Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Cuscra, supravietuiesti tu....nu-mi fac griji
Clau, merci...esti o dulce Il voi pupa cu sigutanta. Te asteptam cu drag la noi cand vi in Bucuresti.

Va las acum, vb. de acasa...trebuie sa plec la doctor, la control. Pupici..

Crys si Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Rolo mesaj special pentru tine,m-ai facut sa plang azi ca un strain mi-a trimis ceva pentru Mara si cei care ar trebui sa o faca nu o fac.Iti multumesc din suflet pentru cadou a cazut perfect si cu 1 iunie si cu ziua ei,si cd e incantare totala daca ai vedea cum ii sclipesc ochi si asculta si incearca sa imite si ea.Am lacrimi in ochi de bucurie.Multi pupici de la noi.

Daca nu am sa mai apar sambata pe seara inseamna ca nu am supravetuit.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua dragelor,

ma simt ceva mai bine, posibilitatea schimbarii jobului ma tine in priza .

Zuzi, am uitat sa zic ca am vazut si eu pozele si se vede bine ca ai slabit. Esti pe drumul cel bun .

Gabi, si eu simt ca ar trebui sa ma duc...dar n-am curaj. Mai am timp sa ma hotarasc, n-am nevoie de viza deci daca ma decid ramane doar sa gasesc bilet de avion.

Claudia, nu i-am zis inca...

Criscosty, te-am vazut. Ce baietel mare ai si ce tinerica si frumusica esti .

Gusta, nu-mi fac griji ca nu poti sa te descurci cu 10 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Andreea, rochia am luat-o dintr-un magazin de pe Lipscani, Casa Ella se numeste.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tzuni

Citat:

Andreea, rochia am luat-o dintr-un magazin de pe Lipscani, Casa Ella se numeste.

_
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si fericit siiii.... IN LUPTA CU KILELE

www.youtube.com/watch?v=VCAx2YciYx8&eurl=http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=134738&whichpage=13" target="_blank">MELODIA MEA ZILNICA

si....

www.imdb.com/title/tt0846789/" target="_blank">SECRETUL MEU

Haha! Mi-ai luat-o inainte. Chiar vroiam sa te intreb daca ti-ai deschis casa de moda.

Merci, Delia.

Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Deci acum e clar de ce nu intra Tzuni mai des pe aici .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Deci acum e clar de ce nu intra Tzuni mai des pe aici .

Cu siguranta asta e proiectul care o tine ocupata...

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Buna dimineatza fete frumoase.

Laura sincere condoleante. E-adevarat ca v-asteptati dar asta nu inseamna ca nu doare. Dumnezeu s-o odihneasca si pe voi sa va inatareasca.

Criss ti-am vazut pozele. Zau ca la cum arati tu ar trebui sa ai un album " Nou still de viata" Before /After. V-am admirat si m-am mirat de cat de mult a crescut Dany si mai ales ma bucur pentru voi ca nu stati numai prin Buc. si cand aveti ocazia calatoriti prin tara. Orice s-ar spune de Ro. nu se poate spune ca nu-i o tara frumoasa, la cat e de mica are absolut toate formele de relief ceea ce mai rar gasesti in lumea asta.

Vik multumesc. Ma bucur ca-s pe drumul cel bun. Sper sa am si continuitate pe el, ca tare delasatoare sunt cand nu vad rezultate.

Ruxi multumesc si tie si insist si eu ca si Gabi sa maergi in Costa Rica. N-are rost sa-ti mai dau argumente Pro plecarii.

Marilena de ce nu le faci tu copiilor niste chipsul sanatoasa cum face Anda si daca nu ma insel chiar si Gabi. Felii subtiri de cartofi bagati la micro si condimentati dupa???? Poate-ti spun ele mai exact cum se fac. Bagajele nu sunt gata inca. Dar ma straduiesc sa le termin. Acum sunt incurcata un pic si cu Anda & Criss care deja s-au rezervat cate-o valiza.

Delidana bafta la examene.

Vreau sa felicit toate fetele care au slabit sa le dau cate-o sa va multumesc tuturor celor care ati dat raportul si (ati votat ) si s-o felicit in mod deosebit pe Andre-ea care a schimbat categoria cu acest raport. .

Cuba 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, am raportat si eu, vad ca tot cu am ramas...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Citat:

Zuzi, am raportat si eu, vad ca tot cu am ramas...

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Gata, am actualizat listuta si cu ultimile raporturi. Felicitari penrtu .

Hai sa va zic una buna. Maman mi-a vazut pozele si nu i s-a parut c-am slabit. Chiar i-am zis : Cum draga mea chiar nu se vede nimic???? Si mi-a zis pai eu m-asteptam sa fi ca acum 10 ani. So mai am mult de munca.

Cuba 2008

Mergi la inceput