Gravidute si mamici din Arad [olala]

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Donna, eu ca sa pot sa stau la calculator tre sa ma ridic din pat ca nu am laptop sa il tin cu mine in pat...deja si de articole de pe net m-am saturat, am citit la inceput o gramada, mi-am luat si carte, sa fiu informataAcum astept deja cu nerabdare sa vina momentul, dar m-am si enervat in avans ca m-a anuntat soacra ca se pregateste sa vina sa ma ajute cu nepotelul...i-am zis eu ca nu e nevoie, dar ea a zis ca vine.Cred ca vrea sa ne certam pentru prima data.

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rgagapie

Buna fetelor,
uite va dau un link unde puteti intra si sunt multe aradence cu mai mici si mai mari . ele au mai multa experienta si poate va mai pot ajuta cu raspunsuri la unele intrebari:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151453
Normal daca vreti.
si sarcina usoara la toate, sa profitati chiar daca sunt unele greutati e una dintre cele mai frumoase perioade. In plus doar acum mai sunteti in centrul atentiei , ca dupa numai .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Multumim, bine ai facut ca ai pus aici linkul.Eu am mai vorbit cu fetele de acolo ca e bine sa ai persoane care au trecut prin asta si te pot sfatui.

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

ce pustiu e pe aici de cateva zile...sper ca sunteti ok fetelor...eu sunt bine..am fost vineri la 4D si am platit 370 lei..io nu stiu de unde scot asa tarife doctorii astia..la un moment dat ma saturasem sa mai stau acolo cocotzata..:))..asta e...ma bucur ca bebelina e bine..(nu mi'a zis nimic de rau)doar ca erau nedumeriti in privinta saptamanilor ca dupa ultima menstruatie ar fi trebuit sa am 26 de spat si asa am cu vreo 4 mai putin..mi'a dat termen pana in 11 sept,dar eu nu cred ca ajung pana acolo la cat e de activa pitica..:))..nah bine fetelor va las ca poate v'am plictisit..mai ziceti si voi ceva,cum sunteti...ce mai afceti...:)...o zi frumoasa va doresc..va pup

cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniella_26 spune:

Buna fetele...da nu am mai intrat de ceva timp pe aici...am f tot agitata...!sunt ok acum am fost la miclea sapt trecuta totul a decurs normal...mi a zis sa imi iau in continuare trat cu utrogestan,mi a facut arnetelul de graviduta:) acum sunt oficial GRAVIDA:)! si mi a dat sa imi fac analize si ne vedem intr o luna a zis!
Dar cum nu puteam eu sa stau linistita am fost ieri la tm la un doctor...BUDAU se numeste....mi a zis ca tot pare a fi ok...are 1 cm si 1 mm :)!doar o sigura chestie mia zis ce m a pus pe ganduri.....lichidul amniotic nu e cat ar trebui...dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca tot va fi bine sunt optimista !el mi a zis tot dinalea........ ca pana la 12 sapt nimik nu e sigur ....cam dur putin mi sa parut! i am auzit si inimioara:) 158 batai pe min!:)Am 8 wsapt si 2 zile dupa parerea lui miclea....7 sapt si 2 zile dupa Budau...:) cine ii mai intelege:)!

Ganduri bune si pentru voi!
va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Daniela am citit intamplator ca mai citesc eu sunt aradeanca dar stau la Tm.Vreau sa iti spun ca Budau e cel mai bun ecografist din Timisoara deci poti sa ai incredere 100% in ce spune el eu ti-o spun din prisma unei paciente careia el a fost singurul care a vazut la ecograf adevarul dupa n-spe consultatii si ecografii la n-spe medici.De fapt aici in Tm sunt multi ginecologi care trimit la el pentru morfofetale din asta cred ca ai inteles ca e cel mai bun in ecografii.Deci e sigur si fara sa te superi peste Miclea la ecografii de fapt cred ca nici nu incape comparatie(ii stiu si pe cei din arad mama mea e si ea medic in arad)Eu zic ca daca tot ai fost la el poti sa mai vii odata pentru morfofetala de trimI asta daca vrei o ecografie de calitate.
Sa ai incredere ca totul va fi bine.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daniella_26

Buna fetele...da nu am mai intrat de ceva timp pe aici...am f tot agitata...!sunt ok acum am fost la miclea sapt trecuta totul a decurs normal...mi a zis sa imi iau in continuare trat cu utrogestan,mi a facut arnetelul de graviduta:) acum sunt oficial GRAVIDA:)! si mi a dat sa imi fac analize si ne vedem intr o luna a zis!
Dar cum nu puteam eu sa stau linistita am fost ieri la tm la un doctor...BUDAU se numeste....mi a zis ca tot pare a fi ok...are 1 cm si 1 mm :)!doar o sigura chestie mia zis ce m a pus pe ganduri.....lichidul amniotic nu e cat ar trebui...dar nu imi fac griji pentru ca stiu ca tot va fi bine sunt optimista !el mi a zis tot dinalea........ ca pana la 12 sapt nimik nu e sigur ....cam dur putin mi sa parut! i am auzit si inimioara:) 158 batai pe min!:)Am 8 wsapt si 2 zile dupa parerea lui miclea....7 sapt si 2 zile dupa Budau...:) cine ii mai intelege:)!

Ganduri bune si pentru voi!
va pup

felicitari pt sarcina...!!!

cristina 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Am tot dat pe refrshuri multe zile la rand si cand am vazut ca nu mai scrie nimeni am crezut ca v-ati mutat toate la mamici de arad, ca linkul a fost ultima postare

Cristina ma bucur ca e totul bine cu bebelina ta! Spune tot fara stress ca nu ai pe cine plictisi! Doar de asta suntem aici sa vorbim de bebeii si sarcinile noastre! Cat despre preturi si eu sunt cam socata sa aud.. 2 echografii dinalea si iau carutul

Daniella felicitari pentru titlul oficial de gravidutza bine ai venit in cea mai fumoasa perioada care te va duce la una si mai frumoasa cand iti vei tine puisorul in brate! Sa fie totul bine, sa ai o sarcina usoara si sa ajungeti cu bine la termen!

Noi suntem din ce in ce mai bine, bebelina s-a intors, e cu capul in jos, sarcina sa ridicat bine de tot, da cu piciorusele la mine in coaste, contractii nu am mai avut aproape deloc. Am renuntat si la gynipral si iau nospa doar o data la cateva zile, la nevoie!
Am inceput cumparaturile pentru ea, deja ne-am hotarat si la patut si la carucior, dar le vom cumpara pe la sfarsit sa strangem ceva banuti.

De Anca nu mai stim nimic? O fi nascut?

22+

Mergi la inceput

Aici sunt!Inca cu burtica ..doar ca nu prea am avut cu ce sa ma laud, teoretic maine ar fi trebuit sa merg la un echo insa s-a amanat si vroiam sa va fi scris si noutati.Eu sunt ok, am contractii dar nu regulate, oricum acum sunt linistita, am intrat in saptamana 38 si bebe nu mai e prematur chiar daca vrea sa faca ochisori.

Daniela : felicitari pentru bebe de 1 cm si 1 mm, sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Ce sa zic, eu in sarcina asta am ajuns la 3 doctori si trebuie sa recunosc ca devine putin derutant.Am hotarat ca la urmatorul bebe nu mai fac asa, imi aleg unul si gata.La mine nici nu au fost mari probleme, care sa necesite o a doua parere (decat atunci cand ambele dr. au fost depasite de posibila problema cardiaca a bb-lui si m-au trimis la dr.Cioata).

Donna: ma bucur ca ai scapat de contractii, sa o tii tot asa pana la sfarsit.Incepe si partea frumoasa, cea cu cumparaturile..sau cel putin pt mine a fost o incantare.Ce carucior ati ales?

Cristina: ai fost la dr.Cioata pana la urma? Unde te-au cocotzat pentru 4D? Faza cu saptamanile pana la urma trebuie sa o inteleaga dr.ta si gata, pana la urma ea trebuie sa fie in clar cand trebuie sa fie langa tine

V-am pupat

37 + cu Razvan

Mergi la inceput

Vai anca am crezut ca ai nascut ,pe bune...ma bucur ca esti bine:)..la Dr. Cioata am fost la 4D..eu nu mi'am facut probleme cu saptamanile ca stiam deja cum sta treaba,doar ca ei acolo s'au tot mirat si s'au tot gandit de ce e asa:P..nah asta e amu..io dupa 15 aug ma astept sa nasc si GATA:))
ii foarte activa pitica noastra si ma bucur ca macar o simt si nu imi fac griji:P..
Donna chiar asa.. ce carucior o sa'i cumperi la Sophia:)?eu am fost si pe Eminescu sa vad si chiar sunt carucioare faine la preturi acceptabile,dar inca nu am cumparat...noi patutul l'am luat de la Bebe Design din Real..au lucruri faine si acolo..ma refer la mobilier:P..
sper sa mai intrati sa mai vbm ..aveti grija de voi..v'am pupat

cristina 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NEM75 spune:

Daniella, daca nu te superi, cat ai platit pt seara la urgenta la Genesys? Eu am 12 saptamani, si dupa o usoara sangerare stau tot timpul cu frica ca ajung la urgente, sa stiu ce rezerva de bani sa am in portofel. Ca nu vreau sa merg la Matern. Multumesc mult.

Eu marti am programare pt morfofetala la dr Miclea, oare tot asa scumpa e si acolo?? Eu am mai facut una la Szeged, dar a costat doar 10000 ft, adica vreun milion jumate....
Va pup

Mergi la inceput