Gravidute si mamici din Arad [olala]
Raspunsuri - Pagina 12
86cmm spune:
multumesc fetelor..
..am sunat azi la Laser si m'o programat vinerea viitoare in 30 la Dr.Cioata..abia astept sa merg:p..asa vb de parca sunt un copil micutz care asteapta sa fie dus de parinti in parc:)))da noah..that's me:D.am cumparat si noi patutz si la asternut am luat ceva galben..si cu caruciorul la fel vrem sa facem...nu vrem roz sau albastru :p...ca ne mai dorim copii si doar n'o sa cumparam la fiecare alt carucior:D..
aaa..de 2 duminici merg dimineata la obor si am gasit o tipa care are haine de afara si mi'am luat niste tricoase asa de faine din bumbac,dar in varianta aia ca de panza..asa sunt de dragutze ..si am simt ft.bine in ele,mai ales ca ma asteapta o vara cu burta..numa bine le'am luat:))si preturile sun 15-20 lei la ce mi'am luat eu....am vazut ca au si hainute de copii tot asa faine,dar chiar nu am apucat sa intreb ce preturi au ca tot timpul e aglomerat la ea..eu v'am impartasit aceste lucruri ca poate ajungeti si voi pe acolo si va gasiti ceva frumos,bun si ieftin:)...nah bine fetelor..va las acuma..mai vbm maine..aveti grija de voi si de bebei...noapte buna va doresc ..va pup
cristina
21+
[link=http://pregnancy.baby-gaga.com/][image noborder]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev218pr_.png[/image][/link]
Donna_n spune:
Cristina ai sa vezi ca trece repede timpul si acusi vine ziua cu echo! Te inteleg ca si eu sunt asa entuziasmata cu tot ce e legat de bebe. Mi-am facut o comanda pe net la ceva paturici, prosopele si caciulite si abia astept sa ajunga azi ca un copil
M-am gandit chiar sa-mi fac un album cu pozele de la eco si cu cate ceva scris... Aaa! si cu pozele cu burtica! 
cu patutul si caruciorul si noi vom face la fel, vrem sa luam culori neutre si pt copilasii ce urmeaza si o sa luam lenjeria de pat si hainutele ei in roz. La obor mi-e o ciuda ca nu pot merge 
sunt care au si hainute de bebe super faine si de o calitate foarte buna. Dar sotul are permisul suspendat si nu stam chiar in Arad, stam in Minis (langa Ghioroc) si cu trenul mi-e greu sa merg, mai ales ca ajung in piata prea tarziu. Poate daca gasim ceva vecini sa mergem odata impreuna cu masina lor...
si eu abia astept sa vina vara in toata regula sa port doar rochite ![]()
21+
86cmm spune:
semnatura e valabila...tre sa sterg la semnatura ca e de pe calculele ultimei menstruatii:d..am 21 de sapt...
cristina
21+
86cmm spune:
Donna imi cer scuze..acuma am citit din urma putin mesajele si am vazut ca ai scris ca o sa aveti fetita..scuze inca odata:)..
cristina
21+
Donna_n spune:
Am inteles, deci avem cam aceeasi varsta a sarcinii. Eu am dpn 30 august
si da, o sa avem o fetita, (sotul inca crede ca nu-i sigur si ma molipseste si pe mine...) si o sa o cheme Sophia.
21+
86cmm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Donna_n Am inteles, deci avem cam aceeasi varsta a sarcinii. Eu am dpn 30 august 21+ |
mie inca nu mi'o spus DPN..dar pe acolo bat si eu pe undeva..daca era sa ma iau dupa data ultimei menstruatii aveam DPN in 7 august..acuma urmeaza sa asteptam ca se spune ca fetele vin mai repede:P...
eu la inceput mi'am dorit fata ca sora mea are baiat(are 6 luni) si fratele meu tot baiat si nah...ma gandeam ca o sa ne saturam ca sa zic asa tot de baieti si ar fi fain sa am eu fata..da apoi sotul meu tot zicea ca r fi mai fain baiat ca e primul si noah...chestii..si cum spui tu..la un moment dat o inceput sa mi sa traga de la el sa vreau baiat si pana la urma cand am aflat ca ii fetita ne'am bucurat ft mult..de fapt cred ca era la fel sentimentul si pt baiat si pt fata..nu cred ca se compara nimic cu statutul de parinte:)...
frumos nume ati ales;)...noi o sa ii punem SERAYA...mie imi place ft mult si sotul e de acord cu mine..ii place si lui:)..
cristina
21+
Donna_n spune:
nume de printesa 
sa stii ca la fel am fost si noi cu fata/baiat. eu una mi-am dorit baiat primul, dar de fapt imi doresc fata si nu mai am rabdare pt fetita cu codite pana la al doilea. Asa ca mi s-a implinit dorinta! Sotul s-a adaptat
dar sunt convinsa ca se bucura la fel de mult orice e. Cu dpn-ul tau si saptamanile nu am inteles dar nu-i bai. Singura explicatie la ce ai zis e ca ai avut ovulatie tarize si de aia ai 21 de saptamani chiar daca dupa cm ai avea mai multi... Cert e ca vom cam naste deodata, asta am inteles
stiu ca ai scris mai devreme undeva prin ceva pagina unde nasti dar nu mai stiu
Si la ce medic esti? De fapt ma uit acum in urma sa vad ![]()
21+
Donna_n spune:
Aha, la Ch-Cris! SI cumnata mea a nascut acolo acum pe al treilea copil (in februarie 2009) si a fost foarte multumita. Am fost si eu la ea in vizita si mi-a placut. A fost singura in salon normal, nu VIP si a fost multumita si de nastere si de ingrijire. Tot la Dr. Deiac a fost si ea. Singurul motiv pentru care nu am vrut sa merg acolo, ca m-am gandit la inceput, a fost faptul ca sunt la prima nastere si am displazie de sold si tripla scolioza. La Ch-Cris e super daca totul decurge bine. Pt complicatii te trimit la matern la Arad si de aia nu am vrut ca avem risc si de complicatii si de nastere prematura.
Dar repet, am auzit doar de bine!
Anca cum te simti? ce face bebe? Cum stai cu contractiile?
21+