Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 15
Donna_n spune:
NEM 74 daca mergi la urgente la Genesys cu bilet de la medicul de familie e gratuit. Ce; putine u nu am platit nimic. Tot asa la internare de o zi. Am dat doar 20 de lei (pret tot prin casa de asigurari) la consultatia ce am facut-o atunci. A fost undeva prin 9-10 aprilie si mi-a zis ca oricand daca mai e nevoie sa vin fara probleme ca-mi prelungeste ziua aceea de internare, biletul ala fiind valabil pana la sfarsitul lunii.
la carucior am voie sa va pun linkul aici sau nu? sau mai bine sa salvez imaginea pe cont la picasa? sa nu se ia drept reclama nu de alta..
patut si noi vrem de la bebedesign
am si ales modelul dar mai asteptam.
Anca, ma bucur ca sunteti bine si ca ati ajuns la termen! Sa ne spui ce ti-a zis la eco! Cat s-a amanat? Ai ramas aici la doctorita de care ai spus?
eu iar am uitat sa schimb semnatura ![]()
22+
MONITZA86 spune:
hello!!!
In sfarsit am gasit si eu mai multe burtici si mamici di Arad la un loc.Si eu sunt gravi in 6 saptamani ,si mai am o fetita de 9 luni.Mi-ar placea sa ne mai conversam si poate ne si intalnim la o plimbarica de carucioare
.
6+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Donna_n spune:
Monitza bine ai venit! In primul rand sarcina usoara, fara nici o problema, si dusa pana la termen iti doresc! Fetita ta e o scumpica!
ce fain ca o sa ai bebei de varsta apropiata! Si eu imi doresc asa! E greu, dar cred ca merita (zic acum...
)
La o plimbare cu carucioarele vin si eu daca mai asteptati vreo 4 luni asa ![]()
22+
anca16 spune:
Cristina: ![]()
Apropo de magazinul de pe Eminescu si de carucioare, eu de acolo aveam de gand sa iau caruciorul si intamplator butonam netul saptamana trecuta si am gasit acelasi carucior, cel de la Ares cu landou, la reducere cu 528 ron.Azi mi l-a adus curierul, 559 cu tot cu transport.Daca te uiti si pe site-ul celor de la Ares, e lichidare de stoc si mi-au spus ca baga modelele de 2010 care vor fii mai scumpe.Siteul e cel de jos si culoarea e foarte faina, nu ca in poza:
http://www.articole-pentru-copii.ro/index.php?pag=catalog_cifnet&catalog=product_info&action_cifnet=preview&products_id=745
Pat si noi tot de la bebe design am luat,v-am mai zis.
Donna: echo fac la dr.Balta saptamana viitoare si de nascut nasc cu dr. de la urgente de la Matern, dr.Argintaru.Nici psihic nu as rezista acum sa mai schimb.Apropo, eu initial trebuia sa nasc la Odobescu...ei, acum cu anchetele de prin spitale, de luni Odobescu se inchide 2 saptamani....deci tot raul a fost spre bine si cei care au spus ca la Matern Arad e mai ok au avut dreptate.
Nem75: eu am fost la urgente la Matern si a fost foarte ok.Din povesti si eu ma asteptam sa fie jalnic, insa din contra.Vorbiti si cu fetele de pe "aradence pe dc" ca toate au nascut la matern si nu au patit nimic.
Monica, bine ai venit si sarcina usoara
Apropo, tu unde ai nascut prima fetita?
Weekend placut fetelor 
37 + cu
Razvan
86cmm spune:
Monitza bun venit printre noi:)...sunt de acord cu Donna..ai o frumusete de fetita;)...
cristina
23+
MONITZA86 spune:
Multumesc fetelor pentru frumoasa primire,si pentru aprecierile la adresa Stefaniei.
Anca am nascut la Tm la BEga,su Simedrea care a fost la LAser la Arad.A fost foarte bine numai ca era enervanta naveta sotului la mine la spital inrest totul Ok.
Acum asi vrea sa nasc totusi la Genesys.Ce parerea aveti despre clinica?E ok.Eu am cumostinte care au nascut si au spus k a fost in regula.
rgagapie LA Laser 1200 Eur,la Genesys era 700 eur.
la toate burticile.
6+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara
Donna_n spune:
Anca, iti doresc inca o data nastere usoara, ce mai ati ajuns la termen
Sa fii optimista, ca va fi bine! Ma apuca emotiile cand ma gandesc ca in curand iti vei tine minunea in brate ![]()
Imi dai te rog mai multe detalii de carucior? E foarte foarte ieftin, si cel care l-am gasit eu e la 12 milioane. Diferenta e prea mare si incepe sa ma tenteze. Sau sa merg mai bine sa-l vad live pe Eminescu... il plimb, vad materialul tot. Oricum aici in poze arata foarte fain! Sa-l folositi cu placere!!
Monitza eu o sa nasc la genesys. Pareri de la cunostinte nu am, dar cand am facut contractul in februarie am cerut sa ne arate clinica si au facut-o cu placere. Am fost amandoi foarte multumiti!
Patuturile de la bebedesign le-ati luat pe loc din magazin sau ati facut comanda? ca nu stiu cam cat ar dura comanda...
22+
anca16 spune:
Moni:eu cred ca e fain la Genesys, nu ar avea ce sa nu fie fain.Am o prietena care a nascut la Laser acum 2 saptamani si a fost foarte multumita....iar cele doua sunt cam la fel in ceea ce priveste conditiile.
Donna: eu zic sa mergi sa il vezi cu ochii tai, sincer nu m-am dus sa vad daca cumva au facut si ei reducere.Mi se pare destul de mult 12 mil pt un carucior, atat doar ca asta de la Ares nu are scoica auto....dar si daca ar fi sa o iei separat, tot nu ajungi la 12 mil.Eu sunt foarte multumita de el,pentru mine a contat mult ca are rotile mari si tzapene, cu suspensii la fiecare roata (am vazut bebelusi zgaltaiti in carucioare si nu imi doresc asa ceva), fasul e de foarte buna calitate,impermeabil, se da jos si se spala tot si are cam tot ce trebuie(landou,husa de iarna, e reglabil pe 3 pozitii, maner reversibil, geanta pt lucruri, cos de cumparaturi).Nu stiu ce detalii sa iti dau in plus fata de ce e pe site,aia de la magazinul on line au fost ok, am factura, chitanta si garantie, eu am cerut livrarea sambata si au respectat si asta, cu toate ca facusem comanda marti.Intreaba-ma tu daca e ceva anume ce vrei sa stii.Eu patul de la bebedesign l-am luat direct de acolo, ca il aveau pe stoc.Cred ca dureaza cam o saptamana-doua daca nu il au.Iti multumesc si pt incurajari

37 + cu
Razvan
MONITZA86 spune:
Donna,cu ce Dr nasti la Genesys?
Anca stiu k e ok la Laser dar mi se pere destul de mult 1200 .
6+ SI MAMI DE
STEFANIA MARIA
mica mea comoara