Gravidute si mamici din Arad [olala]

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Hello burtici

Eu mai urmaresc ce povestiti, acuma la subiectul fetite,codite etc nu m-am bagat ca eu am bebe cu putza...eu daca era fata as fi vrut sa o cheme Teodora sau Adelina, dar sotului nu prea i-au placut..deci i guess ca am noroc ca e baiatel.In rest sunt in continuare consemnata la pat in mare parte a timpului, vineri am fost la control la Matern si rezultatul e acelasi, col scurt si moale, bebe cu capul foarte jos deci ne pregatim...sper sa ajung la 37 sapt, sa nu fie prematur.Mi-a mai zis dr sa stau cu picioarele si fundul mai sus, ca sa nu apese colul...dar na, la un moment dat orice pozitie devine insuportabilaCel mai nasol e ca stau la etj 3 si fara lift, ca altfel as putea sa mai ies sa ma misc, insa urcatu-coboratul nu imi fac bine deloc, oricat de incet m-as misca.

V-am pupat

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 86cmm spune:

Citat:
citat din mesajul lui Donna_n

Aha, la Ch-Cris! SI cumnata mea a nascut acolo acum pe al treilea copil (in februarie 2009) si a fost foarte multumita. Am fost si eu la ea in vizita si mi-a placut. A fost singura in salon normal, nu VIP si a fost multumita si de nastere si de ingrijire. Tot la Dr. Deiac a fost si ea. Singurul motiv pentru care nu am vrut sa merg acolo, ca m-am gandit la inceput, a fost faptul ca sunt la prima nastere si am displazie de sold si tripla scolioza. La Ch-Cris e super daca totul decurge bine. Pt complicatii te trimit la matern la Arad si de aia nu am vrut ca avem risc si de complicatii si de nastere prematura.

Dar repet, am auzit doar de bine!

Anca cum te simti? ce face bebe? Cum stai cu contractiile?

21+

inteleg ce spui..imi pare rau,dar sper sa duci sarcina cu bine pana la sfarsit si sa nasti la termen si fara complicatii;)
la fel si tie iti doresc Anca..mai ai asa de putin..te invidiez:P..anca sper ca dupa ce nasti si mai ai cateva min.libere sa mai intri sa ne mai spui una alta de tine si de bebe:)...ca eu si Donna mai avem ceva de asteptat...

cristina 21+

Mergi la inceput

si eu abia astept sa il vad pe bebe, dar sper totusi sa mai stea putin, sa nu fie vreo problema.Nu as putea sa spun cum o sa fie dupa, dar eu sunt destul de sigura ca o sa gasesc timp sa mai intru si pe aici.

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rgagapie spune:

Buna fetelor,
uite va dau un link unde puteti intra si sunt multe aradence cu mai mici si mai mari . ele au mai multa experienta si poate va mai pot ajuta cu raspunsuri la unele intrebari:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=151453
Normal daca vreti.
si sarcina usoara la toate, sa profitati chiar daca sunt unele greutati e una dintre cele mai frumoase perioade. In plus doar acum mai sunteti in centrul atentiei , ca dupa numai .

Zambeste, maine poate va fi mai rau.
Poze noi
Poze botez

Ramona de Maya Paula (17.11.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniella_26 spune:

Fetele ieri mi am petrecut seara la genesys la urgenta,:(..!Mi au aparut niste sangerari si m am speriat foarte tare!Am mers acolo stiam ca nu au urgenta...dar ma gandeam ca exosta un medic de garda...si asa a fost,era un doctor din timisoara!Mi a facut echo tot parea ok...acum in sacul gestional se vedea ceva...dar era ceva mic,drept urmare ca sa ne dam seama mai bine mi a zis sa mergem la et 3 sa imi fac un 4d,asa a vrut el(nu mi la incasat,a f chiar dragut)...si acolo s a vazut m ai bine am vazut si punctuletul ce pulsa....mi au dat lacrimile..pulsa cam 65 batai pe minut...si avea 2,5 mm deci asta inseamna ca as avea cam 4-5 sapt (dupa prima zi a ultimei menstruatii as avea 6-7)!mi a spus ca sangerarea se dat unyi deficit de progesteron ...si mi a dat urogestan 4 pe si ,no spa 2 pe zi si repaus la pat!
Sper sa fie tot bine...a zis ca ar trebui sa se opreasca in cateva zile..altfelar fi si varianta sa ajung la avort spontan,m a incurajat si a zis ca va fi ok!
Ma rog la D zeu sa ma ajute!Joi am program la miclea si am sa merg atunci sa vedem!Deocamdata stau in patut cumintica!

Ma bucur ca voi sunteti ok!

Va pup

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Daniella_26

Fetele ieri mi am petrecut seara la genesys la urgenta,:(..!Mi au aparut niste sangerari si m am speriat foarte tare!Am mers acolo stiam ca nu au urgenta...dar ma gandeam ca exosta un medic de garda...si asa a fost,era un doctor din timisoara!Mi a facut echo tot parea ok...acum in sacul gestional se vedea ceva...dar era ceva mic,drept urmare ca sa ne dam seama mai bine mi a zis sa mergem la et 3 sa imi fac un 4d,asa a vrut el(nu mi la incasat,a f chiar dragut)...si acolo s a vazut m ai bine am vazut si punctuletul ce pulsa....mi au dat lacrimile..pulsa cam 65 batai pe minut...si avea 2,5 mm deci asta inseamna ca as avea cam 4-5 sapt (dupa prima zi a ultimei menstruatii as avea 6-7)!mi a spus ca sangerarea se dat unyi deficit de progesteron ...si mi a dat urogestan 4 pe si ,no spa 2 pe zi si repaus la pat!
Sper sa fie tot bine...a zis ca ar trebui sa se opreasca in cateva zile..altfelar fi si varianta sa ajung la avort spontan,m a incurajat si a zis ca va fi ok!
Ma rog la D zeu sa ma ajute!Joi am program la miclea si am sa merg atunci sa vedem!Deocamdata stau in patut cumintica!

Ma bucur ca voi sunteti ok!

Va pup

Daniela, nu te necaji, la fel am patit si eu!Din cate am inteles se intampla la multe gravide sa sangereze in primele saptamani, dar daca urmezi tratamentul si stai cuminte, o sa fie foarte bine!Acelasi tratament l-am primit si eu, am stat si mult timp intinsa si in cateva zile a disparut sangerarea.Ai grija de tine si fii optimista, nu e cazul inca sa te necajesti

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniella_26 spune:

multumesc de cuvintele tale....!da am observat deja ca nu mai e sange...dimineta la prima urimare s a mai vazut ceva dar putin....iar acum la amiaza am obs doar ceva pe tamponul de fiecare zi un strop de ceva bej deschis....sper sa fie bine si sa nu se mai intoarca...!
Stau in patut...cred ca am vazut toate filmele de pe hbo azi:)!

Mergi la inceput

Daca ai ajuns deja la bej deschis, maine cred ca nu va mai fi nimic...si eu butonez TV-ul toata ziua,de multe ori nici nu am la ce sa ma uit, ma mir si eu la ce ajung sa vizionez.

35 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Daniela, imi pare rau sa aud de dinastea. Dar e important sa stai linistita si sa ai incredere in ce ti-a zis medicul. Ia-ti tratamentul la timp si acum statul la pat e crucial! AI grija de tine si de bebe mic si fii increzatoare ca peste 8 luni stam cu agitatele si iti facem galerie. E adevarat ca un mare procent din gravide se confrunta cu sangerari in primele saptamani.

La Genesys au urgente, tocmai pentru aia e medicul de garda acolo, ma bucur ca a fost bine si ai fost multumita.

Sa te auzim doar cu vesti bune!

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donna_n spune:

Noi am schimbat azi semnatura sunt clipe in care parca nu mai am rabdare sa-mi vad minunea de fetita... Astept sa treaca timpul.

In rest sunt destul de bine, ma bucur de fiecare zi si de burtica mea care creste (zici ca am inghitit o minge ). Cu contractiile suntem binisor, nu e roz tare de pot muta mobila, dar deja pot sa ma ridic din pat si sa mai fac una alta prin casa. Peste o saptamani o sa fiu in plina sesiune si apoi am licenta, deci ma asteapta vremuri grele.

Cam atat cu raportul

Anca nasol ca stai la et 3 si nu te poti plimba mai deloc. Ce sa facem... bebeii merita sacrificii. De tv-u m-am saturt si eu, acum de cand sunt gravida mi-am dat seama ca pot sa treaca or intregi fara sa fie ceva cu noima prin toate cele jdemii de canale. este cand stau si butonez un sfert de ceas incontinuu si dupaia il sting si ma pun pe forumit

22+

Mergi la inceput