Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 12
nikolici spune:
Azi am fost si eu la targ...am citit prea tarziu TATONELULE ca vii si tu, ca faceam in asa fel sa vad de plasele mele o rochitza cu buline si un baitezel simpatic.
Ma declar multumita de ce am cumparat...nu am cheltuit foarte mult, pentru ca erau unele exagerat de scump, mai ales rochitzele dupa care m-am dus si nu am venit cu nici una.
Dar am luat asa: izopren colorat cu litere si cifre dupe care o sa o invatz pe fii mea sa citeasca si sa scrie de la 7 luni, crema solara BUCHEN caci mi-a placut cand am incercat-o pe cea de la Davidutza de Babytza, 2 bandane frumusele, pantofiori de gagica mistocara, body uri ca duceam lipsa de astea cu maneca scurta, multe chestii de la Humana, mancare bio de la nu stiu ce firma...si cam atat.
Si am bucur ca am fost azi, cel putin la ora 16 cand am ajuns eu a fost super lejer...nu m-am batut cu nimeni sa ma bag in fatza sa pun mana![]()
Nu am gasit aricole de plaja pt. bebei, dar cred ca o sa gasesc la mare la bulgaroi, sper sa nu-mi ia toti banii, asta daca pana atunci nu ajung la noi pe litoral ca tot ne asteapta Edwinasul si frumoasa lui mamica Denisa si oi gasii pe la noi.
Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)
nikolici spune:
Legat de inlocuitul lu' NU la copii.CE FRUMOASA E TEORIA NU???
Apai eu nu cred, orice mi-ati spune voi ca in cazuri de fortza majora o sa il ocoliti pe NU.Ok hai cand sunt situatii cand poti sa mai o lalaiesti in povesti cu buba, sau frige, sau mai stiu eu ce mai mere.
Eu vreau sa stie ce este NU, asta nu inseamna ca nu o sa incerc si alte variante sau ca pe langa NU, nu o sa ii dau si explicatii aferente.
Dar asta este parerea mea personala.
Legat de acordul ambilor parinti intr-o decizie, din nou este teorie, ar fii bine sa mearga si in practica, ar fi IDEAL!!!DAR OM MAI VEDEA!
Nu mai stiu cine zicea ca suntem entitati diferite ...si fiecare are un punct de vedere, ok asta nu inseamna ca ii arati copilului , uite mami are dreptate si tati nu.Pot fi discutii constructive.
CD27 spune:
bey nikoliciule din cate povestesti tu n-a fost nici o distractie la baby expo, nu tu imbranceala, nimic....pai nici nu stiu daca sa mai merg![]()
Mami de Mikul Robert Constantin

babytza spune:
Feli gata, pleaca pustiul la plimbare ??? ![]()
Carla uf ce noapte ai avut....

Cred ca a i fost pilaf la servici 
Tzitziri ma bucur ca papati mai bine !!! LA mai mult 
Ada of, ce tare v-a luat raceala
Sper sa treaca repede ...uite niste pupici ,poate ajuta 

Irina cum mai este printesica ? 
andreutac felicitari de dintzoc !!!!!!!!!!! 

Cristina felicitari pentru somnicul Lui Raducu !!!! 
In seara asta am incercat si noi tot asa, singurel si am reusit !!!! 

Iar azi noapte a fost prima noapte dupa cateva luni cand a dormit fara treziri !!! ![]()
La multi ani tatalui tau !!!! 
Giuliana felicitari de bilant
Ce tare e EDI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Ankussa 

Babytza si puii
Valentina
David
Poze
Vot pt Maya 
nikolici spune:
cd dc vrei ne putem intalni si facem un POgO...cica e la moda din nou![]()
adika sa ne impingem ca la concerte...:)
300 spune:
neata gagici vad ca noaptea doare. Ziua am reusit sa nu iau nimic. Scriu de pe mob ca barbatu-meu se holbeaza la niste meciuri de starcraft. In Asia asemenea competitii sunt ca meciurile de fotbal la noi. El cica treb sa le studieze- il ajuta la munca. Azi a venit la 8.40 dar i-a facut baie singur andei. E si asta ceva nu?
de Anda Teodora din 10.10.2008
puiul meu dulce si mic Anda
pozne in asteptarea Andei
b de la bebe, blog...
_giulianna_ spune:
Mamaaaaaa frate ce barbati aveti! Eu sa-l pic cu ceara si nu-i face baie lui Edi singur. Bravo lor! Felicitati-i din partea mea care mai aveti asemenea specimene.
A...si pampersul nu i l-a schimbat decat o singura data in viata lui.
Dar bag si un plus la faptul ca gateste si o face bine de tot.
In alta ordine de idei, am venit de la filmari, Edi a fost cam agitat dar ne-am descurcat sa zic. Drumul a fost foarte lung (din Militari pana in Pipera) si calduros, Edi parca stia ca urmeaza sa-l filmeze si n-a dormit decat o ora la pranz. Acolo a vorbit intr-una, a mai si chiuit, tipat...dar per total a fost bine. Va anunt sa-l vedeti cand e totul gata.
Mami de
Eduard-Gabriel (17.08.2008)
Ticker Edi
nikolici spune:
ramo am inteles ca esti sexy bomb cu o falca in cer si una in pamant.
Eu la inceputul sarcinii, atunci cand nu stiam ca sunt insarcinata, am facut operatie de extractie a molarului de minte, pt. ca nu se mai putea, mereu puroi, falci mari.Cred ca daca nu o faceam atunci, toata sarcina mea era un cosmar cu durere de molarutz.
Vrei sa vin maine la tien sa incerc sa-ti scot eu maselutza???Am niste metode barbare
gaia.nevia spune:
mdaaaa, eu am achizitionat cadita Tummy Tub ca sa-i pot face sigura baie lui Radu...caci programul lui tati nu se pupa cu programul de baie al mezinului.
cu decalotatul tot singura, al meu nu pune mana "pe chestii atat de mici fara penseta, surubelnita..."
cu schimbatul, hmmm, mai rarutz.
altfel, daca e cazul si e prin preajma, el poate sa ii faca singur dus lui radu, il tine pe o mana, ceea ce eu nu pot. le da de mancare, deseori fara sa se enerveze pana la a le pune micile castronele in cap... la distractie e tare... la cumparat haine si jucarii, the best... pantofi iarasi (eu nici nu ma bag ca nu prea am nimerit)...
Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi
si Bebedoi
, poveste despre inceputuri
alexa si mami spune:
Nikoliciule, de cap ti-ai facut:) sa poarte sanatoasa pisicuta toate hainutele! Laurici, suntem bine, numa' cu caldura stam mai prost, ne termina. Moama, pana maine cand intru de pe calculator lesin de nerabdare sa o vad pe Bia si pe Miku.
alexa, cipri si mami