Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 14
luminita2008 spune:
pana mai acum 2-3 zile, ziceam ca al meu sot nu face nimic in materie de copii... imi lipste tare acum acest nimic!
- sta cu ei cand eu trebaluiesc, ii hraneste si ziua si noaptea, ma rog, pe unul din ei, partea lui
, ii linisteste noaptea ca eu de multe ori nu aud sau fizic nu ma pot da jos din pat. nu ii spala, nu-i decaloteaza, nu le schimba scutecele, nu le administreaza medicamente. am reusit, cu greu, sa il fac sa ii dezbrace de hainute. ii era frica sa nu le rupa ceva....
si gateste. aproape numai el. si face si piata. si acum e la munca...
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
Nerantula spune:
Cum se calculeaza costurile de transport la comenzile pe babypoint?
www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008
Hypnotic Parade
claudinna spune:
sunteti minunate!!
am citit tot, am vazut poze si filmulete. niste frumosi si descurcareti boboceii, dragii de ei!
raspund din ce-mi mai aduc aminte, ca am citit in reprize:
babymom, sunt alaturi de tine si fruntea sus!
baby_boy, i-am dat paine pe la 8 luni
Lumi si Ada, zau ca sunteti super-mame! (a nu se intelege ca noi celelalte mamici de bobocei nu suntem!), dar parca cu unu mai faci ce mai faci...dar cu 2 apropiati ca varsta si singurele...de multe ori ma gandesc la voi!
monica, cand vedem si noi burtica??
Joy, sanatate Sofiei!
Codruta, abia astept sa vad noua freza!
preety, nikole, rotonelu, prezentati ce-ati luat de la targ!
ar mai fi de scris, dar sunt rupta in muuulte bucati, ca maine plec la munte si bagajele nu-s gata...am avut o zi plina de alergatura, gatit, dat papa la copil, culcat copil, joaca copil...luand in considerare ca a mai stat si soacra-mea cu el...
La multi ani pt toti sarbatoritii zilei!!
blog cu basca
Razvan
mamica de Florin Razvan (14.08.2008)
babytza spune:
Claudina distractie placuta la munte !!!! 
Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
Nausica spune:
Nikolici, zici ca nu era nimic de plaja la Baby Expo? Nicio sansa sa gasesc un colac pt Cipi? Si era imbrinceala mare? Eu planuiam sa ma duc miine si am misiune exacta: colac, umbrela pt carut, scaunel de baie, palariutze. Zi-mi, te rog, merita sa-mi pierd vremea pe-acolo? Eu nu sint fan aglomeratie si, in ultima vreme, am constatat ca am un soi de alergie la cumparaturi. Cred ca m-am defectat.
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
Nausica spune:
Pt cine este interesat, am de dat 2 premergatoare. Nu rideti de mine, am facut ce-am facut si m-am procopsit cu 3 (trei) bucati. Si eu nici macar nu sint de acord cu premergatorul. Cel putin nu acum.
Pediatra noastra ne-a spus ca nu este ok sa foloseasca premergatorul (decit ocazional si pe durate scurte) pina cind nu sta singura si relaxata in picioare. Dupa aceea poate sa stea in el oricit. Acum, na, Ania vad ca se ridica deja usor si ii face mare placere sa stea in picioare, dar o sa zic "pas" pina ne intoarcem din Grecia, adica o luna jumate. Am pus-o de proba in unul si a fost super-extaziata. A trebuit sa-l luam si sa-l ascundem.
Ma rog, m-am lungit, dar ati retinut ideea, da?
2 premergatoare de dat.
Nu-s noi, dar sint ok, in stare buna de functionare.
LE: le dau gratis, da?
Nausica si Ania
poze
"Life is what happens to you while you're busy making other plans" (John Lennon)
luminita2008 spune:
pot sa va rog cevaaaaaaaaaaaaaa? cine mai merge la Baby Expo si vrea sa se vada cu mine sometime... imi ia si mie un izopren cu cifre/litere cum a luat nikoliciu? ca l-am vazut si nush cum m-am invartit, da' tot fara el am plecat.... fi-mi-ar capu'
... pls pls pls pls..... pls frumoooooooooos.
nikoliciu, cat a costat si ce dimensiuni are, mami? scrie pe el? sa stiu daca nu-mi trebe cumva doua...
nerantula, sorry, nu stiu... n-am comandat de la ei.
claudinna,
, distractie placuta la munte!!!
Luminita
de
Eduard Mihai si
Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi
laureta spune:
Boo piticu e dementiaaaaal, am ramas paf
claudinna distractie placuta la munte
giulianna de abia astept sa va vad
babytza somn de la 9 la 7???? Mai si spuuuui
, vreau si io cupilu somnoros inapooooi cineva mi l a schimbat
de
Inisa Ana-Maria si
Bianca Nicole
babytza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laureta babytza somn de la 9 la 7???? Mai si spuuuui , vreau si io cupilu somnoros inapooooi cineva mi l a schimbat ![]() |
Stai tu linistita,ca sunt nopti in care ma verifica de foaaaaaarte muuuuulte ori
deja sunt teleghidata, le fac mecanic....si din fericire, in picaj spre perna adorm instant la loc 
Babytza si puii
Valentina
DavidPoze
Vot pt Maya