepaturi in ovare, balonare = ovulatie ![]()
3. fantezia in sine
.. .. .. ..
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
musettepink spune:
Buna seara
Nu am mai apucat sa intru ca suntem in plimbari toata dupa masa iar dimineata avem program de dormit impreuna![]()
Am intrat sa impartasesc cu voi vestea ca Luca s-a ridicat de patut,in picioare si e mandru de el nevoie mare,rade si chiuie de incantare![]()

Costica Vlad
Costica Mikul
Mara Elena de Simodina

Elena de Iepurica
Imi pare rau ca sunt bobocei bolnavi,Irina poate totusi febra e de la roseola si scapi relativ usor.
Luminita
mami model pt noi,eu nu cred ca tu ai depresie
,mesajele tale debordeaza de energie si fericire,imi e f drag sa te citesc,parca ma molipsesc si eu cu energia ta
!
Nerantula la babypoint nu platesti transportul,te duci tu si ridici coletul de la o adresa,prin giulesti.Sau daca vrei sa iti vina acasa platesti curier cred,vezi ca scrie pe site exact ce si cum.
Laureta ce dulce e Bianca

Bravo Edi de Giulianna
Bravo Falkone mic si precoce
,Felicia ai mai aflat ceva cu tipa dubioasa,ce a zis politistul?
Ratonelu nici eu nu i-as da peritol,incerca cu baby calm poate poate.
Mai vroiam sa mai zic multe da nu mai stiu acum ce.....
maine sper sa ajung la babyexpo,vine careva sa o punem de o intalnire?
de
Luca
_giulianna_ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta giulianna de abia astept sa va vad ![]() de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Unde?
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
laureta spune:
Pi Biancu incepe de la 3 verificarea, dupa aia din ora in ora si la 7 la revedere somn. Patucul ei e lipit de patul unde dorm si dim o gasesc cu pumnul plin cu parul meu ,io dorm dusa ea ma coafeaza, nemek nu simt![]()
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
Nausica spune:
Fetelor, vreau sa va propun un subiect de discutie, si m-as bucura sa aud cit mai multe pareri. Cum veti aborda, cu copiii vostri problema fobiilor/spaimelor/scirbelor voastre? (Sau cum ati abordat-o, daca v-ati confruntat deja cu asta.)
Sa ma explic:
Eu nu sint o fricoasa din fire si nici n-as putea spune ca sint multe lucruri care ma scirbesc, dar citeva lucruri de pe lumea asta freak me out completely si as vrea 1) sa nu se prinda fi-mea de chestia asta, 2) sa nu ii transmit si ei aceleasi spaime/fobii.
Sint chestii complet irationale, deci nu pot fi dezbatute intr-o discutie cu argumente, cind va fi cazul. Mai exact, mi-e frica de mor de gindaci, de paienjeni (mari) si de animalute mici care se furiseaza sau care se deplaseaza haotic (soareci, lacuste, etc). Iar cu serpii am o reala problema, daca vad un sarpe sint aproape de un atac de panica. Sint 100% convinsa ca m-as descurca mult mai bine cu un tigru decit cu cel mai mic sarpe de apa.
Cind vad vreo lighioana din cele enumerate mi se face parul maciuca si, in primele 10 secunde nu se poate vorbi cu mine. Cind reusesc sa redevin rationala, trec peste. Dar primul impuls e sa-mi pierd mintile.
Pe de alta parte, am avut o sopirlitza (deci cum ii explic Aniei ca mi-e frica de serpi si nu de sopirle), am fost cit pe-aci sa vin cu un pui de crocodil acasa (complicata povestea, explic cui e interesat), cind vad un carabus pe asfalt il iau cu ceva si-l arunc in iarba, etc.
Aveti astfel de spaime? Cum va ginditi sa procedati?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
laureta spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui _giulianna_
Unde? Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi |
La filmuletz :)
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
nikolici spune:
lumi izoprenul a fost in jur de 40 ron.Erau cu litere si cu animale.Standul este cum intri in polivalenta, tre sa o iei la dreapta si ultimul stand la dreapta pana sa faci coltul.
le: e 17 pe 17
nausica eu am fost special pt. rochitze si chestiuni de plaja.Si am plecat doar cu crema de soare.Nu am gasit colac, am intrebat si nu aveau.Eu mai vreau si piscinutza.Azi la 16 nu era deloc aglomeratie, era lejereanu.
babytza

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Deci: 1. duminica, 17 mai, am implinit un an de la casatorie, drept pentru care eu i-am cadorisit sotului si el mie fara contraceptie 2. ieri, 20 mai, mucus cervical albus de ou, intepaturi in ovare, balonare = ovulatie 3. fantezia in sine |
Ce sa intelegem din puctele tale grupate doua cate doua ????
Musette

Bravos LUCA !!!!Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
Nerantula spune:
Nausica, am si eu o fobie cu fluturii de noapte care zboara haotic, insa nu e atat de grav pe cat spui tu, sa nu o pot controla, daca ma straduiesc PUTERNIC, adica cred ca as putea sa strang din dinti si sa nu tip daca vad unul in apropiere si sa o sterg eu englezeste de la fata locului. Oricum, nu cred ca se preiau prin copiere, tocmai pentru ca nu sunt niste chestii pe care noi le-am cultivat in noi insine, ci sunt ale subconstientului cumva
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
nikolici spune:
Aveti mai jos site-ul produselor bio de la babyexpo.DELIVERY HOME!!!
http: //www.biolateria.ro/
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)