Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 16
Donna_n spune:
Anca mi-ai cam spus tot ce ma intereseaza. Vroiam sa stiu materialul din care e facut daca e de calitate buna si e foarte important si pentru mine sa fie rotile tzapene si cu suspensii.Drumul aici e jalnic si nu vreau sa-mi vad copila cum zboara din carut sau cum se dezmembreaza rotile. Dar serios ca nu am gasit pana acum asa ieftin. Scoica auto o am de la prima sarcina. AM primit-o atunci, e albastra inchis, dar o voi folosi doar in masina si nu-mi fac deloc probleme. Mai ma interesa si greutatea pentru ca trebe urcat permanent scarile. In rest atat. Suna foarte foarte bine oricum! Multumesc!
Moni cu Dr. Supiala o sa nasc, sper. Si mie mi se pare diferenta de pret mare. Eu am ales Genesys (in favoare Laserului) si pt ca medicul meu lucreaza acolo si pentru ca au sectia de neonatologie ok si stiu ca si in caz de prematuritate sau orice suntem bine. Sincer nici nu am fost la laser sa vad nici conditii nici detalii pentru ca am fost din start multumita de ce am vazut aici si repet, pentru medicul meu!
24+
NEM75 spune:
Donna, au la Genesys pt prematuri??? Oh, ce bine, nici nu m-am gandit sa intreb, eram sigura ca numai in Matern poti naste prematur..asta e mare usurare pentru mine, eu am risc mare sa nasc prematur si eram necajita ca nu pot merge Genesys..mai ales ca locuiesc la 20 metri de clinica..si dr meu acolo lucreaza.
MONITZA86 spune:
Neata de la noi!!
Nem si eu locuiesc foarte aproape de Genesys ,in blocul cu 8 etaje fata in fata cu bisericuta,inseamna ca suntem vecine?
6+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
anca16 spune:
Neatza fetelor,
Donna: e destul de greut caruciorul.Asta ar fi un minus...eu insa o sa il las jos in boxa ca altfel nu cred ca rezist sa il urc zilnic pana la etajul 3.
Legat de Genesys - Laser, conditiile sunt cam aceleasi,pretul intr-adevar difera.Prietena mea a platit la Laser cezariana 1000 euro, sotul ei avand ceva card si au avut discount 200 euro.Insa am inteles ca la Laser 700 euro e daca nasti cu dr. de garda..si altfel ar fi 1000 euro...sau?Oricum, asa cum spune si Donna, dr.e cel mai important.
Moni: in bl.331 stai?
37 + cu
Razvan
MONITZA86 spune:
da in 331.Si eu am card CMU dar la nastere nu am discount la Laser.
6+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
anca16 spune:
Moni, nu stiu de ce nu ai discount, sotul prietenei mele lucreaza la Ared si pe baza cardului lui a primit sigur acea reducere.Nu stiu ce fel de card e sau ce fel de intelegere are Aredul cu Laser.
37 + cu
Razvan
Donna_n spune:
Buna dimineata burtici!
cu cine sa incep... Nem75 asta a fost primul lucru care l-am intrebat pe medicul meu cand am ramas insarcinata. Eu am pierdut o sarcina acum un an si in plus am complicatii la sold si coloana. Riscul de nastere prematura s-a dublat si de niste contractii cu decolare de plancenta la 20 de saptamani. Au sectie de neonatologie cu incubatoare. Oricum contractul spune ca nu asista nasterile inainte de 34 de saptamani, dar si atunci nu te scoate pe usa afara si te trimite sa te descurci, ci iti asigura transport gratuit de specialitate(ambulanta...) la una din clinicile cu care au contract (Tm sau Szeged).
Anca ms inca o data. Probabil o sa cautam si noi o alta varianta, garajul sau undeva ca si la noi e greu sa il ducem pana sus tot timpul. Dar nu am discutat inca... oricum la noi timp mai este.
Ce fain de voi ca stati asa aproape
Iesi din bloc si mergi pana la colt sa nasti ![]()
24+
86cmm spune:
salutare fetelor..ce pustiu e pe aici..donna dupa tine nu a mai scris nimeni:P...eu am vrut ,dar nah..am zis ca poate poate mi'o ia cineva inainte:P..jk..ne'am cam imputinat aici..ce faceti doamnelor..haideti la povesti ..nu va fie rusine sa vb..:P..macar mai impartasim si noi una alta.va astept..:)
cristina
22+
86cmm spune:
apropo...sa va arat ce carucior ma bate gandul sa imi iau(dar nu's 100% convinsa)..:P..are sora mea din italia de la fratele meu,doar ca e de la firma Pam..si are in plus la el scoica si a costat in jur de 300 de euro la reducere..
http://www.reclama ilegala - avertizare.ro/carucioare-landou-bertoni/nou-carucior-landou-sport-vector-cool-green,-cadru-din...--1933
cristina
22+
Donna_n spune:
Cristina fain caruciorul! Seamana cu cel ce l-a aratat Anca. Abia abia am reusit sa-l vad, ca s-a sters parte din link din cauza avertismentului, dar am dat search pe google si l-am gasit.
24+