mamici de zmeurici de iulie-august 2009 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
pooh spune:
Adriana,saracuta de tine,ce matinala esti!Si mie imi mai trebuie un costumas pt. scos bb din spital,habar n-am de care sa iau
Pooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
adrianafedorca spune:
pooh felicitari pt cele 34 de sapatamani
eu stiu de unde sa cumpar costumasul de scos din spital dar mi-e lene sa ma duc, la baby expo , acolo sigur gasesc, vreau ceva gen pijamalutele cu totul, la Cezar asa am avut avea si manusele si caciulita , il am si acum dar e bleu si as vrea totusi ceva roz sau alta culoare
mai caut poate gasesc si-n alta parte sau poate totusi ajung la baby expo azi
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
adrianafedorca spune:
vad ca e slaba activitatea pe aici, dormiti???
eu am baut un ceai de dimineata diuretic...dar la mine a cam avut efect laxativ, vad ca picioarele tot umflate sunt,
mai rau acum raman umflate si daca stau in pat , e groaznic
_
Adriana mamica de Cezarica Georgian
(23 aprilie 2005)
si minunea din burtica
33+
Anastasia Ioana
AMR 6 saptamani

"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte." Michael Levine
"A muri inseamna de fapt a te muta intr-o stea." Octavian Paler
Cornelia spune:
Pup fetele!
Azi am implinit si noi 33 saptamani. Ma duc dupa amiaza la dr., sa vedem cum stam si cat mai stam
.
Nu ca scriam eu prea des, dar de acum si mai putin. Acasa am impachetat calculatorul, ca suntem in zugraveli, iar la birou nu am timp nici de mers la toaleta (e, uite ca mi-am facut putin timp
).
Mai intru eu macar sa va citesc. Sper sa "aud" numai vesti bune.
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
www.flickr.com/photos/cornelianis/" target="_blank">poze; poze2
dariaioanaxx spune:
buna zmeurici,
Eumada- mersi mult pt. raspunsul privitor la stagiu de cotizare
Muffinuta- ce bine mi pare ca esti bine si ca ai mai intrat pe la noi ! pupici leutzului, el ce face in afara ca nu e miscacios? mai da ne amanunte pt. ca e de o seama cu fetitza mea ![]()

noi suntem binisor, mergem la serv. pana la ora 14
cand avem chef miscam de zor dar mai ales cand auzim muzica
saptamana viitoare intram in luna 7 si trebuie sa mergem la control, sa vedem placenta, cum stam cu ea, daca a ramas jos inserata si e previa sau nu;
tuturor
Asteptand a doua binecuvantare de la Tine ! si binecuvantarea, a venit...
sapt.27 cu Daria Nichola Miriam,
INIMA, A INIMII MELE!
noce spune:
Adriana, multumesc de sfaturi!
Mie mi-a zis o prietena sa caut numai hainute care se inchid pe burtica, dar pana sa iau eu a cumparat sora mea o gramada. Eu am luat salopetele, de care sunt foarte multumita.
Azi am bagat prima incarcatura de rufe ale lui bb la spalat
Abia astept sa le vad intinse 
M-am tot uitat pe net la detergenti, pana la urma le spal cu ariel transformat de mine in senzitive si lichid. Pun mai putin si il diluez cu apa. Oricum hainutele nu-s murdare, le spal doar asa ca-s noi.
31+
Filip
Minunea Sfantului Nectarie
AMR 9 sapt
http://bd.lilypie.com/Oy3Kp2.png
pooh spune:
Noce,si eu zic ca o sa te descurci fara probleme cu body fara nasturei in fata......O sa te inveti foarte repede,nu-i chiar asa de greu
Adriana,pe ine nu m-a ajutat deloc ceaiul acela diuretic. Din pacate si eu am picioarele umflate cum ma trezesc dimineata......si pe parcursul zilei se tot umfla,si se tot umfla
Si eu as vrea un costumas subtirel,dar intreg,dar de culoarea verde sau portocalie.....si nu gasesc ceva sa-mi placaEu Timeei nu i-am pus manusi cand s-a nascut,si nu s-a zgariat deloc....Intr-adevar cum am ajuns acasa din spital,primul lucru a fost sa-i tai unghiutelePooh,mami de Timea(15.06.05) si
34+
AMR 6 Sapt.
dilaural spune:
'Neata tuturor!
Am resuit sa-mi fac programare la Dr. Albu la Medlife luni dimineata la 10.30... El ar fi putut si azi dar auzind despre ce este vorba a spus ca mai bine luni ca sa fie mai relaxat sa cerceteze cu atentie fiecare indiciu. Am ajuns la el printr-o cunostiinta ca altfel nu prindeam nici un fel de loc...
Va rog sa-mi tineti pumnii luni... si eu ma rog la Dumnezeu sa vin cu vesti bune!
Cred ca de la atata stres de vreo 2 zile ma cam doare burtica... Vad ca pana acum este ok cu no-spa... Imi revin...
Va pup pe toate si va multumesc pentru gandurile bune!
Daca mai am timp azi poate va mai scriu...
Dilaural cu
Andreea Eliza (11.06.2006) si
28 sapt.
Daria Ioana
Moniland spune:
Adriana, Dienutza, aveti copii mari dar si sunteti mai avansate ca sarcina decat noi. Important e sa fie sanatosi
si poate si eco sa greseasca. Stiu o tipa cu gemenuti care cu o saptamana inainte de nastere a fost la eco si i s-a zis ca baietelul e mai mic decat fetita cu 100 gr si la nastere s-a dovedit ca de fapt era mai mare cu 500 gr. Deci eco e doar informativ.
Pooh, nu te lua dupa eco, mai bine dupa calculele tale.
Bibuga, nici eu nu stiu nimic despre antitetanos. Acum am auzit prima data.
noce, si eu am luat doar ce se inchid in fata. Cand le raman mici le mai iau si alt model.
Adriana, si eu m-am gandit sa le scot din spital in salopeta cu maneca lunga din bbc si o caciulita in cap. E ok asa?
30+
Laura Ioana
Irina Maria