mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 18
alinutza78 spune:
Buna dimineata gravidutze
Felicitari gravidutzelor care au intrat in luna a 8-a: Motana si Blanca
.
Cornelia felicitari pentru rezultatele bune de la echo si pentru grasunel
Motana tare harnicuta esti tu
. Spune-mi si mie care este diferenta dintre wrap si sling. Vreau sa cumpar si eu, numai ca la active center (sala unde merg eu ptr sport si cursuri educationale) au de vanzare sling, care insa nu are inel
Fetelor...in afara de faptul ca e o dimineata in care sunt in perfecta rezonanta cu voi: ma cam dor toate ptr ca am fost aseara la o nunta si m-am cam chinuit cu statul pe scaun...in momentul care s-a intarit burtica de am simtit ca explodeaza am plecat automat
...deci cum spuneam..ma simt de parca m-a batut careva...in plus am vizualizat pe site-ul clinicii rezultatele de la secretia vaginala si de col...si scrie ca am UREAPLASMA

. Eu am facut analizele astea si in primul trimestru si era totul ok. Citesc pe net de dimineata de aceasta ciudatenie si m-am ingrozit: avort spontan, rupere de membrane si nastere prematura...nu mai spun de infectii la copil. Nu vreau sa ma stresez foarte tare pana miercuri cand ajung la ginecolog...dar simt cum ma apuca o depresieeeee
Week-end placut tuturor gravidutzelor
Alinutza
28+ viitoare mamica de strumf baietel
Eric Alexandru
eumada spune:
Alinutza sas tii ca se pot contamina probele, stiu de la o prietena de-a mea care e sef laborator de analize.
Deci eu zic sa-ti refaci analiza chiar daca e scumpa.Daca aveai asa ceva nu o ai de doua zile ci de mult si s-ar fi manifestat.Eu cred ca e alarma falsa deci repeta testul.
Si cumatra mea care a nascut acum 10 luni a facut analizele alea si ii iesise klepsiella si a repetat analiza si nu avea nimic
etc etc,
Madalina
s27
Eva-Maria
alinutza78 spune:
blanca bafta maine la echo. Te asteptam cu vesti bune
Fetelor, voi de cate ori ati facut pana acum analize de secretie vaginala si de col? Citesc pe forum ca majoritatea fac o singura data. Nu inteleg de nici o culoare cum e cu protocolul de analize in sarcina...daca se stie ca anumite bacterii le contactezi pe perioada sarcinii de ce nu se recomanda repetarea lor macar in fiecare trimestru?? Eu nu am nici un simptom...mai mult cica exista o legatura intre infectiile urinare si aceasta ureaplasma...Ma iau ametelile cand ma gandesc ca infectia urinara am depistat-o prin martie, cand eram in trimestrul al doilea..si cica atunci este pericol mai mare de rupere a membranelor
. Ufff...tre' sa ma descarc si eu
Alinutza
Eric Alexandru
alinutza78 spune:
eumada multumesc frumos
Sa stii ca mi-ai dat o idee buna...maine dimineata ma duc la Medlife si repet analiza.
Alinutza
Eric Alexandru
elenada spune:
Neata
Alinutza daca valoarea nu e mare la Ureaplasma atunci nu ai de ce sa te ingrijorezi.
Mie si la primul fiv si la al doilea mi-a aparut asa ceva dar valoarea era mica si dr mi-a zis ca uneori apare din cauza reactivilor cu care se face analiza. Iar bacteria care declanseaza ureaplasma este in flora noastra bacteriana. Totul e sa nu se fi inmultit foarte tare ca atunci e posibil sa fie periculos. Asteapta sa vorbesti cu doctorul tau.
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
dariaioanaxx spune:
' neata gravidutzelor !![]()
nasol cu ureaplasma dar cu tratament trece, si eu am avut pana sa fac prima fertilizare si a trecut dupa ce am luat tratamentul de pe antibiograma; acum n am mai repetat nici o cultura inca pt. ca dr. a zis ca nu i nevoie acum ci abia in trim. III, insa sper sa fie ok;
Muffi- mai asteptam vesti de la tine !
pt. fetele cu bebei mai marisori decat varsta sarcinii, nu va stresati dar e bine totusi sa va faceti analiza de glicemie provocata;desi ecograful indica greutatea bebelului cu aproximatie nu e ceva batut in cuie, greutatea concreta dupa nastere o stim; referitor la acest lucru stiu de la colega ca femeile care nasc copii mai mari de 4 kg sunt bagate in baza de date a Institutului Cantacuzino si primesc acasa instiintari sa si verifice glicemia,pt. ca in timp pot dezvolta diabet; si colega mea a primit si intr adevar avea diabet dar a descoperit asta dupa vreo 12 ani de la nastere
;
noi ne simtim binisor,pt. ca in ultimul timp ne supara ceva dureri la coloana vertebrala, cred ca din cauza greutati, avem deja cam 9 kg in plus
; bebelusa e miscacioasa mai ales cand stam in pat, deja stim cu ce loveste dupa forma
saptamana aceasta trebuie sa mergem la control sa vedem placenta daca a ramas previa sau nu
si mai ales sa l intreba si pe dr. ce parere are de prelevarea de celule stem;
am luat ceva lucurusoare si am si primit si deja sunt spalate, calcate pana vom achizitiona patutul, am ales un patut transformer, care costa in jur de 7 milioane, care are la capat noptiera ci sertare si dedesupt iarasi sertare, si se si leagana singur si ce este mai imp. se transforma in pat pt. copil mai mare, cand va fi nevoie; am luat scoica auto,cosulet, sterilizator, mai avem de luat carucior, cantar , pompa san cu tot ce trebuie si multe altele, dar mai avem ceva timp;
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.27 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
elenada spune:
Ieri am fost la baby expo si am cheltuit o gramada de bani. Am cumpara saltelute din cocos poliuretan si granule si lenjerii pt patuturi de la bertoni. Nu am gasit cu baldachin culorile pe care le vroiam asa ca am luat fara baldachin. Una e roz cu alb si cu ursuleti galbeni si cealalta e albastra cu elefantei verzi. sunt draguet amandoua si imi sunt asa dragi. Pe lenjerii am dar 145 bucata si includ aparatori laterale pt tot patul cearsaf de pat pilota si perna.
Mi-am mai luat chilotei de unica folosinta de la tigex, un fel de tampoane cu gel pt sani de la Nuk care pot fi bagate la congelator si puse apoi pe san cand te dor si ard. Le-am luat la bebei un set de tetine si biberoan de la Avent. Mai erau multe lucruri interesanta dar si bugetul nostru se terminase.
Astept editia din Herastrau sa mai dau si pe acolo o fuga.
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Moniland spune:
Buna dimineata si de la noi. Sunt super obosita ca am venit de la nunta pe la 22 si parca nu ma pot trezi.
Am vazut ca discutati despre wrap si sling. Se gasesc si la noi de cumparat pentru doritoare. Uite www.nandu.ro/" target="_blank">aici
30+
Laura Ioana
Irina Maria
alinutza78 spune:
elenada multumesc
cred totusi ca rezultatul e destul de ingrijorator: "PREZENT UREAPLASMA UREALYTICUM >=10 000 UFC/PROBA"
Alinutza
Eric Alexandru
elenada spune:
Alinuta exact asa imi iesea si mie. Nici in Romania si nici in Austria doctorii nu s-au ingrijorat de acest rezultat. Mi-au zis ca daca nu imi dispare voi naste prin cezariana pt a nu transmite la copil.
Stai linistita ca nu e grav daca e sub 10000. Mai rau iti face stresul decat ureaplasma
elena
+29
Ana Maria &
Matei Stefan AMR 9 sapt
Burtica mea la 28 sapt
Lucrusoare bebelusi
Camera piticilor