Bobocei de septembrie - octombrie 2008 (127)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns preety spune:

Andy.p / Laureta

Ada mie nu mi-au "aprobat-o" inca ... da tot am cheltuit!!!

Gogosharul meu drag! (22 octombrie 2008) - poze cu palarii si bascute!
Ticker Sorina Gabriela
Bazar pentru Mihaita! si pentru Sonia si Andrei!
www.tamagochi.ro/pet-bighidel" target="_blank"> Votati pestisoru portocaliu !!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

pai ce trebuia sa-mi aprobe?? alocatia/indemnizatia? si daca nu mi le aproba ce!!!! le-am cheltuit

cu laptele inca nu stiu, am cam multe cutii de nan2, nu stiu daca le termin pana la 10 luni si tinand cont ca fimiu are 2 mese de lapte pe zi cred ca imi ia mai bine de o luna sa inlocuiesc

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita2008 spune:

fetele, inca o data multumesc!! acum chiar ma simt mai bine! mai ales ca am iesit cu hunii afara... uff, greu a fost maica... la iesit adik. am scos carutul si l-am lasat in boii lui in fata blocului (a se citi in strada). am luat hunii dinainte pregatiti, unul in marsupiu si unul pe langa marsupiu, in brate. greu fuse cu 18kg de carne vie in brate, bine ca se mai agatau de mine si unul de altul. greu, dar nu chiar imposibil.

in fata blocului ma astepta tacticos carutul, nefurat de nimeni. asa ca am plecat, am ajuns in IOR, dat o tura de parc, f fain ashea, dupa ploaie. bine era daca:
- reuseam sa manevrez mai repede marsupiul ala, e a treia oara, cred, cand il folosesc
- nu uitam sa iau de acasa rucsacul cu papica, apica, scutece, servetele.... bine ca aveam comprese in buzunarul de la carut. si bine ca au balotat mult hunii inainte de plecare, altfel.......................

La urcare, am pandit o baba! O baba cu un pechinez m-a salvat. Am dus hunii pe rand in casa, apoi carutul, pe care baba, dar si pechinezul, l-au pazit cu fala.

Sus, dupa 5 min, criza. Ce-o fi dom'le, ce-o fi??? Foameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Au balbotat, dupa 2h, 180ml lapte cu cereale. Buuuun. Da' acu' dorm!!!!!! Si io ce fac??? Baie nu, schimbati nu-s, nici macar de pampers.... uf, sper sa fie somnicul ala de 30min pe care-l au ei seara, altfel, e jale. Tre' sa ii trezesc macar sa ii schimb. Oricum, chiar si asa, o sa mai adoarma ei pe la 00.00, sa vedeti cucuvea pe mine azi, parca vaz...

Luminita de Eduard Mihai si Robert Gabriel - 26.09.2008
_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori
Creste bobocelul Edi Creste bobocelul Robi

Mergi la inceput

Ada, esti geniala, zau asa!!!
Asa fain povestesti, ca parca te vad, zau!

Acu', lasand gluma, cand esti singura cu doi crizati, sau nu neaparat, poate doar si numa' unul sa fie crizat, tre' sa actionezi si sa-l lasi putin sa fie crizat... tre' macar sa ii faci papica, asap! Eu daca plange unul, doar unul, ii fac papica cu el in brate. altfel, plang 2 min cat se face papa, ce sa fac?? plang si eu, plang si ei... aleg din 2 rele pe cea mai mica...

_
Am facut mereu doar dupa capul meu si mi-e teama de ziua in care n-am sa mai fiu eu…
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CD27

cu laptele inca nu stiu, am cam multe cutii de nan2, nu stiu daca le termin pana la 10 luni

moooama, mamico, tu de cand ai ramas fara papica in casa ptr Mik, ti-ai facut provizii, nu gluma! Ashea, pana la Craciun.. Bravos, mami, sa nu te prinda Mikul fomist pe picior gresit!

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

io ce faaaaaaaaaaaaaac???? tre' sa ii trezesc pe huni.... deja au aproape juma de ora de cand dorm... sunt in stare astia sa doarma asa pana maine.... cu pipi la fund...
cred ca fac liniste in sufragerie, unde dorm ei si ma duc sa spal vase. de regula, se cam trezesc daca e liniste si aud alte zgomote... si clar opresc muzica, Cleopatra Stratan, vad ca dorm f bine pe ea... se linistesc deodata, parca sunt hipnotizati, asa, ca la reclame... n-am pomenit asa figuri de huni!

LE: s-au trezit, s-au trezit!!! singuri, dupa fix 30min! acu' fug la si de huni pretiosi.

_
GHIDUL MAMEI
poveste despre comori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gaia.nevia spune:

Radu a intrat intr-o noua etapa din viata lui. Aceea in care adoarme cu lumina aprinsa, TV tare si fratica sarind plin de muci prin patul lui.
ghinion, da viata-i dura....

Lumi, am descoperit (adica nu eu, ca eu am mai descoperit odata, ci radu) plansul-ca-sa-nu-plece-mami. bebe sta linistit si se joaca. cum aude usa sau ma vede ridicandu-ma, incepe sa urle. fraiera sta cat sta, si cand n-are incotro, pana la urma iese... bebe urla, pana ma indepartez nitel. apoi tace, pana ma intorc, si incepe iar sa urle a jale.
ei, la faze din astea l-am prins, asta e, il mai las si gata. cat sa-i fac mancarea, sau sa merg la baie, etc.
Dar astazi a fost groaznic. Nu l-am mai auzit ragind asa niciodata... era cumplit, mi se rupea inima. Parca il taia cineva bucatele pe viu... efectiv mi s-a facut frica...
si nu l-am putut lasa sa planga. l-am pus in wrap si l-am purtat asa prin casa pana l-am linistit...

Gaia, mumã pentru voi:
Bebeloi si Bebedoi , poveste despre inceputuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CD27 spune:

Ada si Lumi si cate un va admir

Ia uitati la ce am recurs de ziua lu' domnu' Costica:
http://picasaweb.google.ro/roxana.petcu/RobbieLuna9#5338347145359012418
mai dati voi next sa vedeti ca a fost eliberat intr-un final

Mami de Mikul Robert Constantin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babytza spune:

Hello fetele

Am ajuns si noi acasa , ne-am adunat de pe drumuri...am fost la bunica sotului , am facut un gratar sa ne serbam . Ma bag la citit si revin

Babytza si puiiValentina David

Poze

Vot pt Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

cosmy cat de simpatica poate fi MAYA...mai ales in poza aia de la concurs.O votez de cate ori vad VOT PT. MAYA

Nikole mami de Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput