Nou stil de viata (270)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Buna ziua,

imi cer scuze ca nu scriu celor care ma intreaba de sanatate, dar n-am o stare prea buna...
Nu m-am hotarat ce fac cu Costa Rica.
Tocmai sunt in interviuri pentru un job nou, tot in firma la care lucrez. Sa vedem ce iese...

Pup fetele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ruxi succes si sa stii ca ne gandim la tine si-ti tinem pumnii stransi, stransi sa iei postul.

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Ruxi: succes!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai
http://andaoana.wordpress.com/
http://flickr.com/photos/32304863@N04/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Toate fetele.

Eu sunt bine,da fara schimbari majore.Am preferat sa nu mai scriu,desi din cand in cand intru si va citesc,dar nu ma simt in stare sa fac ceva in aspectul meu,asa ca am preferat sa nu mai scriu nimic si sa incerc sa trec la fapte.Concluzia, ma urnesc foarte greu si nu reusesc sa ma tin de ce mi-am propus.

Mi-am luat si bicicleta,dar pana acum am iesit doar la o plimbare de vreo 10 km si putin prin zona.Adevarul e ca nici vremea nu a tinut cu mine.

In rest sunt in cautare de inca un job, astept sa plec in concediu si sa vina vremea frumoasa.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Multumesc tuturor pentru aprecieri, sinteti niste dragute, ca intotdeauna.

Dupa cum am zis, n-am primit prea multe poze si deocamdata pozele nu reprezinta o prioritate pentru mine (acum sint cu examenele pe cap) asa ca va mai trece timp pina sa mai pun altele - dar din cite am primit am zis sa pun macar 2 ca sa nu zica lumea ca nu ma tin de cuvint.

Ruxi, bafta multa!

Tzuni, muncesti cu spor?

Crys, poza e facuta in Herastrau, eu pe acolo ma mai plimb pentru ca e foarte mare si e mai liber. Duminica trecuta m-am plimbat 3 ore, am si acum febra musculara pentru ca nu am fost incaltata corespunzator.

Donna, m-ai ghicit , pentru acel "aer romantic" m-am incretit, imi place mai mult decit parul drept.
De asemenea, cred ca nu trebuie sa ai neaparat par lung ca sa fii feminina - e mai degraba o chestie de atitudine.

Cit despre tema de discutie, eu incerc pe cit posibil sa ma recompensez cu alte lucruri decit cu mincare, ca de exemplu: sa-mi cumpar o carte, o bluzita, ceva de prins parul, un ruj, oja, o pereche de chilotei sexy, (nu rideti ) etc.; sa ma plimb prin parcuri... Asta nu inseamna ca renunt la ciocolata sau inghetata, ci doar ca le maninc cu masura si in general in zilele cind am fost mai activa. Si incerc sa ma mentin cit mai ocupata si activa, in felul asta mai uit de mincare.
Mi-ar place si mie sa am un catel sa ies cu el prin parc insa cred ca l-as chinui tinindu-l la bloc.

V-am pupat.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

I saw something in your eyes and I wanted it for myself - Dave Gahan

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Zuzi, am uitat sa-ti zic: vroiai poze cu maieutzele - port unul din ele in poze.

Raportez miine, azi m-am trezit cu 1 ora mai tirziu decit trebuia, asa ca va dati seama cam cu cita viteza a trebuit sa plec din casa.

www.wrongspelling.com/cambodia/" target="_blank">Cambogia * www.wrongspelling.com/turkey/" target="_blank">Istanbul * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

www.youtube.com/watch?v=3msaH1ET56s&eurl=http%3A%2F%2Fforum%2Edesprecopii%2Ecom%2Fforum%2Ftopic%2Easp%3FNORED%3D1%26topic%5Fid%3D137464&feature=player_embedded/" target="_blank"> Come Back

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Fetele multumesc de urarile de sanatate, deja ma simt mai bine si cu gatul si cu ochiul!

am terminat si impachetatul, dar tot mai pun cate ceva, mai scot altceva, nu stiu daca incap toate bagajele in masina, al meu inca nu le-a vazut dar cred ca va face cu nervii! si eu nici macar nu mi-am luat numai cateva hainutze!

Crys vin in ro, 3 saptamani stau, plecam joi dimineata!
Ruxandra bafta la interviu!
Tumpi succes si tie sa gasesti repede un nou job! si concediu placut!
Zuzi concediu placut si voua si sa vii cu multe poze!

va pup tare pe toate si ne mai auzim din ro!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

lou sa-ti fie de bine noua culoare...eu nu stiu inca, ma vopsesc si ma tund putin in ro de data asta, ma duc la matusa-mea ca e coafeza, vom vedea ce o iesi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delidana

Zuzi, am uitat sa-ti zic: vroiai poze cu maieutzele - port unul din ele in poze.

Raportez miine, azi m-am trezit cu 1 ora mai tirziu decit trebuia, asa ca va dati seama cam cu cita viteza a trebuit sa plec din casa.

L-am vazut! Rosu cum imi place mie si-ti sta superb.
Vinedeau maieurile si cu body????

Cuba 2008
Zuzilici de Isabella Maria (21.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISCOSTY spune:

Ruxi, Tumpi, succes la interviuri

Zuzi, pai daca ma urnesc din loc acum, trec pe la Anda sa o iau si cred ca ajungem noi pana sambata dimineata Sa faci poze multe,sa ne saturam si noi privind
Delia, am crezut ca e IOR..dar poate ne vedem noi intr-o zi...
Claudia, unde vi in Romanica noastra? Ce mi-ar place sa ne vedem. Drum bun si sa te odihnesti in RO.
Cuscra, esti in pregatiri, nu? Ce zice Mara? Ce vrea de ziua ei?
Gabi, ce face Mara?

Crys si Dany

Mergi la inceput