mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 19
Motana spune:
Alinutza, sper sa se rezolve problema cu ureaplasma si sa fie o greseala.
Wrap-ul e sa il dai dupa tine, mai lung si se lasa pe ambii umeri. E mai comod cred, mai ales cand bebe e mai mare, insa e mai greu de pus, sa te incolatacesti cu el si crek ca te si incalzeste mai mult. Oricum, a fost mereu prima mea optiune. Vezi ca pentru copii mai mari nu trebuie sa fie elastic.
Slingul e pe un umar, cu inel e reglabil, sunt si standard, dar prefer prima varianta. Ca www.carrybabyslings.com/picts/meandmicah.jpg" target="_blank">aici. Vezi ca pe youtube sunt multe filmulete de ce moduri in care poti tine pe bebe, de la nou nascut pana la copii marisori. Slingul e mai simplu de aruncat pe tine si nu e atata material care sa te incaleasca, dar daca ai de stat mult cu bebe se recomanda wrapul, mult mai comod pt mama.
Moni, din cate am citit, wrapurile de la Nandu sunt un pic cam groase si nu prea "moi" ca material, nu stiu ca nu am incercat, dar mai bine auzisem de cele de la amazonas (mi se pare ca laguna e un model bun), oricum, e subiect despre wrap, daca intereseaza pe cineva, acolo sunt detalii mai multe.
Elena, nu stiu daca aplica in vreun fel la tampoanele astea de san, dar citisem ca o recomandare pt. cele care vor sa isi opreasca lactatia e sa puna comprese reci, gheata pe sani, si din contra, comprese caldute si masaj pentru a "incuraja" producerea de lapte. Cred ca e ok pentru dureri sau asa dar sa nu afecteze cumva productia de lapte, daca pui absorbantele reci, nu scrie nimic pe ele de genul asta?
Stie cineva ceva de biberoanele astea, www.handi-craft.com/" target="_blank">Dr. Brown's? Sau a folosit cineva inainte?
Inca o intrebare, pentru cine a mai avut bebe: dupa nastere e bine sa se foloseasca fasa de aia post partum (sau cum s.o chema), e necesara, sau ajuta cumva burta sa isi revina, muschii?
Ok, nite nite si o zi buna pt voi! ![]()
32+
Daria Alessia
"Anyone giving me bottles, teats or pacifiers will be sued. Daddy is a lawyer." (ma' baby)
"The key to effective parenting lies not in what we do but in who we are to our children." - Gordon Neufeld
elenada spune:
Motana acele tampoane pot fi folosite si pt stimularea lactatiei. Imi povesteau mai multe prietene care au deja bebelusi ca in primele zile dupa nastere sanii sunt foarte durerosi si fierbinti si ca doctorii le-au recomnadat sa isi puna prosoape ude reci pt a nu face infectii. Pe prospectul tampoanelor scrie ca pot fi bagate la congelator si tinute apoi pe sani cand sunt durerosi si fierbinti si pot fi puse in apa calda pt a se incalzi si puse apoi pe san pt stimularea lactatiei.
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
monica2008 spune:
neata si de la noi
alinutza sper sa nu fie nimic de grav cu ureaplasma
si eu am cumparat lenjerie pt caricior e alba cu marginea galbena si are un avion pe ea e super dragut am sa fac poza sa o vedeti
am fost dimineata cu catelul in parc si este o femeie care vine mereu si ea cu cateaua si imi spune ai burtica lasa ai sa nasti mai devreme ca nu sta bebe pana la termen in burtica ...o fi asa ca si sotul a spus ca el presimte ca bebe se naste mai devreme..acuma chiar sunt curioasa
monica mamica in devenire
+34
denis stefan
doamne ajutane sa avem bebici sanatosi
amr 6sap
Dienuta79 spune:
Neata si de la noi
Azi am dormit si noi mai putin pana la 9,ca in cursul saptamanii dorm si pana la 11.Eu deocamdata ii multumesc lui D-zeu ca de vreo 2 sapt nu mi s-au mai umflat picioarele si nici dureri de spate nu am.Azi m-am cantarit si am vazut ca de cand am fost la doctor de pe 14 mai si pana acum nu m-am mai ingrasat deloc si chiar am slabit 1 kg.
Monica sa stii ca si sotul meu la fel zice ca o sa nasc mai devreme,dar mie mi-a si zis doctorul ca bebe e cu 3 sapt mai mare.
Dienuta
34+
Eduardo
AMR 6 sapt.
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monica2008 buna fetele cf?eu mor de cald nu stiu ce o sa fac cu bebe saracutul cand o sa-l aduc acasa ca avem o casa calduroasa. danielle ce_ti fac printesile?melisa creste bine'?ebonee e bine?la voi in anglia cum e mi_a spus cumnatica mea ca e cald si acolo cocorina si eu cate o data ma simt super obosita dar nu mereu,sa iei niste vitamine poate ajuta ![]() cornelia felicitari pt grasunel cand vad asa grasuni mi se pare ca bebe al meu e cam slabut dar nu_i nimic sanatos sa fie ca mai are 6 sap sa creascava las ca ma duc sa ma racoresc cu un dus ca nu mai pot ![]() monica mamica in devenire +34 denis stefandoamne ajutane sa avem bebici sanatosi amr 6sap |
si multumesc de intrebare.fetele sunt ok,on grafic

vremea e si ea ok atat timp cat pot respira si nu e prea cald.
e frumos si aici numai ca nu sunt caldurile din tara,cel putin in nord.
e o vreme numai buna ptr gravidute.

pozici

vine BEBE 2

Ebonee (02.10.2007)

Melissa (09.08.2009 DPN)

bia28 spune:
Buna fetelor, ce noroc aveti cu targurile pt bebei, gasti multe lucruri dragute si aveti de unde alege, eu tb sa alerg mult pana sa gasesc ceva.
Noi ieri am fost la eco, bebe e bine, nu s-a mai vazut daca e baiat, dr. a spus ca poate ne fac o surpriza si e fetita, mai nasol e ca am cam facut toatecumparaturile si toate le-am luat pt baiat....
Are 2440 g, dr. a spus ca e cam micut pt a fi baiat, ma enerveaza ca pana acum, de la inceputul sarcinii tot imi spunea ca e 100% baiat, acum cand mai am 4 saptamani, se coteste...
M-am uitat si eu pe net si la greutate sta bine, adica in grafice, la 34 sap. scrie ca ar tb sa aiba 2200 g, eu aveam 34 sap si 3 zile si are 2440 g.
Mi-a facut programare la cezariana pe 24 iunie, mi-a dat internarea i spital, sper sa stea bebeica pana pe 24.
Bia
34+
blanca000 spune:
Ufff..am facut putina ordine in sifonier si deja am obosit rau de tot..si nu am apucat sa fac decat in partea sotului la camasi. E greu nene sa mai fac ceva...poate cand raman acasa o sa fie mai bine caci o sa am mai mult timp.
Vad ca afara iar arde soarele si nu e decat ora 11:40 de dimineata..va dati seama mai incolo. Oricum ma duc la ai mei la curte si..o sa stau in casa
.
Vad ca deja cateva cezariene sunt programate...abia astept primele zmeurici chiar daca apar in iunie...si sa vedem oare sa inselat vre-un dr si apar shimbari la zmeurele? ![]()
s32
Eva
Bubi mic poze...din burtica
Nunta noastra 2004
alinutza78 spune:
Multumesc Motana
...am gasit si aici pe DC un topic cu Wrap in Romania. Pe baza infomatiilor furnizate de tine si a ceea ce am gasit la topicul respectiv am facut comanda de ring sling de pe sling si de wrap de pe nandu. Vad eu la fata locului cu care o sa ma obisnuiesc![]()
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
Alina spune:
'neatza fetele!
Alinutza,aici imi face proba de col la fiecare consultatie.M-am timpit deja dar tot asta am auzit:gravidele sunt mai vulnerabile sa ia ceva si orice microb poate fi periculos,poate duce la nastere prematura.
Asa imi facea si la prima sarcina si la un moment dat imi depistase ceva,numai tin minte ce insa m-am speriat ingrozitor,imi daduse niste ovule si vreo 3-4 zile numai am cautat pe net si faceam scenarii
.Bineinteles ca nu a fost nimic si am apucat fain-frumos 41 sapt.Eu iti doresc sanatate si liniste,poate mai repeti analiza si discuti cu dr tau.
Motana ,eu nu cunosc biberoanele alea,poate se distribuie numai in USA.Insa am vazut ca scrie ca sunt fara bisphenol,pvc,ftalati.Suna interesant,le trec pe lista inainte sa ma hotarasc sa cumpar ceva.Si pe mine ma agaseaza Pooh dar din motivele pt baietei,cred ca e cel mai dulce
.
Succes la confectionat wrapul,mie imi place sa vad dar de purtat nu prea,is cu spatele in pioneze.
Tu imi ziceai mai demult de lucrusoare ca as putea sa le dau pe-aici pe site la cei cu nevoi.Daaaa,chestia asta am facut-o in anii de iceput ai forumului,m-am implicat si am participat cu ajutoare la mai multe cazuri care au fost pe forum insa la un moment dat au aparut si confirmarile cum ca situatiile nu ar fi fost cele descrise(de ex,fam Florescu,bosioc)asa ca am renuntat,mi se pare tare aiurea sa fii mintit,prefer sa le duc direct la cei pe care-i vad cu ochii mei ca au nevoie.Tata pleaca cu o geanta mare,sunt directionate exact pe marimi si nevoi iar cele ramase si cele care imi vor mai ramine,cred ca le voi duce eu in Ro,anul viitor.
Acum incerc sa iau mai putine si numai cele care imi plac extrem de mult si ca norocul ca la hainutele de baieti sunt putine
.
Mai revin...
Duminica faina si racoroasa tuturor!Aici sunt nori,a plouat.
Alina,mami de printesa si
baby 
meleea spune:
alinuta, sigur o sa fie bine 
ieri ,am fost la masaj,
, asa bine ma odihnesc dupa.....si nu mai dor asa tare picioarele. Nu am prea avut timp saptaamana asta si sarisem masajul si s-a simtit ,ca matrezeam noaptea cu dureri de picioare de imi venea sa plang
. azinoapte m-am trezit dar nu ma mai dureau ,cred ca acum s-a format si o obiisnuinta de a ma trezi la ora4
.Oricum....ma trezesc mult mai odihnita si nu ma mai simt asa greoaie.![]()
si sa nu uit astea sunt salopetelele http://picasaweb.google.ro/meleea9/SalopeteMiniblu?authkey=Gv1sRgCPuNxIaJ-tmmkAE#
Meleea
31
AMR 9