Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 16
Gabrielama spune:
Buna dimineata, doamne frumoase!
Multumesc de intrebari, Mara este bine, pana la urma s-a dovedit ca nu are nici boala a copilariei, nici vreo intoxicatie. A fost probabil o reactie la soare sau este iar posibil sa se fi stropit plantele in vreunul dintre parcurile in care am fost. Una peste alta, toate analizele i-au iesit perfect (cu aceasta ocazie i-am facut si analizele anuale si ma bucur) si i-au disparut si bubele. Asa ca acum este la gradinita, bine si vesela.
Laura, condoleante. Dumnezeu sa o odihneasca si voua sa va dea putere.
Criss, ei eu mai vreau un copilas. Tot mai sper ca mai fac unul; insa daca nu imi iese pana la 40 de ani - adica intr-un an si jumatate, cred ca ma las pagubasa, caci vreau sa fiu in stare sa ii ofer copilului rabdare si dragoste si tot ce are nevoie un copil. Nu o mama senila care se trezeste dimineata si nu mai stie de ce...
Vik, ce frumos povestesti tu acolo!! Sa stii ca eu am purtat tocuri pana aproape de a naste. Si am fost super activa, am condus pana in ziua cand am nascut.
Delia, foarte frumoase poze! Ati fost si nasii si mirii superbi! Iar tu si sora ta semanati foarte tare. Iti sta frumos cu parul ondulat, cum spui si tu insa se poate si cu niste onduleuri mai mari.
Donna, eu cand fac alegeri culinare proaste, fac, in general, din lipsa de timp sau de nervi. Mai exista si situatia in care fac aceste alegeri de pofta, de plida cand este ziua vreunui coleg si suntem inconjurati de parjituri.
Luni de exemplu, pentru ca am plecat cu Mara la doctor, pentru ca bineinteles nu stiam ca o sa plec, pentru ca am fost agitata rau si am stat foarte mult, cand am ajuns din nou la birou si m-am mai linistit, de foame si disperare am mancat o tarta cu fructe, caci era ziua unei colege. Am stiut ce mananc, ce bag in gura, am facut-o in cunostinta de cauza. Exista si momente cand mananc ceva ca recompensa. Stiu ca nu e OK, ma recompensez si cu altele, dar cateodata imi mai ofer si ceva de mancare.
De 5 ani de cand am nascut si am ajuns, prin dieta, la greutatea pe care o am acum, n-am variat niciodata cu mai mult de 1 kg. La mine nu mentinerea este o problema, pentru ca oricum sunt foarte "analitica" cu ceea ce mananc, ci sa scap de inca 2-3 kg, care nu vor sa plece.
Ca idee, inainte de a ramane insarcinata aveam cam 60 - 61 de kg. Cand am ramas insarcinata, de la tratamentele facute, aveam 62.5; m-am ingrasat in sarcina cam 14 kg - deci sa zicem ca am ajuns la 77. Am dat 7 kg jos la nastere, am ajuns la 70. Vreo 2 le-am dat cand am ajuns acasa, fara sa fac nimic - 68. Apoi am slabit cu dieta/ alaptat/ nedormit pana la 63.5. Si acolo am ramas!
Zuzi, sa ai un concediu minunat, sa-ti incarci bateriile, sa te disterzi si odihnesti!
Dordia, bravos ca e bine la noul job! Tinem pumnii sa fie si de acum incolo la fel.
Ruxi, tinem si la tine pumnii pentru noul job. Cat despre Costa Rica, eu, ca o baba, zic sa te duci. Pentru mine este foarte important sa am timpul meu cu mine, sa ma adun, sa inteleg ce vreau si ce mi se intampla, mai ales cand nu mi-e bine. Ia exursia asta ca pe o aventura, ca pe o regasire a ta. Sa nu te superi ca iti dau asa sfaturi, dar esti tanara si e tare pacat sa nu fii fericita, sa suferi....
Hai ca m-am intins ca o placinta ca cea pe care am mancat-o Vik!
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
Delidana spune:
'Neata,
Laura, condoleante! Nu e niciodata usor cind se intimpla chiar daca te asteptai la asta...
Cu trenul eu am fost anul trecut in toamna, e ok.
Vik, sarcina usoara in continuare.
Tu ce produse folosesti pentru par? Eu m-am spalat aseara pentru prima data dupa permanent si pot spune ca s-a mai lasat parul, nu mi-a iesit asa de ondulat cum fusese la coafor dar adevarul e ca l-am lasat sa se usuce singur, fara feon.
Gabi, daca imi facea bucle mai mari nu se mai cunostea nimic azi, eu am un par foarte moale.
Ma bucur ca n-a fost nimic serios cu Mara.
Dordia, felicitari pentru noul loc de munca! 
Raportez si eu: 65.9 kg. N-am slabit mare lucru dar macar e cu minus. ![]()
Va pup.
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
CRISCOSTY spune:
Gabi, ma bucur ca nu a fost nimik la Mara
Cuscra
Suna bine meniul, eu asi mai adauga niste mini pizza, ciupercute din ou fiert si palarioara din rosie. Daca imi mai vine vreo idee, mai revin. Spor la treaba!
Ma bucur ca v-au placut pozele
Crys si Dany
Delidana spune:
Crys, am vazut si eu pozele ieri dar am uitat sa-ti zic
; sint foarte frumoase
, iar peisajele...mi-as dori sa fiu acolo...
www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back
Gabrielama spune:
Am uitat sa spun ca am admirat copil frumos pe role - sa-ti traiasca Criss, sa fie sanatos - si gradina de Gusta, foarte frumoasa.
Gusta, eu la copii le fac intotdeauna mini snitele de pui (adica fac un snitel mai mare si tai felii mici
); ultima data am luat si un ketchup bio si le-am pus in castronele. Si grisine din faina integrala. Evantual floricele. Mini pizza este iar o idee foarte buna, numai sa ai rabdare sa faci.
Gabi
There is no taste like the taste of being thin!
CRISCOSTY spune:
Delia, in zona Zanoaga-Bolboci-Pestera sunt niste peisaje superbe, merita vazute oricand. Noi am fost de vreo 4 ori si tot nu ne saturam
Am prins si o vreme superba si acolo am fi ramas.
Gabi, merci
Si Mara sa creasca mare si sanatoasa, ca frumoasa este!
Se cunoaste ca nu am sef la munca, nu?
Uite asa stau si eu mai mult pe DC.
Crys si Dany
gusta spune:
Deci s-a votat o sa facem si mini pizza ca eu am forma speciala asa ca e mai usor si o sa le umplu cu diferite chestii.Si am sa fac si niste mini snitele si cred ca e deajuns .
Cuscra observ ca lucrezi.
Si acuma credeti ca o sa supravetuies 3 ore cu 10 copii
?
Marilena si Mara Augusta
hcclara spune:
salut!
Marilena da, o sa supravietuiesti
!spor la pregatiri.
Crys am vazut pozele, ce frumosi sunteti, si tu si Dany e un scump, mi tare drag de el si peisajele!pupa-l de la mine! mergem la Timisoara da odata ajung eu si la voi la Buc! da mai intai merg la Anda la Cluj
!
Laura condoleante!
Ruxandra ce a zis sotu?![]()
va
pe toate, o astept pe prietena mea la mine la o cafea!
andre_ea spune:
Intr-un final m-am prins si eu unde erau pozele Deliei. Foarte frumoasa nasica ai fost. Mi-a placut mult rochia. Pot sa te intreb de unde ai luat-o?
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Delidana spune:
Andreea, rochia am luat-o dintr-un magazin de pe Lipscani, Casa Ella se numeste.