Nou stil de viata (270)
Raspunsuri - Pagina 15
CRISCOSTY spune:
Am pus cateva poze noi, daca vreti sa ne vedeti...
http://family.webshots.com/album/572426949SLknvh?vhost=family
Crys si Dany
violeta70 spune:
Buna seara!
raport: 67 kg, stagnare, sunt cu "rusii" pe cap de duminica
Delia superbe pozele, ati fost niste nasi pe cinste, iar sora seamana cu tine. Permanentul iti sta bine, te prinde.
Gusta superba gradina!
Criscosty frumoase pozele.
Va doresc o seara linistita!
Pupici la toate fetele 
puskin spune:
Buna seara,
Multumesc mult ca imi tineti pumnii 
! Vedem ce iese...
Zuzi, iar plec domle in conced?? Ma omori...
Claudia, il intreb si pe sot ce zice de visul tau, ok
?
Tumpi, bafta la gasit job, ca nu-i usor. Tin pumnii!
Anda, interesanta tema de discutie. Eu nu mananc ca recompensa ci de nervi in general, insa m-am educat sa mananc ce imi place mai mult din ce mananc in mod normal, chiar daca depasesc cu mult caloriile de mentinere.
Delia, vazut pozele, imi place mult cum iti sta cu bucle. Ai fost o nasa tanara si sexy
.
Tzuni,
.
donna79 spune:
Buna seara!
Incep sa adun informatie pentru micul meu sondaj/exercitiu, dar nu stiu daca sunt eu obosita si imi zburda mintea aiurea sau... Zuzi, nu stiu nici eu daca ce te
pe tine ma va
si pe mine ("binedispune" - asta e termenul, nu?) dar pot sa-ti spun ca m-am amuzat. Delia, de la tine am retinut ideea cu chiloteii sexy. E clar, mintea mea umbla aiurea.
In alta ordine de idei, eu am doi catei dar cum locuim la curte nu prea am ocazia sa ii plimb. Nu avem parcuri in zona si cand ies cu ei se alerteaza toate potaile din cartier si ne latra, asa ca plimbarea cu cateii nu e o idee prea buna pentru mine.
Nici azi nu am fost 100% corecta, am ros putina glazura de tort si nu era cazul, maine ma voi stradui mai mult.
Cris te-am admirat si voiam sa te intreb cum a mers slabitul pentru tine, vad ca am avut aceeasi greutate initial si eram curioasa cum merge acum pentru tine, ce faci ca sa functioneze, ai avut perioade de stagnare etc?
Pupici pentru toata lumea.
Donna
Zuzilici spune:
Da, Donna ma gandeam la o binedispunere din aceea care te lasa c-un ranjet larg pe buze si te face sa "torci" mai rau ca o matza, in varful patului, ba mai mult it da forte sa te-apuci si mai serios de treaba ca sa devi o sirena dintr-o balena (aici e vorba doar de mine).
Asa ca ocupati timpul cat mai bine cu ce-ti place.
Cuba 2008
Zuzilici
de Isabella Maria (21.04.2006)
dordia2000 spune:
Buna seara!!
Scuze pt absenta dar am fost foarte prinsa cu noul job, care e superok deocamdata. Am colegi draguti si un colectiv tanar si de gasca. Sper sa fie ok si in continuare.
pt rap:un maaaare
: 94.4kg pt ca am mancat total aiurea...dar imi revin cat de curand.
VA poop!
Diana mamica de
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/72157604771385748/" target="_blank"> Tudor-Dumitru (17.04.2008) si de
Stefan-Cristian (14.11.2005)www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
www.flickr.com/photos/25748689@N08/sets/" target="_blank"> Poze 2008 cu cei 2 flacai
vikinga spune:
Nah am aparut si eu o tzira sa vad care a mai slabit, care a mai ramas insarcinata si offcourse sa vad de s-a maritat Tzunela
. Ce frumos ati petrecut voi doua! La multi ani inca o data!ZUZI ti-am vazut pozele! Vai ce bine se vede diferenta! Bravo bravo bravo! Si sa o tii tot asa! Parul tau e natural ondulat? Ca-ti stau bine onduleurile, adica bine definite asa, parul luceste a sanatate si tocmai de aia ma gindeam la niste suvite ceva
. Eu nu-s experta dar ceva mai blondina te-as vedea, suvite nici groase nici f fine ci cu grija facute, neaparat NU la suvitele blond-galben, ci suvite in blond din ala natural ca la fetele din california asa:) Fond de ten, pt ca ai buze frumos conturate un glos ar ajunge ziua, blusher dar nu rozaliu ci ceva in stilul bronzului. Dar tu esti asa o persoana optimista, frumusetea iti ride prin ochi, chestiile astea nu te-ar schimba ci is asa mofturi femeiesti. dar mai cred ca ti se potrivesc micile trucuri femeiesti, rujulete, parfumele tocmai pentru ca esti tare feminina. Astea-s chestii care le ai in singe ori ba. Si daca tot le ai de ce sa nu te bucuri de ele! Deli lasa ca e bine pt inceput asa cum ti-ai facut parul. Cam seamana cu al meu deci ti-a iesit un look natural, doar ca iti mai trebuiesc niste trucuri sa stii cum sa-l feonezi si ce produse sa folosesti ca sa-l definesti cum doresti. Dar cum am zis pt inceput e f bine si te prinde foarte bine! Apoi nu o sa stea ciudat cind va creste. La nunta ai fost o frumoasa
!Carina o dulce ca intotdeauna
. Sunt bine, ceva greturi am, mai pregnanta e senzatia de somn dar in rest is ok. Dorm in fiecare zi la prinz cu Nadja nas in nas, e delicioasa:) Inca mai am iesirile mele cu fetele si ma tin f bine pe tocuri
, am fost simbata la un resto la povesti pina la 12 noaptea, am ris si ne-am amuzat. Au venit ai mei si uite asa am luat un kg. Pe care il luam si cu sarcina si fara, traiasca merindele moldovenesti
. Mama veni pe lufthansa(care by the way fu mai ieftin decit germanwings, au tarife super bune anul asta) cu brinza proaspata si smintina de la tarani
si-mi facu aici o placinta din aia de brinza de lesinai, pe urma mamaligi, ca veni si cu malaiul de acasa din "ala bun" nu prafurile-n ochi de pe aici, pe urma ei veniti aici in nord li s-a parut cam rece asa ca se potrivi minunat o tochitura si a doua zi au vrut sa incerce pestii nemtesti si au pus de o saramura ca la lipoveni care e un adevarat festin. Iar eu cum sunt cam asa in stari de genul daca nu maninc imi e greata daca maninc imi e bine si la juma de ora greata, nah ce era sa aleg
?Si totusi eu credeam ca nu mai am ce sa vad noutati cu sarcina a treia dar m-am inselat: am greturi seara! Dimineata is bine. De aia am dat programul cu netul peste cap, stiti ca eu intram numai noaptea. Donna interesanta tema de discutii. Eu ca sa fiu sincera zic ca frate'miu: mie imi e foarte bine cind maninc, ma iau ametelile numa' cind is la regimuri si tre sa slabesc
. Dar el e tot la peste 100kg iar eu am reusit sa slabesc in doua rinduri cite 20-25kg, sa vedem cum termin si sarcina 3 si o sa-mi slabesc greutatea intraga in citiva ani si pielea inca arata bine..! Nu ma dau chiar viteaza zicind ca am slabit pur si simplu facind in mod natural alegeri bune, ca de ar fi dupa mine as face numa' alegeri proaste
, dar m-am autoeducat si la inceput a trebuit sa accept ideea ca poftele tre sa mai si treaca uite asa cu apa chioara
. La inceput imi cam prost:) dar treaba buna e ca apare obisnuinta. Mi-am dorit tare mult sa slabesc, sa ma simt frumoasa si usoara si asta m-a fortat sa iau mina dupa mincaruri aiurea. Alegeri proaste faceam cind aveam prea mult timp liber ori cind aveam o zi total dezorganizata, alegereile cele mai bune le faceam cind mergeam la sport periodic. Pe mine sportul m-a disciplinat extraordinar de bine si imi da exact senzatia aia de bine care se pliaza pe cea data de mincat si chiar e mai mare. Si tre sa te si simti in general bine si fizic si psihic ca sa poti aplica un stil ideal de viata. Cum sunt acum cu greturile mele de noapte, nu as putea sa maninc cuminte un morcov ori alta leguma cruda pt ca mi-ar mari aciditatea ci mai degraba un pesmet ceva. Si gindul la carbohidrati ar fi ultimul. Ma gindesc ca si alt fel de probleme la fel actioneaza. Am o carte super buna, merg la pesmeti si la ea:)Vikinga
7+ cu cei mai frumosi vikingi: Nadja si Aldo
tlaura spune:
Buna dimineata fetelor!
Pentru mine nu e asa de buna; aseara a murit bunica sotului! Desi avea 96 de ani si ne asteptam oricand la asta, durerea si regretul nu sunt mai mici!
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!
Sotul a plecat azi dimineata la 5 la Braila (de acolo e), iar eu cu Andrei (vreau sa evit cat mai mult atmosfera de acolo pentru el), probabil ca vom merge doar in ziua inmormantarii: maine sau poimaine.
maine e si Inaltarea, oare se fac inmormantari?
Voi ati mai calatorit cu trenul? stiti cum ,mai e?
Probabil ca o sa ramanem mai mult pe acolo, asa ca nu stiu cand mai intru , asa ca Gusta, iti transmit de pe acum un sincer LA MULTI ANI! cu multe impliniri, satisfactii si iubire!
Fetelor, va pup pe toate, si va doresc o zi buna!
A, era sa uit: raport: stagnare!
CRISCOSTY spune:
Neata! Va rasfat si azi cu cafea, ceai si fructe pentru cine doreste.
Laura, condoleante
D-zeu s-o odihneasca in pace! Nu stiu cum ete cu trenul, nu am mai mers de prin liceu.
Donna, si la mine au fost perioade de stagnare care ma descurajau, chiar daca stiam ca sunt normale. La mine s-au dus multe kg. din cauza fierei si a operatiei. In continuare sunt la regim, imi este greu, dar asta este. Duc lipsa anumitor fructe, legume de care nu am voie sa ma ating. Sunt tare mandra atunci cand ma intalnesc cu cineva pe strada si ma felicita cat am slabit. De ex. saptamana trecuta m-a sunat o fosta colega sa ma intrebe daca eu eram in autobuz la ora 17. A zis ca s-a tot uitat la mine, dar nu a indraznit sa vina sa vb cu mine, nu era sigura ca eu eram
Eu nu realizez cat m-am schimbat, dupa haine imi dau seama...nimik nu-mi mai vine
Deci...se poate!
Vik, ce mult imi doresc si eu un al doilea copil..o fata...dar asta este, nu se mai poate
Ma bucur mult pentru tine
Dordia, ma bucur ca-ti merge bine la noul job
O zi buna va doresc
Crys si Dany
gusta spune:
Neatza.
Laura condoleante.
Cuscra frumoase poze si tu arati super.A vrut role si le-a primit in rest numai primeste nimic de la noi ca are destule sa vedem dupa daca isi mai doreste ceva
.
Donna eu daca as mai slabi m-as recompensa cu ceva pentru mine,ca am cam uitat.
Delia si eu faceam la fel cand eram in tara aici am cam uitat.
Vik ma bucur ca esti bine.
Zuzi si Claudia gata bagajele.
Acuma cer si eu o idee pentru niste copii dificili cu mancatul ce as putea sa le fac.O sa fac un tort ,niste saratele ,apoi aperitive cu cascaval,pastrama de pui ,masline rosii,castravti, ardei si le-as lua niste branza care e speciala pentru copii.Astea le dau chipsuri si multe tampenii si ei nu refuza dar eu vreau sa zic pas.Asa ca daca aveti vreo idee o astept ca pana maine dimineata trebuie sa stiu ce fac.
Marilena si Mara Augusta