Muresence.......la apel !!!!!!! (18)
Raspunsuri - Pagina 10
Criss75 spune:
Diana, multa sanatate lui Marc. Bine ca ati trecut si peste acest hop.
Anca, n-am mai scris din lipsa de timp. Nu caut nici eu scuze, dar la serviciu am niste zile grele si agitate, n-am timp nici sa respir darmite sa scriu pe forumuri. Eu cred in continuare ca nu e cazul sa inchidem subiectul.
Criss si Alex (11.05.2003)
Printisorul meu
EMMA, printesa primaverii
anca_27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Criss75 Eu cred in continuare ca nu e cazul sa inchidem subiectul. |
Da acu n-am mai zis nimic de inchis subiectul , de mai demult era vorba....
O duminica magica!
(eu ma rasfat pe balcon cu-o cafea pe laptop, zibe dormiteaza, ieri am reusit sa ma rasfat cu o baie cu spume si-o carte.... ce deliciu, ce bine e sa fie soatza acasa.)
Edit: Happy Father`s Day!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
anca_27 spune:
La Multi Ani, Pauuuuuul!
www.inimacopiilor.ro/campanie/proiect.php" target="_blank">Inima Copiilor
Mami de Sara (8 dec 2008)
Poarta-ma, mami!
_
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Licurici
OanaRusu spune:
Multumim de urari
Am terminat cu serbatul... sapt trecuta am fost si la Oradea - la felix - de luni pana vineri, asa ca pregatirile si stransul intre... m-au epuizat Da' a meritat!
Ieri a venit frate-meu cu feciorii - plus gramada de musafiri, a fost sarbatoare in toata puterea cuvantului!
Anei i-am facut tort diplomat cu poza ei, la Paul tort de ciocolata cu spiderman... la tata sper sa-i fac unul de caffee - macar ca el zice ca nu-i bine ca nu pot papa bebei... da' pt copii fac eu altceva, tortul vreau sa fie pt el
Poze, numai mai incolo - inca n-am ajuns sa le descarc, sa le prelucrez si sa pun pe net.
o sapt grozava !
Oana, mami de
Ana Maria (intr-o zi de 13... 13 iunie 2008)
si Paul-Victor (ziua cea mai lunga: 21 iunie 2006)
Priveste partea buna a lucrurilor
lizzy spune:
Oana, la multi multi ani fericiti pt puiul tau Paul!
Scuze de intarziere
Anca, si eu m-as duce la danes... de cand programam...
Noi am revenit sambata seara acasa. Ziua de ieri ne-am petrecut-o prin casa/curte incercand sa desfacem bagaje, spalam haine, etc.
Marc nu este inca refacut, plange ocazional de durere in gat, mananca putin... este foarte mamos si petrece mult timp cocotat in bratele mele.
I s-a schimbat mult vocea, este pitigaiat ca o fetita si nu mai poate zice nici 'mama' sau 'apa', zice 'meme' sau 'epe'... Nu stiu cand isi revine vocea, stiam ca se va intampla dar nu asteptam la asa o diferenta...
Intrucat am lipsit de la birou am o groaza de treaba, asa ca va doresc o saptamana frumoasa si... ne mai... citim
canuta-om-sucit spune:
Salutare!!!
Diana multa sanatate lui Marc, este un viteaz cu adevarat. Eu daca as fi fost in situatia voastra nu stiu daca m-as fi descurcat. Chiar daca pare o interventie banala, are cateva riscuri ce iti pune viata in pericol... Bravo Marc! Esti un baiat mare!!
Nu am mai ajuns pe la voi, asa lene ne apuca cand vine sambata... stam in curte, la piscina cand e cald sau daca nu, care pe unde apuca prin casa...
Nu a citit niciuna "ziarul de Mures" de saptamana trecuta? prima editie in format revista, o sa aveti acolo o surpriza...
Duminica am fost la Tirgul de fete de la Gurghiu, un mare fas, chinezarii, haine de bazar... o porcarie, am plecat de acolo si ne-am dus in sus pe Gurghiu, am stat pe malul apei, Dimitrie a facut si baie, am venit rupti acasa, cel putin Sambu' era mort, impuscat, pe bancheta din spate.
Pentru sarbatoritii lunii urez La multi ani!! fericire si mult noroc.
V-am pupat!
lizzy spune:
n-am citit ziarul, nu stiu de un' sa-l iau si nici vreme n-am... pe net o fi?? asa ca fa ceva si da un scan pe mail
ma uit pe net
lizzy spune:
aura, sa inteleg ca este un "first" ? felicitari!
mi-am improspatat si imbogatit cu aceasta ocazie cunostintele
TREBUIE sa veniti curand. avem jucarii noi
numai sa nu ploua... si sa-i treaca lui marc toate alea cu durerea post-operatorie. in max 1 saptamana e ca nou, ii merge tot mai bine!
canuta-om-sucit spune:
"Se misca padurea
Cu fosnetul aiurea
Aprind luna, asculta furtuna
Si vantul in zbor, prin parul lor
Noaptea tacuta pasii le framanta
Sunt Ielele...."
Cel care a descris pentru prima data acesta sarbatoare pagana este Dimitrie Cantemir. Se spune ca Dragaica/Sanzienele/ Ielele, "amuteste cucul". Cantatul cucului dezvaluie, celui ce il aude, cat are de trait, ori numai Dumnezeu stie cat ii e dat omului sa traiasca.
Sarbatoare a dragostei, a vietii si a focului. Fetele sunt trecute prin foc de catre feciori pentru a fi sanatoase, "pentru a purcede grele". Flacaii se intrec in rotirea fetrelor (facliilor), cine e mai priceput sa scoata mai multe scantei.
Intru scantei, fetelor!!!!