Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

Lidia esti cumva pe faza?

Ia zi-mi, in prima saptamana de superdieta ai mancat si exceptionale?

Mami de Eduard-Gabriel (17.08.2008)

Ticker Edi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

azi m-a rugat o prietena sa-i pazesc fetita cat aduce acasa o sina de perdea. Ne-am si cafelit un pic, anda a supt in draci acolo spre bucuria mea si cand am ajuns acasa a pocnit-o al doilea somn. Bine e maica fara bormasini.

am profitat de somnul ei si am fost la banca si in piata. anda a ramas cu prietena lu frate-miu.

am reusit sa ma si radiografiez dar era deja tarziu sa merg la dentist.

Carmen te mai doare?

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Si noi am fost azi la baby expo .. nimic spectaculos. ma rog, am gasit ce am cautat, adica o geanta de carut simpla maro. in rest am luat 2 suzete si 2 pulovarase de la Z, dar asta ca eram acolo, ca altfel le puteam lua linistita din magazin.

in alta ordine de idei sa ne mai laudam si noi (am vazut toate filmuletele voastre, super simpatici toti bebeii !!)

Am gasit o buburuza !!

Si am invatat sa ne dam jos din pat .. finally !!!

Vad ca vorbiti de implicarea tatilor. Al nostru se implica.. cand e acasa Adica schimba pampersi puturosi la greu, imbaiaza copilul (ma fac disparuta ca sa ii las singuri) .. dar ce-i drept ca nu decaloteaza copilul ever ! Mai da si de mancare cand e cazul. Totul e sa ii cer ajutorul. Se pare ca aici avem probleme - spune el ! Cica sa ii spun ca am nevoie si ma ajuta. Dar daca ma vede asa ca ma dau singura cu capul de pereti de ce nu s-o oferi ?? Ma rog, se ofera, dar prea rar.

CD avem si noi cos din ala, cum de nu mi-a dat prin cap sa-l bag acolo pe Alex cand urla ????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 300 spune:

of scriu asa greu.

Ada, Lumi, v-am citit si va sunt alaturi. va pup si daca pot ajuta cumva nu ezitati

de Anda Teodora din 10.10.2008

puiul meu dulce si mic Anda

pozne in asteptarea Andei

b de la bebe, blog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

ha-ha, am si eu doua cosuri din alea, si un film cu ele...
sa va spun un secret? nu sunt sound-proof, nici ala albastru, nici ala rosu

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

Citat:
citat din mesajul lui CD27

Ada si Lumi si cate un va admir

Ia uitati la ce am recurs de ziua lu' domnu' Costica:
http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/RobbieLuna9#5338347145359012418
mai dati voi next sa vedeti ca a fost eliberat intr-un final

Mami de Mikul Robert Constantin

ce tare e Mikul la inchisoare!
ah, si minge d'aia verde avem si noi. ma rog, noi avem vreo 6, diferite culori, ca suntem mai multi.

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Boo spune:

Apopos de intelesul cuvantului NU. Eu sunt ferm convinsa ca Alex pricepe foarte bine cand spun NU. Si se opreste din ce face, chit ca se uita la mine sa-mi vada fata si reactia, sau pur si simplu schimba ce facea. Deci intelege foarte bine. La fel de bine imi dau seama ca de oricate ori i-as spune eu "NU mai tipa", sub orice forma o spun, pe orice ton .. el tot tipa frate Oare cat il tine faza asta ?? va rog dati-mi o speranta, cat de mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

gata si cu , si cu gustarea de 90ml... acum finally au adormit, dar in sufragerie... ii mut si revin! soata nu-mi e acasa asa ca azi sunt si io cucuvea. buuuu buuuu buhuhuuuuu

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nerantula spune:

Buna seara!

Am intrat sa raportez ca am vizionat cupii precoci si miscareti de Laureta, Eva, Giulianna si Boo !

Si in legatura cu 'NU', si eu sunt impotriva constructiilor negative si prefer sa ii propun alte variante, sa ii distrag atentia, insa recunosc ca am nevoie de antrenament sa-mi iasa asta. Dar ma straduiesc. Iar in ce priveste acordul parintilor in fata copiilor, sunt de acord cu Miruna, daca parintii au pareri diferite, le pot sustine in fata copiilor cu argumente solide (ideea de fapt am intalnit-o in cartile lui Dolto si mi-a placut de atunci, asta si multe altele). Copilul trebuie sa fie constient de mic de diversitatea care-l inconjoara in orice aspect si din care face parte si, la randul lui, sa inteleaga ca intr-o situatie, conversatie, discutie, nu exista un singur adevar, pot (co)exista mai multe pareri fara sa se excluda, scopul e argumentarea solida a fiecareia si nu impunerea. Si sa invete sa respecte adevarul celuilalt, chiar daca al lui insusi e diferit. Consensul trebuie sa fie in ton, limbaj si in respectul reciproc.

www.flickr.com/photos/30462666@N03/sets/" target="_blank">Gruia - haiducel iubit 16.09.2008

Hypnotic Parade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Partea a doua

Klemi noi dormim de la 9 pana la 7 Ai ratat doua ore

Luminita iti tin pumnii sa fie totul ok pana vine sotul Uof, vad ca ai fost in butoi azi .... uite un buchet mare de floricele

Miruna sunt de acord cu tine ca parintii sunt entitati diferite , dar totusi nu cred ca e bine ca unul dintre parinti sa treaca peste cuvantul celuilalt. Adica daca mami spune copilului ca azi nu manaca inghetata si tati se duce si ii ia, copilul ce intelege ? Ca mami e rea si tati e bun ??? Ma rog, exemplul nu e minunat, dar ca sa ma intelegi la ce gen de faze ma refer. Sau daca mama spune ocoleste balta si tati o ia prin ea.. la chestii de genul asta ma refer , cand unul dintre parinti este gica-contra in fata copilului...aici nu mi se pare ok sa fie asa.
La altele e normal sa nu gandim la fel , ca suntem diferiti. Dar mie una, asa mi se pare normal , parintii sa se puna de acord cu felul in care doresc sa isi creasca copiii si cel mai important , sa nu o faca in fata lor. Si sa nu se certe, contreze, in fata lor pt ei.

ratonel la noi a functionat Peritolul atunci cand am avut nevoie. Desigur, nu am abuzat de el. Dar efectul advers cu somnolenta a dat roade. Alte siropuri pentru calmare nu am folosit niciodata, nu stiu ce sfat sa iti dau. Dar, asa cum a u spus si fetele, exista si reversul , adica sa devina si mai agitat. Sper totusi sa nu aveti nevoie, poate se linisteste
Si David a fost astazi tare agitat si chiar dupa somnul de la 5 dupa-amiaza a urlat cat l-au tinut plamanii vreo jumatate de ora. L-am luat in brate, ne-am strambat la el, ne-am jucat si totusi el era marait in continuare pana la urma s-a linistit...dar avem si noi momente in care nu mai stim ce sa ii facem sa il inveselim putin . Asa sunt bebicii, mai sunt si ei maraiti. Mai un dinte, mai niste colici, mai niste nervisori...

Laureta ce frumos zice mamama Si ce vorbeste ea cand papa Hi hi hi Imi place cum se joaca cu tine

Roxule uf mami, mare grija cu Mikul

Ada mai dar voi azi ati avut o zi tare grea

Boo bravoooooooooo

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput