Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 16
luminita2008 spune:
oooooooooooo nerantula..... II?? hihihi. daca vrei tu, atunci ma bucur. daca nu..... ce sa zic... sa fie cum vrei tu!
musette
, ma bucur sa aud asta!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nerantula spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui babytza
Ce sa intelegem din puctele tale grupate doua cate doua ???? |
Babytza, le-as pune si fundite roz, daca as putea
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
musettepink spune:
Nausica si care mai este interesata de colac pt bebe
In Auchanul din Militari,la magazinele acelea din jurul lui,s-a deschis magazinul Imaginarium care este pur si simplu superb.In catalogul lor am vazut un colac de bebe,costa in jur de un milion,in magazin nu stiu daca il au dar puteti merge si intreba.In catalog scria ca este pt 2 grupe de varsta de la 6-12 luni si 12-24 luni parca.Oricum magazinul e super,au si tot felul de piscinute care mai de care mai frumoase.
de
Luca
claudinna spune:
izopren cu diverse chestii si colacei si multe alea de plaja se gasesc la Kaufland
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
luminita2008 spune:
nikoliciu, multumesc! e clar, imi trebuie doua.
fetele care mergeti si vreti... poate nu ma uitati. eu nu mai am sot pana duminica, si atunci probabil va dormi toata ziua dupa cheful de la nunta de sambata... nu stiu daca mai ajung la targ sau daca mai gasesc, cand ajung.
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
_giulianna_ spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui laureta
La filmuletz :) de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole |
Aaaaaaaaaaaaaa! Scuze da' in ultima vreme s-au cam accentuat crizele de memorie, sunt varza rau
. Daca ma vedeti cumva ca activez pe la alta odisee, sa ma trageti de maneca sa vin inapoi acasa Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)Ticker Edi
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Nerantula Babytza, le-as pune si fundite roz, daca as putea |
In cazul acesta , sa fie intr-un ceas bun !!!!!!!!!!!!

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui _giulianna_ Aaaaaaaaaaaaaa! Scuze da' in ultima vreme s-au cam accentuat crizele de memorie, sunt varza rau . Daca ma vedeti cumva ca activez pe la alta odisee, sa ma trageti de maneca sa vin inapoi acasa |
Stai linistita, eu te trag prima

Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya
claudinna spune:
Nerantula, scoatem agitatele??
si sa nu uit sa felicit toti boboceii care au facut progrese zilele astea! si nu-s putini delok! la mai mare!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
nikolici spune:
nausica super tare subiectul.
Eu simt ca fac pe mine la un paianjen, de gandaci imi e scarba rau si cam atat.
Insa legat de serpi...soacra are fobie, fobie transmisa sotului.E COSMAR!!!Daca vede si la televizor innebuneste!!!
Anul trecut nu ne puteam plimba la mare la bulgaroi ca erau vreo 5 cu serpalaii pt cine dorea si poftea sa faca poze cu taratoarele.
Eu am intrebat-o pe soacra mea daca i a inoculat cumva baiatului in subconstient sa ii fie frica de aceasta reptila.Raspunsul a fost NU.
Soatza zice ca e genetica treaba dar eu nu prea cred in asta!!!
Eu cred caci candva el a auzit ca lu maica sa ii este frica si s a gandit ca e ceva ne inregula cu treaba asta.
Eu una nu stiu cum o sa reactionez , daca vad un paianjen pe langa mine cand oi fi cu fii mea, caci acum eu una ma urc sus sus pe mese scaune pana vine killerul sa io traga....daca nu e killerul plec oripilata inchizand camera![]()
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

si el mie
fara contraceptie 
Inisa Ana-Maria
Bianca Nicole