mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 20
meleea spune:
Cred ca am un nou microb
,shoping pt bebe, de care nu cred ca scap prea curand
nu ma pot abtine sa nu mai cumpar cate ceva,nici nu ma mai uit pentru mine
, bine, oricum nu mai gasesc nimic marimea mea
, dar .....pt bebel cheltui toti banii la targul trecut de la rom expo, am cheltuit si ultimul leut si am uitat ca trebuie sa platesc parcarea
,noroc ca aveam prin masina ceva marunt
ca ma faceam de ras ![]()
Meleea
31
AMR 9
adrianafedorca spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui meleea Cred ca am un nou microb nu ma pot abtine sa nu mai cumpar cate ceva,nici nu ma mai uit pentru mine ,noroc ca aveam prin masina ceva marunt Meleea 31 AMR 9 |
stai sa vezi cand o sa incepi sa cumperi jucarii...la noi e casa plina de jucarii si mereu zic , gata nu-i mai cumpar nimic dar nu ma pot abtine...acum daca os a vina si bebelusa ...niic nu vreau sa ma gandesc...
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005) si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
andreea_1979 spune:
Buna sera fetele ! V-am tot vazut vorbind despre infectii si ma gandesc si eu ca am facut urocultura din nou si o sa primesc rezultatul joi , sper sa nu fie infectie urinara ,nu am usturime la urinat , deci sper sa nu fie ! Haideti sa gandim pozitiv si sa zicem ca nu avem nimic grav si ca bebeii nostri se vor naste la termen ! Voi va duceti des la toaleta ,ca eu sincer am innebunit ! Ma duc din jumatate in jumatate de ora ! 
s31+ [fetita
http://good-times.webshots.com/photo/2317421870104803929sJGNvR
Giova spune:

am ajuns si noi de o ora in Timisoara. totul ok, bine ca ne-am repatriat cu bine.
revin maine cu detalii, acum sunt fara chef de nimic
.
_
Gio
31+ si Marco(06.01.2006)
poze